Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blog

persoonlijk

door de lens: vierdaagse, vieren, vegeteren

Het kabinet weg, freelennse weer terug! Heeft niets met elkaar te maken, maar hé, de kans voor deze opening krijg je niet vaak, dus ik pak ‘m gewoon. Mijn laatste weekoverzicht was eind februari(!), dus er is een hoop bij te kletsen. In deze editie

— Lees verder
persoonlijk

door de lens: een bijklets-editie

Verdween effe van het digitale podium, dus ook de weekoverzichten waren er niet. Dit is meteen je reminder dat het niet nodig is om áltijd online te zijn, iedere dag stories te moeten uploaden of op een andere manier zichtbaar te moeten zijn — niet

— Lees verder
persoonlijk

door de lens: doggo, dankbaar, deadlines

Het was me het weekje wel weer! Ik kreeg fijne visite, stond weer effe lekker een potje te janken, werkte aan een heel mooi stuk, had voor de verandering deadlines en deed vreselijk fijne dingen. Je leest meer over iets ongebruikelijks dat ik doe, waarom

— Lees verder
boeken
ondernemen

boeken die ik je aanraad om in 2023 te lezen

Aan goede voornemens doe ik niet — ik bedenk ‘gewoon’ dingen die ik in een jaar ga doen. Eén van die dingen voor 2023 is meer lezen. Ik hóu zo van leren, van de ontspanning van een goed, fictief verhaal en toch deed ik het

— Lees verder
persoonlijk

mijn woord voor 2023

Halverwege januari — en dat mag de pret niet drukken. Vorig jaar schitterde ik op mijn blog in afwezigheid; dit jaar doe ik dat anders. Voorheen was het een traditie om een woord voor het jaar te kiezen en ik pak ‘m gewoon weer op.

— Lees verder
persoonlijk

door de lens: werken, wandelen, winkelen

We zijn er weer! Zoals je van me gewend bent: niets groots en meeslepends én toch een lekker weekoverzicht om te bekijken. In deze editie lees je meer over de langste minuut van mijn leven, dat ik het grootste gedeelte van mijn klanten heb uitgezwaaid

— Lees verder
persoonlijk

door de lens: luieren, lekkernijen, lezen

Honey, I’m home! Wist je dat ik in heel 2022 geen enkel weekoverzicht maakte? Ik moet ook heel eerlijk zeggen dat vorig jaar als een soort pauzejaar voelde. Tot aan het overlijden van Vincie ♥️🕊️💫 deed ik nog een beetje leuk mee — en sindsdien voelde

— Lees verder
Britt Nelissen Als de wind
boeken

Als de wind (winactie!)

Het is het einde van het jaar: tijd om lekker binnen te blijven en naar binnen te keren. Al dan niet met een beker (vegan) chocolademelk en een goed boek. Je warme drank verzorg ik niet, maar mocht je nog op zoek zijn naar een

— Lees verder
businessdoelen halen met essentialiving
ondernemen

Over weten wat je nodig hebt (met winactie)

Als kind al was ik een enorme pleaser. Zo eentje die nog net voor het uitblazen van haar laatste adem zou mompelen: ‘goh, wat heerlijk dat ik mezelf altijd lekker op de tweede plek heb gezet’. Ik geloofde alles wat er tegen me gezegd werd,

— Lees verder
persoonlijk

Goed voor jezelf zorgen: zo doe ik dat nu

De herfst is begonnen en dat is voor mij altijd het seizoen waarin ik meer naar binnen keer. Zeker nu ik ook nog een cursus lanceerde — de After Summer Copy School, waarin je in 5 dagen (30 minuten per dag) leert betere copy te

— Lees verder
Voor jouw tekstuele aantrekkingskracht en meer plezier en vertrouwen in het ondernemen
Wat ik nu lees

Els van Steijn – De fontein
Te koop bij Bol.com

Mijn favorieten

Benieuwd naar welke gadgets ik graag gebruik, welke boeken ik je aanraad, welke cursussen mij en mijn bedrijf hebben laten groeien, welke podcasts ik graag luister en welke muziek ik opzet als ik geconcentreerd werk? Ik heb alles voor je op een rij gezet.

freelennse favorieten

Deze site bevat affiliatelinks. Blogposts met ‘(*)’ in de titel zijn betaalde samenwerkingen.

Tags