Zoek
Sluit dit zoekvak.
Cursus Charlotte van t Wout

door de lens: cadeau, cursus, coaches

Het goede nieuws is: ik had een heel fijne week waarin ik Heel Veel werkte en lekker productief was. Het slechte nieuws: ik maakte daardoor heel weinig foto’s. Heb er toch een kek weekoverzicht van weten te fabriceren, dus, ja, je doet het er maar mee. ?Fijne zondag! X

ZONDAG
Nou, ik voelde me nog steeds niet helemaal lekker, dus ik besloot het schoonmaken een weekje over te slaan. Kan prima voor een keertje, dacht ik zomaar. In plaats van met mijn hoofd in de pot te hangen (om schoon te maken  of eh, ja, precies), zat ik met mijn neus in de boeken. Veel beter.
You are a badassHet is dit boek. Ik las het al eerder, jaren geleden. Tijd om ‘m nog een keer te verslinden.

Soms heb ik beperkende gedachten over geld én over mezelf. Toen ik zag dat Charlotte een cursus over doelen stellen had gemaakt (maar eigenlijk is het veel meer dan dat), maakte m’n hart een sprongetje. Precies wat ik nodig heb. Ik moest even slikken toen ik de prijs zag, want €250 aan mezelf uitgeven vind ik flink. Ik deed het toch, want ik ben dat gewoon waard. En de cursus van Charlotte ook — daar durfde ik wel vanuit te gaan. (Ik volgde ook haar cursussen en zit in haar membership, dus ik ken de kwaliteiten van deze vrouw.)  Zo Veel Zin In.
Cursus Charlotte van t WoutIk zag al een paar keer een voorstukje van Klaus, maar ik heb geen Netflix-abonnement meer. Ik heb het opgezegd, omdat ik slecht ben in maat houden. Begon ik aan een serie, dan keek ik zo een heel seizoen op één dag. Zelfs het laatste seizoen van Breaking Bad deed ik in nog geen 24 uur. Een vriend was zo lief om mij zijn account te laten gebruiken. Thanks, Les! ? Mocht je Klaus nog niet gezien hebben: doen. Zó’n leuke film.
Klaus

MAANDAG
Misschien had je het al meegekregen: ik kocht ruim een maand geleden een Apple Watch. Ik kreeg er best wel wat vragen over, dus ik besloot een review te schrijven.
Apple Watch series 5 recensie
Ik wist dat ik deze week (eigenlijk de rest van dit jaar) heel druk zou zijn, dus ik hield daar rekening mee toen ik boodschappen deed. Voor vanavond lekker een pizzaatje op de bank. Ik at voor het eerst de Casa di Mama en ooooh, nieuw favorietje.Pizza op de bankOm 8 uur begon er een talk in het membership van Charlotte en dit keer ging het over verdienmodellen. Het goede nieuws is: om de cursus Unlimited Me van Charlotte snel terug te verdienen (ja, zo ben ik dan ook weer) heb ik een nieuw verdienmodel bedacht. Lancering volgt snel. ?
Talk membership taketheleap Charlotte van t Wout
DINSDAG

Ook vandaag was ik gierend druk. Ik schreef onder andere een brochure voor coaches. Zo tof om me bezig te houden met mensen die net zo dol zijn op mindset en groei als ik. Ik maakte wel alleen maar een foto van mijn avondeten: rösti met roomkaas (zó goed), spinazie met knoflook, zout en peper en gyrosspiesjes.
Rosti met spinazie
WOENSDAG
Nou, om maar lekker in dezelfde sferen te blijven: ook vandaag werkte ik voor coaches. Laatst deelde ik al dat ik een kennismaking had twee leuke onderneemsters en dat zijn zij! Ze geven binnenkort een toffe training over onder andere zelfcompassie. Ik deel het wel even hier of op Instagram als het zover is. En ook weer eten, want, ja, eten. Prima ontbijtje met banketstaaf en stol. Wie doet dat nog meer: spijs uitsmeren en dan boter eroverheen?

DONDERDAG
Ik ga niet nog een keer vertellen dat ik druk was, hoor. Dus daarom alleen een foto van de maan — het was zo’n mooi gezicht toen ik op de dijk liep en die vet grote maan zo mooi aan het schijnen was. Dat is een voorbode voor volgend jaar, jongens. 
Maan boven de dijk
Ik nam ‘s avonds de tijd om te beginnen aan Unlimited Me. Het begint met terugblikken op m’n afgelopen jaar. Ik bleef maar pennen. Grappig wel, voordat ik aan de opdrachten begon, had ik 2019 een 5 of misschien een 6 gegeven. In mijn hoofd bestond dit jaar met name uit een hartaanval, heel moe zijn en m’n hoofd boven water houden. Nu besefte ik dat ik echt toffe dingen heb gedaan dit jaar en vooral heel veel heb geleerd. Ik sloot af met een meditatie en ik heb in tijden niet meer zo hard gehuild. Het is zó goed. Zo leerzaam. Zo raak. ?? Ik vond €250 veel geld, maar alleen al het reflecteren en de meditatie zijn dit geld dubbel en dwars waard. Ik voel me serieus lichter, nu al. En ik heb nog best wat modules te gaan.
Unlimited Me Charlotte van t Wout
VRIJDAG

Ik was de hele dag aan het werk, ruimde mijn mailbox op (die wordt altijd rommelig als ik erg druk ben), hield een interview en wandelde slash zwom met Vince. Deze hond is zó ongelukkig als het regent. Hij wil het liefst meteen weer naar huis om onder een handdoek of dekentje te gaan liggen knorren. Ik hou zo van dit dier. In januari wordt ‘ie alweer 8, de oude bok.
Natte hond is zielig
Vandaag lanceerde Carmen haar nieuwe kerstkaarten! Zo leuk — ze maakt sommige kaarten in samenwerking met haar volgers op Instagram. Voor de oplettende lezer die me al langer volgt: afgelopen januari brachten Carmen en ik samen een kaart uit. En wie weet volgen er nog meer. ? Anyway, ik kocht een setje kaarten omdat ik deze topillustrator wil steunen én omdat ik graag liefde wilde verspreiden door Carmen de kaarten weg te laten geven aan iemand die momenteel niet de ruimte heeft om kaarten te kopen. ?

Carmen is de illustrator in mijn netwerk van mensen waar ik als tekstschrijver mee samenwerk en ik ben zó blij met deze vrouw. Zowel het haar als mens als met haar talent. Ze maakt namelijk ook ge-wel-dige portretten en daar maakte ze me mee aan het huilen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carmen Groenefelt illustrator (@carmengroenefelt_art) op

ZATERDAG
Jullie denken allemaal dat ik mijn huis kocht vanwege het natuurpark als voortuin, maar de waarheid is dat ik tegenover een bakker woon die écht de allerbeste oliebollen sinds mensenheugenis maakt. Beste tijd van het jaar, dit. (Het is trouwens ook helemaal oké als het voor jou niet de most wonderful time of the year is.)
Ontbijten met oliebollen
Vince en ik belandden gisteren al drie keer in de regen en vandaag weer twee keer. Och, arm ding. Hij vindt drie dingen heel stom: vuurwerk, regen en in zijn uppie eten. Het ‘poetsen’ zoals we (ik) het drogen met de handdoek noemen, vindt ‘ie dan wel weer enig. Hij nam zijn handdoek daarna ook overal mee naartoe. Ik ging zoals altijd bij ‘m zitten, zodat hij lekker kon eten.
Samen etenWaar ik al een tijdje zin in had: mosselen! Er was weer een bak van 1 kilo, dus die heb ik gekocht. Twee kilo is echt te veel voor mij alleen en ik vind het zonde om de helft weg te gooien. Ideaal zo.
Mosselen gemaakt

— Hoe was jouw week?

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige keer was het thema ‘scroppino, seks, soppen‘.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Goed om te horen dat de Insta-cursussen van Celine Charlotte echt een aanrader zijn. Het prijskaartje hield mij ook nogal eens tegen, maar zo te horen is de cursus het geld echt wel waard. Tof, die opdracht voor coaches! Niets zo leuk als schrijven voor ondernemers of bedrijven die ook bij je eigen interesses aansluiten. En wat zijn de kerstkaarten van Carmen leuk zeg!

  2. Ik stond ook helemaal in bewondering voor de maan deze week, mooi om te denken dat het een fijn 2020 voorspelt.

  3. Tof, al die schrijfklussen voor coaches! Altijd fijn als iets zo goed in je straatje past. Trouwens: wist je dat zelf amandelspijs maken echt supermakkelijk is? En lekkerrrr! Ik ga dit jaar proberen zelf mini-kerststolletjes te maken met extra veel spijs erin.

  4. ‘Ik deed het toch, want ik ben dat gewoon waard.’ Amen! En ik geloof niet eens ;) Ik ben ook heel slecht in mezelf iets geven en dat is zo stom en jammer. X

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.