Zoek
Sluit dit zoekvak.
Kaart

geheim project gelanceerd

Op sociale media dropten we al wat hints: er kwam iets tofs aan. EN HET IS ER NU! Heb jij zin om iemands persoonlijke cheerleader te zijn? Iemand dat laatste zetje te geven om zijn of haar droom uit te laten komen? Stuur dan lekker deze kaart. Voor de leuk — en om te laten zien dat je in hem of haar gelooft.

Voor maar €6 inclusief verzendkosten kan jij vijf(!) mensen blij maken. Is toch goud waard? Carmen (illustrator) en ik (tekstschrijver) lieten onze droom al uitkomen — wij zijn nu zelfstandig ondernemer. Wil jij met ons samenwerken? Helemaal leuk! Samen met jou maken we de on- en offline wereld graag een stukje mooier.

Let op: er zijn maar 50 setjes van 5 kaarten beschikbaar. Dus be quick. Koop je kaarten hier. ?
Update: binnen vijf dagen waren alle kaarten uitverkocht.
KaartKaart 2 Kaart 3

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ze zijn mooi geworden! Heb meteen een pakje besteld.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.