Zoek
Sluit dit zoekvak.

nieuwe podcastaflevering! waardevolle lessen over geld: maak deze denkfout niet (dan kan je vandaag al meer verdienen)

Joehoe! Na een tijdje radiostilte in je favoriete podcastapp is het moment eindelijk daar: ik nam weer een nieuwe aflevering op. En wat voor eentje — over geld, een van de triggerendste onderwerpen. 😬 Duurt 20 minuten en volgens ‘de mensen’ ben ik heerlijk om naar te luisteren, dus, nou ja, zie (of luister) maar effe. Of niet. Zelf weten.

Deze aflevering gaat over welke cruciale denkfout die we regelmatig maken, welke overtuigingen er leven, waarom het niet gek is als je het lastig vindt om (goed) geld te verdienen en waar ik letterlijk ziek van werd.

Je beluistert ‘m hier:

Benieuwd naar de training over tarieven bepalen én met een goed gevoel en slimme strategie communiceren, waar je in de aflevering over hoort? Wat moet dat kosten dan? vind je nu (tot begin april) voor de beste prijs hier.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.