Draai meer omzet Behaal betere resultaten in minder tijd Ga voor meer zichtbaarheid en verbinding
Draai meer omzet Behaal betere resultaten in minder tijd Ga voor meer zichtbaarheid en verbinding

In 8 uur schrijf jij betere teksten dan je ooit durfde te dromen. Copy die verkoopt.

In 8 uur schrijf jij betere teksten dan je ooit durfde te dromen. Copy die verkoopt.

De deuren van Copy School gaan binnenkort weer open. Wil je het als eerste weten als je, net als de 220 slimme ondernemers die je voorgingen, deze cursus kan volgen? Meld je dan een stukje hieronder aan voor de wachtlijst. Je zit nergens aan vast, je staat niet ineens stiekem op de lijst om nieuwsbrieven te ontvangen — je krijgt echt alleen informatie over Copy School en een mooie aanbieding voor de vroege vogels.

Je maakt content, maar het lachen is je wel vergaan. Soms heb je een mazzeltje: een klant die zichzelf aanbiedt, een post die meer likes krijgt dan die van het gebruikelijke clubje van bekenden en wów — die foto is zelfs een keer opgeslagen! Je zucht maar weer eens, want je steekt ontzettend veel tijd in je teksten, maar je krijgt er behalve een deksel op je neus niets voor terug. Je weet ook wel hoe het komt: je vindt het lastig jezelf écht te laten zien. 

Wat als ik je nu vertel dat je in 8 uur…

Wil je de waarde van je aanbod overbrengen op je doelgroep, zodat ze niet anders meer kunnen én willen dan ‘ja’ zeggen? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst van Copy School. Ook, of misschien juist, als je geen superschrijver bent. Je leert namelijk wat je écht verkoopt (dat is vaak anders dan je denkt), wat waardevol is voor je ideale klant (en wie dat eigenlijk precies is) en welke slimmigheidjes (zoals bewezen formules) ervoor zorgen dat jouw copy verkoopt. En natuurlijk leer je welke 3 slimme schrijftechnieken ervoor zorgen dat je doelgroep aan je lippen hangt. Oh, en zei iemand ‘cheatsheet toonaangevende titels’? 😏

Meld je hierboven aan om direct op de hoogte te zijn als de derde ronde start! Dan weet je zeker dat je de korting mee kan pakken.

Je wil wel, maar je weet niet hoe…

We willen allemaal gezien worden. Maar, ja, als je nog niet zo goed bent in schrijven en het resultaat keer op keer tegenvalt — hoe ga je dan door? Of als je niet begint, omdat perfectionisme je verlamt. Je wil wel, maar je weet gewoon niet hoe. Dan is Copy School voor jou. Een veilige plek waar het oké is om fouten te maken. Waar het doel is om schrijven léuk te maken. Waar het op jouw manier mag. Een korte cursus op Instagram, waarin je in 8 dagen de basis meekrijgt van verkopen via je toetsenbord.

Ik zie het regelmatig bij ondernemers: iedere dag een post, keurig iedere dag wat stories. Het doet alleen NIETS. En dat frustreert. Je had die tijd ook ergens anders aan kunnen besteden, je weet niet wat je dan wél moet doen om POTVERDORIE nou ein-de-lijk eens iets met vertrouwen, plezier én resultaat online te gooien. Zo hoeft het niet te gaan…

Weet je wat nou zo jammer is? Als onze teksten, onze content, onze posts niets doen — behalve krekelgeluid aanzwengelen — dan denken we automatisch: ah, zal wel aan mijn prijs liggen. Of we gaan ervan uit dat het aanbod niet klopt, dus maken we een goedkoper instapproduct, slopen een deel uit het traject en vervangen dat door iets anders, zoeken we een andere doelgroep of erger nog: gooien we het bijltje erbij neer. Nou, pak dat bijltje maar weer op, want we gaan aan de tik!

Dat is de deelnemers die je voorgingen goed bevallen. Wat van hun resultaten?

1. Meer omzet doordat ze inzagen dat hun aanbod slimmer kon en nog tijdens de looptijd van de cursus een uitbreiding lanceerden, doordat de ideale klant nu wél helder en passend is en doordat de copy direct werd verbeterd.
2. In minder tijd meer resultaat doordat je dankzij de oefeningen precies weet voor wie je schrijft, waarover, waarom én wat je meeneemt om je doel te bereiken. Zowel op sociale media als op hun websites.
3. Meer zichtbaarheid en verbinding, doordat deelnemers content durven maken waarin ze echt ergens voor staan, letterlijk en figuurlijk hun ware gezicht durven laten zien en je meer dan genoeg inspiratie hebt om over te delen.

Dit levert Copy School je op

1. Krijg plezier in schrijven én dus verkopen

Weg met die twijfels over of je wel leuk genoeg schrijft. Je voelt dat je gezien en gehoord mag worden en beter nog: daar begin je ook meteen mee.

2. Verbeter je online zichtbaarheid

Geen gedoe meer met copy die niets oplevert: je volgers en lezers willen weten wat jij allemaal te vertellen hebt. Groeiende interesse van je doelgroep, want je weet nu wat ze raakt en hoe je dat brengt.

3. Creëer betrokkenheid

Betere copy is betere content. Je spreekt en schrijft de taal van je klant, waardoor niet alleen jij, maar ook zíj zich gezien en gehoord voelen. En dat kan zomaar het verschil maken tussen ‘k, thx, bye’ en een rinkelende kassa.

Dit ga je doen tijdens Copy School

Je leest al tot hier en ik vind het oprecht te gek dat je dus of al bijna instapt of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe ik deze salespagina opbouw en hoe mijn teksten eruitzien. 🥰 Als je meer wil leren van een copywriter die al 9 jaar voor zowel zzp’ers als multinationals schrijft, kom er dan vooral bij.

Dit is waar je deze cursus mee aan de slag gaat:

Geen oeverloos gelul: je gaat ook echt aan de slag! Met alleen theorie kom je er niet, dus je krijgt oefeningen én feedback in de reacties op het afgeschermde Instagram-account. 🤩

Is Copy School geschikt voor jou?

Goed om te weten: ondernemer zijn, is geen voorwaarde om mee te mogen doen aan Copy School. Een aantal deelnemers gebruikten deze cursus juist om hun aanbod neer te zetten, hun ideale klant te vinden én direct goed van start te gaan met het schrijven van verkopende teksten.

Dit is wat de deelnemers die je voorgingen van Copy School vinden

Praktische informatie

Ik kan niet wachten om te beginnen — samen met jou. Er deden de vorige rondes al 220 geweldige ondernemers mee! Van fotografen tot een bloggende politieagent en van copywriters tot webdesigners. Kom je erbij? 🔥

Oké, ook nog even over mij dan, zodat je weet wie je cursus geeft

Lenneke Manschot dus — een 31-jarige Utrechtse die per ongeluk in Lobith belandde (later daarover meer) en die het héérlijk vindt om creatieve (kennis)ondernemers tekstuele aantrekkingskracht én vertrouwen en plezier in het ondernemen te geven. De wetenschap (human design) bevestigt over mij dat ik goed observeer, zie hoe iets beter kan en hoe je iets oplost. Oja, en dat ik tegen zere benen schop (sorry) om jou aan te zetten tot verbetering. M’n vingers bevinden zich niet alleen graag op toetsenborden — ook op zere plekken. En zo help ik je naar je droom: ondernemen met een goed verhaal en een goed gevoel.

Eind 2018 gooide ik mijn hele leven om. Ik zegde mijn baan op, kocht een huis aan de andere kant van het land (eigenlijk andersom, want zie jij maar eens een hypotheek te krijgen zonder vast contract) en had wel zin in mijn avontuur als ondernemer en copywriter. Eerlijk is eerlijk: die goede zin heb ik nog altijd. Het zit me alleen dwars dat mijn agenda altijd vol zit en dat er tegelijkertijd voor zo veel ondernemers nog een wereld te winnen is met hun copy. Dus lanceerde ik deze eerste cursus, die door 220 deelnemers werd gevolgd en zo’n €20.000 opleverde. Toeval? Nee, ik weet wat te delen en hoe je dat opschrijft om mensen te laten kopen. Op een eerlijke, integere en authentieke manier. En precies dat leer jij ook in Copy School.

Ik schrijf dus al 9 jaar voor bedrijven en ondernemers en al veel langer voor mezelf. Of, nou ja, voor anderen ook, want ik geef meteen toe dat het leuk is als meer mensen dan alleen jijzelf het lezen. Je kan dus gerust stellen dat ik al aardig wat teksten schreef, zag en verbeterde. Ik weet wat goede copy nodig heeft om te overtuigen, terwijl jij lekker jezelf blijft en geen dingen hoeft te doen of schrijven waar je niet achter staat.

✅ 9 jaar schrijverservaring ✅ hielp al meer dan 380 ondernemers aan tekstuele aantrekkingskracht ✅ hoort na een samenwerking vaak iets als 'sindsdien lopen de opdrachten behoorlijk binnen' en 'al een paar keer achter elkaar gehad dat ik nog niet eens klaar was met een opdracht en de volgende zich al aandrong'
✅ 9 jaar schrijverservaring ✅ hielp al meer dan 380 ondernemers aan tekstuele aantrekkingskracht ✅ hoort na een samenwerking vaak iets als 'sindsdien lopen de opdrachten behoorlijk binnen' en 'al een paar keer achter elkaar gehad dat ik nog niet eens klaar was met een opdracht en de volgende zich al aandrong'