Freelance tekstschrijver

Het schrijven zit er al in sinds ik op zeer jonge leeftijd werd geboren. Ik wilde op school geen vriendjes maken, ik wilde vriendenboekjes scoren waar je van die ellenlange verhalen in kwijt kon. Een tijdje later, in november 2011, ben ik begonnen met het online delen van mijn teksten. Eén van mijn liefste vriendjes deed mij dit domein cadeau en dat was een gouden idee. (Hij schreef dat op een kaart waar heel veel confetti in zat. Leuk om te openen na het stofzuigen.) Inmiddels ben ik niet alleen blogger, ik ben ook te huur als freelance tekstschrijver. En dat is goed nieuws voor jou – als je op zoek bent naar goede teksten!

Ik wil mooie dingen maken en ik wil dingen mooi maken.
 


Schrijven

Heb je teksten nodig voor websites, tijdschriften, nieuwsbrieven, columns, advertenties, brochures, flyers of wil je een versje op maat? Ik lever ze met liefde. Ik houd rekening met het doel, de doelgroep, SEO en ik schrijf op basis van jouw briefing teksten die bovenal lekker en makkelijk weglezen.

Redigeren

Een tekst moet niet alleen foutloos geschreven zijn, het moet ook nog eens lekker weglezen. Is de tekst een logisch geheel, met prikkelende tussenkopjes en een goede volgorde van alinea’s? Als je daarover twijfelt, kijk ik graag met je mee om er een toptekst van te maken.

 

Corrigeren

Is dat kofschip bij jou al lang en breed gezonken? Geen man overboord, want ik haal je dt-fouten er allemaal uit. Ook die spatie te veel, komma te weinig en ontbrekende apostrof heb ik snel in de smiezen en corrigeer ik.

Meer weten?

Benieuwd wat ik precies voor jou kan betekenen en wat dat kost? Of heb je een heel andere vraag? Wil je vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met me op. Oh, zomaar een kattebelletje vind ik leuk!

 


Niet alleen voor mijn teksten kan je bij mij terecht. Ik kan er ook voor zorgen dat je een heel mooie huisstijl of website krijgt, gemaakt door Angelina van Eunoia Studio of door Arjanne van Studio Above. Of wil je een te gekke illustratie? Carmen maakt de mooiste creaties. Heb je iemand nodig voor SEA? Dan helpt Pim van Pimterest je graag.