Freelance tekstschrijver Gelderland | tekstbureau | blogger — freelennse

Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijvers, daar zijn er inmiddels zo veel van. Waarom zou je dan uitgerekend met mij in zee gaan? Ik verplicht je natuurlijk niets, maar als je houdt van een tekst die bij jou, je bedrijf én je ideale klant past, raad ik mezelf hartstikke aan. Het is mijn kunst om ervoor te zorgen dat jouw tekst — en dus jouw bedrijf — opvalt, verbindt, inspireert. Zo’n tekst die smaakt naar meer. Zo een die jou tekstuele aantrekkingskracht geeft.

Het schrijven zit er al in sinds ik op zeer jonge leeftijd werd geboren. Ik wilde op school geen vriendjes maken, ik wilde vriendenboekjes scoren waar je van die ellenlange verhalen in pende. Een tijdje later, in november 2011, begon ik met het online delen van mijn teksten. Eén van mijn liefste vrienden gaf mij freelennse.nl cadeau en dat was een gouden idee. (Hij schreef dit op een kaart waar heel veel confetti bij zat. Leuk om te openen na het stofzuigen!) Inmiddels ben ik niet meer alleen blogger — ik ben ook je favo tekstschrijver en influlennser. Een woordwijf. Wat goed nieuws is voor jou, als je op zoek bent naar goede teksten.

Ben jij…
• een ondernemer die graag een lekker verhaal op (digitaal) papier heeft staan — zo’n verhaal dat zorgt voor binding met je klant?
• iemand die houdt van een creatieve, onderscheidende tekst met een woordgrap hier en daar?
• toe aan teksten die zorgen voor enthousiasme, vertrouwen en een gunfactor?
• het zat om met je handen in het haar te zitten en klaar met ploeteren op teksten die het net niet zijn?

Je hoeft niet langer naar je knipperende cursor te kijken. Geef je verhaal het podium dat het verdient.

» Een indicatie van mijn prijzen. «

 


Wat schrijf je dan?

Naast uiteraard geschiedenis, schrijf ik ook teksten voor websites, tijdschriften en nieuwsbrieven. Wil je columns, advertenties, brochures, flyers of een versje op maat? Ik lever alles met liefde. Ik houd rekening met het doel, de doelgroep, SEO en ik schrijf op basis van jouw briefing teksten die bovenal lekker en makkelijk weglezen.

Ik heb zelf al een tekst, maar ik twijfel. En nu?

Een tekst moet niet alleen foutloos geschreven zijn, het moet ook nog eens lekker weglezen. Is de tekst een logisch geheel, met prikkelende tussenkopjes en een goede volgorde van alinea’s? Als je daarover twijfelt, kijk ik graag met je mee om er een toptekst van te maken.

Controleer je ook teksten?

Is dat kofschip bij jou al lang en breed gezonken? Geen man overboord, want ik haal je dt-fouten er allemaal uit. Ook die spatie te veel, komma te weinig en ontbrekende apostrof heb ik snel in de smiezen en corrigeer ik.

Hoe kom ik meer te weten?

Benieuwd wat ik precies voor jou kan betekenen en wat je investering is? Of heb je een heel andere vraag? Wil je vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met me op. Oh, zomaar een kattebelletje vind ik leuk!

 


Wat klanten zeggen…

“Ik heb Lenneke een tijd geleden gevraagd een flinke tekst te corrigeren. Ze werkt snel, accuraat en ik heb het document foutloos teruggekregen. Als ik weer iets moet laten corrigeren of schrijven, bel ik Lenneke zeker weer.”
— Rick van der Pal

“Lenneke heeft mijn boek gecorrigeerd en geredigeerd. Haar correcties klopten altijd en haar suggesties waren erg welkom. Dat heeft me een aantal gênante fouten bespaard. Daarnaast is Lenneke goed in staat om feedback op haar werk te ontvangen. Ze communiceert tijdig, prettig en helder over de planning en is bereid een tandje erbij te doen als dat nodig is.”
— Marjan Knippenberg, auteur van ‘Zes minuten wachten op geluk’

“Magie met woorden, dat is het beste hoe ik Lenneke en haar geleverde werk kan beschrijven. Voor een nieuw, startend merk heeft zij alle websiteteksten geschreven op een creatieve en pakkende manier. Haar persoonlijke aanpak helpt bij het gehele proces, dat lekker vlot en goed verloopt. 100% een aanrader!”
— Julian Scholten

“Lenneke is inventief, zoekt een originele invalshoek en weet de juiste toon te raken. Ze schrijft teksten die een urgentie creëren en brengt de lezer de noodzaak van het onderwerp op een subtiele manier over. Een aanwinst voor schrijvend Nederland!”
— Liza Bakker

“Lenneke heeft de teksten geschreven voor mijn website. Als mensen de teksten lezen, horen ze mij praten. Dat vind ik echt reuze knap! Het leest lekker en ze heeft er een vleugje luchtigheid over uitgestrooid. Dat past precies bij mij. Daar krijg ik nu al leuke reacties op. We gaan in de toekomst zeker vaker samenwerken.”
— Iwan Klein

Meer aanbevelingen vind je op LinkedIn.


En er is meer…

Niet alleen voor mijn teksten kan je bij mij terecht. Ik kan er ook voor zorgen dat je een heel mooie huisstijl of website krijgt, gemaakt door Angelina van Eunoia Studio of door Arjanne van Studio Above. Wil je een website op maat, met bijvoorbeeld een webshop of leeromgeving? Dan klop ik aan bij Loes van Online by Louise. Of wil je een te gekke illustratie? Carmen maakt de mooiste creaties. Heb je iemand nodig voor SEA? Dan helpt Pim van Pimterest je graag.

 

Werkt(e) al voor…

Bedrijven waar freelennse voor werkte