Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom?

Klanten helpen jou kiezen

Copywriters en ondernemerscoaches: het land staat er bol van. Dus waarom zou je dan uitgerekend met mij in zee gaan? Nou, het goede nieuws: je moet helemaal niets. Het beste nieuws: dat hoef ik je zelf niet te vertellen. Dat doen mijn klanten voor me. En voor jou, want dit helpt je volmondig ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen.

Copy koffie

"Copy Koffie met Lenneke gehad. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn website en mijn teksten door te spitten om daar een adviesrapport voor te schrijven. Vervolgens spraken we elkaar nog een uur online om het rapport te bespreken, te sparren over waar ik kansen laat liggen, over mijn diensten, tarieven en ideale klant. Ik vond het top! Nu is het aan mij om met het advies en de tips van Lenneke aan de slag te gaan. Een aanrader in elk geval."

Copy koffie

"Met Lenneke heb ik een Copy Koffie gedronken, de teksten van mijn huidige website komen niet meer overeen met mijn huidige aanbod. Ze heeft onze call goed voorbereid, mijn website doorgenomen en een duidelijk rapport geschreven met daarin verbeterpunten. Terwijl ik de teksten herschrijf is Lenneke bereikbaar voor vragen, ze reageert daar snel op – kan ik verder tikken. Vind je het leuk om zelf bezig te zijn met copy en weet je dat je website beter kan? Dan raad ik zeker aan een Copy Koffie te boeken."

"Dit was wel een hele sterke en fijne copy koffie. Wauw, spot on, dank voor deze spiegel en duw in de juiste richting! Onlangs ben ik op het punt gekomen, om next level te gaan met mijn onderneming. En toen liep ik volledig vast. Ondanks dat ik zelf copywriter ben, bleef ik worstelen, vooral met de woorden over mij zelf. Ik had hulp nodig van een expert en boekte bij Lenneke - coffee addict als ik ben - een Copy Koffie. Ik vind haar stijl en energie, maar vooral haar kritische blik te gek. En na deze sessie helemaal! Zoveel waardevolle waarnemingen, scherpe feedback en hele bruikbare en praktische tips. Ik weet nu waar mijn kansen liggen en wat mijn groeipunten zijn, waarmee ik gelijk aan de slag kan én wil gaan. Direct, praktisch, no nonsense en eerlijk, precies dat wat ik zocht én nodig had. Een aanrader voor iedereen, die net als ik niet goed scherp heeft, wat die (u)sp’s zijn voor je eigen positionering en behoefte heeft aan hele concrete en gigantische goede handvatten."

"Lenneke beveel ik zeker aan als jouw website beter kan (eigenlijk elke website, toch?) Zij combineert scherp inzicht met een open, vriendelijke houding. Ik wist al dat er VEEL beter kon aan mijn website. Toch kwam ik nog niet in actie. Gelukkig kon ik een Copy Koffie doen met Lenneke. Niet alleen heel concrete, meteen uitvoerbare tips gekregen, maar ook door ons leuke en activerende gesprek er al een paar van uit gevoerd. Nu de rest nog..."

"Werken met Lenneke is gewoon top! Een tijdje geleden heb ik met haar een copy koffie-sessie gedaan, waarin Lenneke de website van fiKks kritisch heeft bekeken. Daar is niet alleen veel goede en praktische feedback uitgekomen, maar ik kreeg er ook motivatie van om direct aan de slag te gaan. En dat is waarom ik Lenneke zou aanbevelen: haar energie is echt aanstekelijk. Ze denkt actief met je mee en stelt de juiste vragen, waardoor je na de sessie weet wat je wilde weten. Haar aanpak is no nonsense, maar wel heel gezellig"

"Zojuist een hele gezellige copy koffie gehad met Lenneke. Ze is vlot, duidelijk en positief. Ik heb gelijk nieuwe en vooral positieve energie om mijn website in een nieuw jasje te steken en meer eigen te maken. Lenneke geeft direct bruikbare tips mee en helpt met brainstormen. Zo heb ik nieuwe ideeën gekregen."

"Wat was ik blij met mijn 'Copy Koffie' met Lenneke. Te gek hoe ze het voor elkaar krijgt om zoveel feedback te geven, zonder dat je de moed verliest. Integendeel zelfs: alles was zo goed toepasbaar dat ik op m'n vrije dag meteen aan de slag kon. Mijn websites zijn nu duidelijker, logischer en 'meer Anne' dan ooit en daar ben ik heel blij mee. Absoluut een aanrader."

"Ik heb een gezellig copy koffie met Lenneke gedronken en naast dat het gezellig was, was het ontzettend waardevol! Je verwacht tips rondom tekst, je krijgt; tips rondom tekst, adviezen over hoe je passief inkomen kunt genereren, hoe je website nóg klantvriendelijker wordt en nog zoveel meer! Het is een copy koffie met een gevulde koek ernaast! Het verslag wat Lenneke je stuurt is mega helder en overzichtelijk en verder vind ik Lenneke gewoon een leuk mens! Dikke aanrader!"

"Ik volgde Lenneke al even via haar blog en ze inspireerde me al om meer persoonlijkheid te laten zien als tekstschrijver. Tijdens een sessie copy koffie bespraken we het adviesrapport dat ze schreef over mijn website (heel uitgebreid en met veel tips waar ik meteen mee aan de slag kan) en hadden we een fijne babbel :-) Ik heb er een leuke, nieuwe connectie bij en voel me extra gemotiveerd om aan mijn website te werken. Bedankt, Lenneke!"

"Ik volg Lenneke al een tijdje op verschillende socialemediakanalen en toen de kans zich voordeed om een copy koffie met haar te drinken heb ik die gegrepen. Het leek me namelijk heel fijn als zij eens mee zou kijken naar de teksten op mijn website, want ondanks dat ik zelf tekstschrijver ben, vind ik het wel lastig om mijn persoonlijkheid te laten doorklinken in mijn websiteteksten. Ik kreeg een uitgebreid adviesrapport waar ik al heel veel mee kon. Tijdens het uurtje videobellen heb ik nog verdere vragen kunnen stellen, en het was ook gewoon een heel gezellig en open gesprek. :)"

"Ik heb Lenneke benaderd voor haar dienst copy koffie. Op basis van mijn vragen en haar daaruit voortkomend adviesrapport hebben we een fijn gesprek gehad. Ik kan nu (nog) beter mijzelf en mijn diensten profileren via mijn website. De tips zijn hartstikke concreet en zetten aan tot actie. Een echte aanrader voor ondernemers die altijd op zoek zijn naar verbetering en graag willen weten waar kansen liggen!"

"Ik heb met Lenneke een fijne copy koffie gedronken en dat was echt zoooo fijn! Ik hik al een aantal maanden tegen mijn websiteteksten aan. Het zijn teksten waar ik niet blij mee ben en persoonlijkheid missen, maar ik kon me er niet toe zetten om ermee aan de slag te gaan. Want waar begin ik? Wat is wel en niet goed? Lenneke wist binnen no time de vinger op de zere plek te leggen. Haar uitgebreide adviesrapport geeft mij genoeg munitie om te beginnen aan nieuwe websiteteksten. Dankzij Lenneke heb ik eindelijk weer zin om met mijn website bezig te zijn, in plaats van dat ik er tegenop zie. Thanks Lenneke! "

"Zojuist met Lenneke een Copy Koffie sessie gehad. Vooraf heb ik mijn vragen en knelpunten naar haar gestuurd en zij heeft mijn website met een kritische blik bekeken. Vanmorgen voor onze sessie heeft Lenneke mij het advies rapport gestuurd en wauw een schot in de roos! Een meer dan volledig advies rapport met praktische tips en een eerlijke kijk op mijn site. Informatie wat mij aan het denken zet en waarmee ik verder kan. Ik stond gelijk al te stuiteren van enthousiasme, toen moest de online sessie nog beginnen. Lenneke is een fijn persoon om feedback aan te vragen, is eerlijk, open en denkt mee. Haar invalshoek is verfrissend en uniek."

"Lenneke en ik hebben zojuist de geboekte sessie; "Copy Koffie" afgerond en dit wil ik dan ook iedereen aanbevelen. Zij heeft mijn site geanalyseerd en een adviesrapport geschreven waarin zij mij exact heeft uitgelegd waar de verbeterpunten liggen binnen mijn site qua content en tevens wat techniek. De samenwerking was enorm inspirerend. Met andere woorden, ze heeft mijn site naar een hoger niveau getild. Bijvoorbeeld de manier waarop ik met klanten communiceer en het gevoel dat ik wil overbrengen. Ik ben de juiste richting in geduwd én geïnspireerd. Ik ben Lenneke dankbaar!"

"Dagelijks ben ik voor klanten aan het werk met het verbeteren van websites. Maar je eigen website, da's toch een ander verhaal. Dankzij Lenneke's advies heb ik weer frisse moed om mijn website aan te pakken. Ze gaf een helder advies met een duidelijke toelichting vol praktische tips, zodat je meteen aan de slag kan."

"Je hebt me met je duidelijke adviesrapport weer genoeg stof tot nadenken gegeven. De volgende stap is in actie komen, dat ga ik zeker gauw doen. Je tips zijn heel waardevol en trekken mij uit mijn comfortzone. Dat voelt niet prettig, wel nuttig en uiteindelijk goed voor mijn groei en ontwikkeling!"

"Wow, ik ben sprakeloos! Wat een geweldige tips allemaal. Ik ga er meteen mee aan de slag. Bij het maken van mijn website wilde ik dat het niet te verkoperig/schreeuwerig zo worden. maar met de tips die jij geeft, leg ik denk ik nog net wat meer de nadruk op wat ik aanbied zonder dat het opdringerig is. Echt heel fijn. Dank je wel!"

"Ik deed een copy koffie met Lenneke en dat was leuk, leerzaam, confronterend, ook heel gezellig, inspirerend en daarna heb je een bak huiswerk. Toen ik copy koffie voorbij zag komen in de stories van Lenneke, vond ik het meteen al een tof concept. Iemand die met een frisse blik je hele website gaat bekijken (waar je zelf al te diep in zit). Hele waardevolle informatie, want van mijn klanten krijg ik normaal geen feedback over mijn website. Nu ben ik met mijn neus weer op de feiten gedrukt, dat er veel te veel dubbele informatie op mijn website staat: “Kill your darlings”. Ik kreeg goede tips om meer humor en persoonlijkheid te laten zien in de teksten, inclusief een paar woordgrapjes die ze alvast voor me schreef. En hoe ik meer vanuit mijn klant kan schrijven in plaats van vanuit mijn product. Ze geeft gelukkig ook veel complimenten en benoemt ook de positieve punten, en geeft advies hoe je die goede punten meer nadruk kan geven op je website. Het adviesrapport is een fijn naslagwerk om er soms bij te pakken en na het gesprek zit ik vol inspiratie om aan de slag te gaan met mijn website, de structuur om te gooien, te husselen, mijn brei aan dubbele informatie eruit te werken en dingen te herschrijven. Ik was in eerste instantie verbaasd over de tip om blogs te gaan schrijven, maar heb nu toch al een lijstje gemaakt met mogelijke onderwerpen…"

Coachingstraject Zinvol

"Het huren van Lennekes hersenen gaf me het zetje dat ik nog nodig had, het vertrouwen waar ik zelf stiekem meer van kan gebruiken en de bevestiging van hetgeen ik diep van binnen allang wist maar nog niet durfde te erkennen. In korte tijd prikte ze dwars door mijn twijfels en aangeleerde overtuigingen heen en daarnaast inspireerde ze me enorm met het delen van haar eigen ervaringen. De duik in Lennekes hersenen heeft mij een aantal mooie actiepunten opgeleverd, waarvan ik er een aantal nog diezelfde dag in de praktijk toegepast heb. Ik ben heel blij met haar waardevolle coaching."

Coachingstraject Zinvol

"Ik heb Lenneke haar hersenen voor een uur mogen huren en wat was dit fijn! Ik had veel vragen over het ondernemerschap en hoe je dit het beste vorm kunt geven. Lenneke heeft al mijn beren op de weg honing gegeven zodat ze rustig vertrokken. Ze neemt de tijd voor je vragen, bereidt het gesprek goed voor en komt met unieke oplossingen en antwoorden op al je vragen. En een leuke bijkomstigheid, de extra's die Lenneke mij achteraf stuurde. Persoonlijk en afgestemd op de situatie waar ik me nu in bevindt. Ik weet zeker dat de tips en tricks van Lenneke een grote bijdrage zullen leveren aan de groei van mijn bedrijf!"

"Toen ik steeds vastliep met het schrijven van mijn boek, dacht ik: ik heb Lenneke nodig! Ik volg haar al lang via haar blog en Instagram en wist zeker dat zij een goede personal cheerleader voor me zou zijn. Ze hielp me met het structureren van de grote taak van het schrijven van een boek. Ik heb nu veel meer overzicht en het voelt een stuk haalbaarder. Ze houdt me aan mijn deadlines, maar kijkt ook verder dan alleen de praktische taken die ik afgestreept moet krijgen. Ze denkt mee in wat mij belemmert (zoals perfectionisme en faalangst) en hoe ik verder kan komen. Zo probeer ik nu elke ochtend een ‘focusuur’ in te lassen en dat helpt me enorm. Door Lenneke heb ik het gevoel gekregen dat het schrijven van mijn boek echt gaat lukken."

Copywriting

"Lenneke is een ster in het vertalen van ideeën en woorden "in je hoofd" naar een strakke, leuke, vlotte leesbare (online) tekst. De samenwerking met Lenneke ervaar ik als super prettig omdat ze aan een paar woorden genoeg heeft om te begrijpen waar ik heen wil en uiteindelijk dan ook een snel en goed eindproduct op kan leveren. Daarbij hanteert Lenneke haar eigen unieke stijl waarbij je echt voor je ziet wat ze schrijft: daardoor krijgt ze het altijd weer voor elkaar om een glimlach op het gezicht van de lezer te tonen."

Copywriting

"Lenneke is Lenneke. Een tekstschrijver met een ziel. Zo eentje die haar persoonlijkheid meeneemt in alles wat ze doet. Haar teksten zijn lekker geschreven, passen bij de doelgroep en raken altijd de juiste snaar. Dat komt omdat ze zich verdiept in haar opdracht en nee durft te zeggen tegen zaken die niet bij haar passen. Dus als je de juiste match hebt met Lenneke: gewoon doen, je krijgt er geen spijt van."

"Met het maken van mijn website reumawerkt.nl moest ik ook aan de ‘over mij’ geloven. De lastigste pagina wat mij betreft, het moet over mij gaan en toch ook weer niet. Ik besloot het niet zelf te gaan doen. Lenneke volgde ik al een tijdje en viel me vooral op door haar stijl waarbij ze zwaardere onderwerpen niet uit de weg gaat maar er precies de juiste relativering en luchtigheid in aan brengt, zonder voorbij te gaan aan dat sommige dingen in het leven gewoon klote zijn en dat dat ook mag. Dat was precies de stijl die ik nu ook wilde. En wat bleek dat goed te matchen! Vanaf het eerste contact was het goed. Uit het voorstel maakte ik al op dat Lenneke haar in mij had verdiept. Uitgebreide intake volgde, wat ook echt een leuk gesprek was waarbij ze geïnteresseerd in mij en mijn drijfveren was. En toen kwam het eerste concept van de tekst, wow! Precies raak. Nog wat kleine aanpassingen maar dat was het ook. Dank je wel Lenneke! "

"Lenneke heeft alle webteksten voor mijn bedrijf geschreven en ik ben echt superblij met het resultaat! Wij hebben ook een aantal keren bij elkaar gezeten zodat Lenneke precies weet wie ik ben en wat ik graag wil uitstralen. Lenneke heeft de juiste woorden voor mij gevonden. Het is heel dicht bij mezelf, leest verhalend, inhoudelijk top en raakt gewoon precies de juiste snaar. Uiteindelijk had ze niet heel veel nodig om precies mij in de teksten neer te zetten, ze is echt een topper en kan iedereen haar aanbevelen."

"Lenneke schrijft niet alleen prettig leesbare teksten, het is ook prettig met haar samenwerken. Ze houdt je scherp en denkt niet alleen met je mee maar zet ook jou aan het denken. Wat is nu eigenlijk de boodschap die ik wil overbrengen en bereik ik dat met deze tekst? Lenneke voelt dit goed aan en weet dit te vertalen in pakkende artikelen, ook omdat ze zich verdiept in de branche waarvoor ze schrijft."

"Lenneke gaf mijn website de tekstuele aantrekkingskracht waar ik naar op zoek was. Ze twijfelde geen moment toen ik haar vroeg samen mijn droom te realiseren. Ik werk graag samen met Lenneke omdat ze authentiek is, haar eigen stijl heeft en oprecht is. Iets wat ik ontzettend kan waarderen. Lenneke laat zien dat de struggle het leven´ real is en inspireert hiermee anderen om ook ‘echt’ te zijn. Haar kwaliteiten en prettige persoonlijkheid samen gaven voor mij de doorslag. Onwijs bedankt Lenneke!! Dreams can come true!"

"Te gek voor woorden... daar is geen woord van gelogen! En dan gaat het niet alleen om de teksten die Lenneke schrijft, maar ook om de persoon die zij is. Ik heb Lenneke gevraagd om de teksten voor mijn website te schrijven. Het eerste concept wat ik binnen kreeg, las ik al met een grote glimlach. Het waren precies de woorden die ik zou kunnen zeggen, maar die ik zelf niet op deze manier op papier kreeg. Met een paar kleine aanpassingen is de tekst klaar. Nu aan mijn om de nieuwe website te bouwen en de teksten te laten zien aan iedereen! Naast dat Lenneke mijn teksten geschreven heeft, verwijs ik ook graag mijn klanten naar haar door. En ook zij zijn razend enthousiast over haar. Lenneke is professioneel en tegelijkertijd lekker zichzelf. Ze pikt het enthousiasme van klanten op en zet dit om naar fantastische bedrijfsnamen, catchy product/dienst namen en leuke teksten. Het is een feest om met Lenneke samen te werken en de resultaten zijn altijd top!"

"Wat een inspirerend mens, ik volgde haar al een tijdje op social media. Een creatieve woordkunstenaar.! Toen benaderde ik haar om mijn verhaal te schrijven in een pakkende tekst hebben we leuke gesprekken gehad en ze heeft goede vragen gesteld. Het eindresultaat is perfect, want de mensen die dichtbij mij staan vertelden allemaal hetzelfde: dit ben jij! Dus dank je wel lieve Lenneke! En blijf je nog met veel plezier volgen 🙏🏻😁"

"Lenneke is betrouwbaar, duidelijk en zeer communicatief vaardig. Ik kan goed op haar rekenen, ze komt afspraken feilloos na en bij verhindering laat ze dit weten. Ze is empathisch; ze stelt jouw belangen voorop zonder hierbij zichzelf voorbij te lopen. Hierdoor is het heel prettig om met haar te werken. Lenneke is krachtig en weet wat zij wil, daarom is het voor haar geen probleem om tot de kern van een opdracht te komen."

"Ik heb al eens met Lenneke mogen samenwerken bij mijn vorige werk. Toen ik bij mijn nieuwe baan een copywriter nodig had wist ik meteen wie ik daar graag voor wilde benaderen. De teksten waren voor het jaarverslag van een welzijnsorganisatie en daarom was het belangrijk dat de teksten het juiste gevoel over zouden brengen. Dit heeft Lenneke meer dan goed gedaan. Uit lappen aangeleverde tekst wist ze precies de essentiële stukken samen te brengen, interviews met meerdere personen heeft ze uitgewerkt tot beknopte, interessante en levendige stukken. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn en ik zal Lenneke dan ook vol vertrouwen bij anderen blijven aanbevelen."

Kijk, ik weet het: ik ben verre van de enige copywriter, laat staan ondernemerscoach. In plaats van jou weer te vertellen wat ik allemaal kan en doe, bewijs ik dat. Met eerlijke reviews van klanten die je voorgingen. Want zelf wat veren steken waar de zon niet schijnt, is leuk, maar als klanten het zeggen — dan moet het wel waar zijn. Knap staaltje bewijskracht, zou Cialdini zeggen.

Dus, ben jij…


Hoor je Adele in je hoofd met ‘hello, it’s me’? ⤵️