Zoek
Sluit dit zoekvak.
Team DIWMOTZ

door de lens: boek, bami, baan

Een beetje een drukke week, dus weinig fotogenieks om te laten zien. Wel leuke dingen gebeurd, dus ik zou zeker even kijken als ik jou was. Probeerde hier nog een te gekke cliffhanger te verzinnen, maar ik heb net een paar uur lang gediscussieerd op Facebook, dus ik laat het hier even bij, introtechnisch.

MAANDAG
Serieus één van de beste dingen ooit: voor de eerste keer met je vinger in een pot bodybutter. Mijn huid is elke keer zo droog. Heb er nu een heel ritueel van gemaakt om mezelf in te smeren na het douchen en ik ga nu in ieder geval niet meer kapot van de jeuk. (Nee, geen schurft.)

Insmeren met bodybutterDaarna meteen aan het werk, maar die foto’s van een iMac vervelen jullie waarschijnlijk ook binnen de kortste keren. Dus hier een foto van mijn bami, die ik lekker arbo-onverantwoord op de bank en achter mijn laptop at.
Lunchen met bamiBen je al overtuigd van hoe mooi ik woon?
Lucht Lobith
→ Blogpost die vandaag online kwam: mijn ervaring bij de psycholoog

DINSDAG
Ik was vandaag weer in Arnhem, want ik ging naar Aisha! Je weet wel, die eindbaas van Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten. Wat Ik Daar Deed, Zie Je Later In Dit Weekoverzicht.
Baemw Ik was heel de middag bij Aisha, dus daarna was ik mentaal uitgewoond. Niet omdat Aisha saai is (integendeel!), maar omdat ik zo introvert ben als maar zijn kan en oplaad als ik alleen ben. Met Fuck Beauty! op de bank dan maar.
→ Blogpost die vandaag online kwam: je gevoelens mogen er allemaal zijn

WOENSDAG
WILD WITTE HERDER APPEARED! Wat een worst is het zo.
Herdershond sneeuwvlokjesIk was druk met van alles en nog wat — en ook druk in mijn hoofd. Ik gooide dus even gauw wat tortellini in de pan en at dat op. De rest wel gewoon zittend, hoor. Heb niet die hele pan in de keuken leeg staan bikken.
Pasta eten
→ Blogpost die vandaag online kwam: over dat je altijd op keuzes terug mag komen

DONDERDAG
When you praktisch in Duitsland gaat wonen: pertat met curryworst. Lekker. 
Patat met curryworst
→ Blogpost die vandaag online kwam: mijn eerste maand als zelfstandig ondernemer

VRIJDAG
Ik moet telkens zo lachen om dit dier. Nu ligt ‘ie tussen de deur en zijn kussen gepropt — op de harde deurmat. Zal nog een keer voor een paar hond-erd (see what I did there?) een boxspring voor je kopen, pik.
Vince op de deurmat
Wat lijken die witte auto’s altijd geel zo, hè? (Maakte dit grapje ook op Twitter, maar daar sloeg ‘ie helemaal niet aan. Zó jammer weer.)Gele autoMijn voortuin is better than yours. Zo gezellig, al die diertjes.
Schotse Hooglanders in de sneeuwIk dacht dat ik in een wit huis woonde. Is nie. Eerlijk is eerlijk: het is wel een mooi plaatje zo. Ook zonder sneeuw, trouwens. Laf me huis.
Huis minder wit in sneeuwToen ik thuiskwam, zag ik een pakketje op de deurmat. Gestuurd naar Lowbitch — dus ik had al een vermoeden van wie het kwam. Het was een welkomstcadeautje, want yours truly is officieel onderdeel van team DIWMOTZ!
Team DIWMOTZTijd om de kleren uit te trekken, want het is #werknaaktdag. De eerste keer sinds ik zzp’er ben, dus ik maakte natuurlijk van de nood een deugd. En maakte natuurlijk het grapje dat ik medelijden had met iedereen op kantoor. Zo ben ik dan ook weer.
WerknaaktdagWat dan ook wel weer een feessie is, is dat ik vandaag de 10.000 unieke bezoekers in één maand haalde. Het was één van mijn doelen voor dit jaar en ik had niet echt durven hopen dat ik dat in de eerste maand al zou halen. Ik ben zo trots op die 10.000 unieke bezoekers op freelennse.nl. Niet omdat ze me geld op kunnen leveren, maar omdat het me dingen laat beseffen. Ik heb eindelijk door wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn missie is. Meer zelfliefde voor iedereen en meer positieve aandacht voor mentale (on)gezondheid. Dat ik steeds meer mensen bereik — daar ben ik zó dankbaar voor.

→ Blogpost die vandaag online kwam: Fuck Beauty!

ZATERDAG
Ik ben natuurlijk hartstikke bezig met het inrichten en verbouwen (andere volgorde wel) van mijn huis. Zag dit hoekje bij de keukenboer en vind dit helemaal leuk. Wilde dit eigenlijk gewoon ongezien in mijn auto laden. Niet gedaan.
Leuk hoekje Hello KitchenToen ik boodschappen ging doen, zag ik dat de roze muisjes duurder zijn dan de blauwe muisjes. Het is ook geen kaartje dat niet omgewisseld is, want ik heb ze allebei gekocht en deze prijzen staan ook op de bon. Ik besloot eens uit te zoeken waarom dat was en stuitte op Pink Tax. Ik wil niet zeggen dat dat is wat er hier aan de hand is, maar wat is dat een absurd verschijnsel. Ik postte er iets over op Facebook en belandde in urenlange discussies. Ik denk dat ik daar nog een blogpost over ga schrijven, want ik vind de situatie en de reacties oprecht schrijnend…
Pink Tax
→ Blogpost die vandaag online kwam: ik heb eindelijk door wat er in mij zit

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige week was het thema ‘koud, kaartverkoop, klaar‘.

— Hoe was jouw week?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.