Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis

Doe er je voordeel mee

Ondanks dat het mijn missie is financiële vrijheid te bereiken en onderweg zo veel mogelijk mensen te inspireren en mee te nemen, hoef je écht niet overal voor te betalen. Sterker nog: ik maak best wel veel gratis content. En, nee, ik plemp je ook niet zomaar op mijn maillijst. Verfrissend, hè?

Nieuwsbrief voor ondernemers: Selling Stories

M’n nieuwsbrief is een marketingtool — zeker. Maar aangezien ik overtuigd aanhanger ben van waarde delen en adviserend verkopen, is het er eentje waar jij absoluut iets aan hebt. Geen verkapte reclamefolder waar je op alle mogelijke manieren aan probeert te ontsnappen en waar in internetland nog niet zo’n handige nee/nee-sticker voor is. Wél een marketingmail waarmee je bouwt aan je bedrijf, vertrouwen en omzet, zodat ondernemen makkelijker en leuker is dan ooit.

Vul hier je e-mailadres in, dan regel ik dat de eerstvolgende Selling Stories op je digitale deurmat ploft:

Podcast

Als ondernemer is je enige manier om te groeien geregeld uit je comfortzone stappen. Dus deed ik dat en begon ik een podcast. (‘Je kan natuurlijk niet achterblijven.’ Jawel, dat kan je wel, want ondernemen mag op jóuw manier.) Een show met peptalks, tips voor een lekkerder leven op je eigen voorwaarden en makkelijker ondernemen.

Gratis e-book

De 5 grootste fouten die ik maakte

Korte tekst?

Gratis e-book

Deze gewoontes maken mij 2x zo productief

Korte tekst?

Boekenkast

Door de fontein (aan de hand van de fontein als metafoor voor het familiesysteem) leer je wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. Veel mensen staan onbewust niet op de juiste plek, waardoor ze op allerlei vlakken problemen kunnen ervaren. Dit boek geeft je praktische tips waardoor je stevig op jouw plek kunt staan.

Els van Steijn – De fontein
Uitgegeven door Het Noorderlicht
316 pagina’s / 9789492331328 / 2016
Voor €27,95 te koop bij Bol.com.

Dit boek ligt momenteel op mijn nachtkastje:

Aanraders

Samen spelen, samen delen, hoorde ik altijd. Dus vind ik iets fantastisch leuk, dan vind jij dat hier. Van gadgets tot boeken, van cursustips tot podcasts. Dit zijn affiliatelinks, wat betekent dat ik een deel van jouw aankoopbedrag krijg. Kost jou geen cent extra én je maakt mij er onwijs blij mee.

En in het kader van tippies: op deze manier geld verdienen, is ook een aanrader. Je ontdekt hier wat ik doe, hoe ik het doe en het beste van alles: hoe jíj dit ook kan doen.