Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact

Leuk contact met leuke mensen is leuk. Nu deed ik m'n stinkende best om al je vragen te beantwoorden in de teksten — want ik weet als geen ander hoe belangrijk het is potentiële klanten niet in het ongewisse te laten —, maar het kan zomaar zijn dat je toch nog iets wil weten. En dan hoor ik heel graag van je! Over het algemeen schrijf ik rapper dan Snelle, dus ik probeer altijd binnen één werkdag te antwoorden.
Wil je meer succes met je bedrijf met betere copy? Meer verkopen via je website of leren hoe je goede copy schrijft die je ideale klant bereikt en raakt? Ik geloof erin dat ‘t ook voor jou is weggelegd. (En als ik denk dat we geen match zijn, hoor je het ook.) Ik help je aan tekstuele aantrekkingskracht, met digitale producten, website-advies tijdens copy koffie, blogs en door teksten voor jou te schrijven. Gericht op je ideale klant, met je éigen boodschap — een onweerstaanbaar verhaal. Meer verkopen, meer omzet en dat terwijl je je heerlijke zelf blijft.

Wil je weten…

In alle bovenstaande én in andere gevallen mag je contact met me opnemen. Vul het contactformulier in of mail me direct op info [ a ] freelennse .nl. Je kan me natuurlijk ook volgen via Twitter, Facebook en Instagram of even een kijkje nemen op LinkedIn. Je mag me ook altijd bellen op 06 83 70 12 58. (Nee, hoor, niet altijd, want ik slaap ook nog weleens.)

Mail je mij voor een samenwerking op mijn blog, socialemediakanalen of iets op affiliatebasis? Weet dan dat ik heel kritisch ben. Een samenwerking moet echt bij mij (en daarmee ook bij jou) passen en ik wil er oprecht enthousiast over zijn. Dat betekent dat ik veel samenwerkingen afwijs. Je maakt de meeste kans als je iets tofs doet met ondernemen, persoonlijke of zakelijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit, eten en drinken (en dan geen dieet), financiën, boeken of technologie. Zet in je mail waarom je denkt dat jouw dienst of product goed bij mij past en wat je voor ogen hebt — dan kijk ik ernaar!

Wil je graag van mij leren over een voor jou lekker leven leven, copywriting, ondernemen of iets anders waarvan je denkt dat je daarvoor bij mij kan aankloppen? Bekijk dan eerst je oplossingen. Staat wat je wil er niet tussen? Dan huur je, als ik je kan helpen, mijn hersenen voor €199 per uur.

Heb je al een website staan en sta je op het punt mij te mailen ‘of ik even naar dit of dat wil kijken’? Boek dan een copy koffie.