Zoek
Sluit dit zoekvak.
Lobith in de sneeuw

door de lens: koud, kaartverkoop, klaar

Afgelopen week was een heerlijke week. Er gebeurde veel en eigenlijk alleen maar leuke dingen. Het was koud, er was sneeuw, ik begaf me op glad ijs (story of me leve), rondde therapie af, verkocht alle kaarten van Carmen en mij uit en nou ja, laat ik niet alles verklappen.

MAANDAG
Je vraagt je af of het deze ochtend koud was? Mwah. Op een schaal van 0 tot bevroren herdershond, was het zo koud.
Bevroren herdershondJaaa, het was tijd om de eerste lading kaarten van Carmen en mij te versturen! Bedankt voor jullie bestellingen. We deden er handgeschreven kaartjes bij en bedachten dat het misschien wel leuk is om nog veel meer kaarten te maken. Wat vinden jullie?
Kaarten versturenKnap staaltje guerrillamarketing, al zeg ik het zelf. Heb wat kaarten die we niet willen verkopen omdat ze wat dunner zijn in de minibieb gelegd. Ben benieuwd wie we daar dan weer blij mee maken. ?
Minibieb met kaartenAfgelopen nacht was er iets met een wolfachtige en bloederige supermaan. Heb ik niet gezien, want ik lag prinsheerlijk te tukken. Maar toen ik aan het begin van de avond mijn eigen wolf uitliet, zag ik dit ineens achter me en was ik toch een beetje in wolfzw… eh, katzwijm.
BloedmaanIk las Kom als jezelf uit en ik vond dat een mooi moment om meteen de blogpost hierover te tikken. Met fruit.
Fruit eten en werken

→ Blogpost die vandaag online kwam: gewoon gemiddeld is ook goed

DINSDAG

Hier was ik mezelf aan het motiveren mijn bed uit te komen. Ik heb mijn ritme een beetje opgefokt en sta nu telkens te laat naar mijn zin op. Maar ik wil ook niet te streng voor mezelf zijn, want ik heb wel echt mijn slaap nodig. Dus, nou ja.
Wakker worden Na het wandelen lekker werken. Vince heeft het talent om áltijd in de weg te liggen. Hier ligt hij met zijn kont tegen de wieltjes van mijn bureaustoel aan, dus ik kon geen kant op. Onpraktisch als je wil eten wel. Vooral als je zo chagrijnig wordt van honger als ik.Vince in de wegGisteren deden Carmen en ik de eerste kaartjes op de post en via Instagram en Twitter kreeg ik de eerste foto’s al binnen van blije ontvangers. Dit is toch tof?
Blije ontvanger kaarten Wat ik ook binnenkreeg: Fuck Beauty! van Nunu Kaller. Ben hier heel erg benieuwd naar. Hoop dat de recensie snel online komt, want de kijkers van mijn Instagram Stories zitten daarop te wachten, bleek uit een poll.Fuck Beauty van Nunu Kaller Dat hele winkeltje spelen bevalt me wel. Ik schreef weer wat bedankkaartjes en deed 6 setjes met kaarten op de post. Netjes ingepakt, want ik was bang dat ze nat zouden worden, haha.Kaartjes op de post door de sneeuwKoud neusje…
Koude neus BMWVince was helemaal blij met de sneeuw. Toen ‘ie buitenkwam, begon hij meteen met graven en spelen. Zo leuk om te zien!
Vincie in de sneeuwNet als Vince ben ik zelf ook dol op deze witte wereld. Ik vind het zo mooi! Zou de hele dag buiten willen spelen. De kinderen en hun ouders deden dat hier ook — ben er met een lach van oor tot oor langsgelopen. Van die warme gezinnen die met zijn allen plezier hebben. Maakt me blij.
Lobith in de sneeuwWe kregen ook nog meer reacties op onze kaarten! Ik ben zo dankbaar dat ze zo goed in de smaak vallen. Hoop echt dat ze een boel liefde verspreiden.
Blije ontvangers van de kaarten‘s Nachts gingen Vince en ik weer aan de wandel en hij wilde echt niet meer mee naar binnen. De sneeuw heeft een grote aantrekkingskracht op deze jongen. Eerder begreep hij de sneeuw niet echt, maar nu beleeft hij me er toch een potje lol aan.
Sneeuwherder

→ Blogpost die vandaag online kwam: kom als jezelf

WOENSDAG
Afgelopen nacht sliep ik amper. Ik had vandaag eigenlijk een afspraak, maar ik was zo moe, dat ik even checkte of we het konden verzetten. Dat kon gelukkig. Kwam goed uit, want ik kreeg een berichtje dat mijn kapotte stofzuiger terug was. Die haalde ik op en ik trakteerde mezelf ook op een noisecancelling koptelefoon. Blije meid. (Het is de Sony WH-1000X M3 en ik ben nu al hélemaal tevreden. WAT EEN GELUID. Alle credits voor de ontdekking van dit pareltje gaan naar de leukste autist op Twitter: Zjos.)
Sony WH-1000X M3
Ben op zoek naar een goede sleutelkluis, maar die bij de bouwmarkt vind ik allemaal niet veilig genoeg. Zag wel dit en moest erom lachen. Wil het, want nooit meer kotsen. Joe.
Nooit meer brakenOh, ja, zéér mooi! Goed te zien ook zo.
Zéér mooie Skimmia
Even wandelen door het sneeuwbos. Mag ik voor altijd winter?
Bos sneeuw
En toen ik thuiskwam, was het tijd voor een feessie. De kaarten van Carmen en mij zijn helemaal uitverkocht! In nog geen vijf dagen tijd zijn alle 250 kaarten de deur uit. Ben zo trots als een aap met zeven lullen (en een pukkel op mijn voorhoofd)? En misschien… komen er nieuwe, andere kaarten. Dus laat het even weten als je iets specifieks wil. Ok, bedankt.
Kaarten helemaal uitverkocht
Ik houd ook maar niet op over die koptelefoon, hoor. Dit ding is de oplossing voor alles? Mijn vaatwasser maakte een hels kabaal, maar in plaats van een monteur te bellen, zette ik m’n koptelefoon op. Priem. Verder vouwde ik de was op terwijl ik aan het twerken en slutdroppen was. Beviel me opperbest.
Dansend de was opvouwenOf daar ook bewegend beeld van is? Ach, natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Omdat je altijd mag dansen alsof er niemand kijkt. ??

Een bericht gedeeld door Lenneke — tekstschrijver (@freelennse) op

Begaf me weer eens op glad ijs. Huehuehue.
Op glas ijs begeven

→ Blogpost die vandaag online kwam: je bent wat je eet

DONDERDAG

Ik hoop echt dat ik hier nooit aan wen. Dit is zo prachtig. Natuur, blijf me alsjeblieft verwonderen.
Besneeuwd LobithVandaag was ik eigenlijk de hele dag aan het schrijven en belde ik met een nieuwe klant: Willem. Willem is grafisch ontwerper en illustrator en ik mag de teksten voor zijn website schrijven.
Freelance tekstschrijver GelderlandNog even over dat werk van Willem…

In de avond rondde ik de SEO-cursus van Michiel Brand af. Echt een aanrader! Het is de cursus ‘Scoren met SEO‘ en hij kost €97 inclusief btw.
Cursus Michiel Brand

→ Blogpost die vandaag online kwam: (*) meer zelfliefde in je badkamer

VRIJDAG

When you have kleedjes en zelfs een boxspring voor jezelf, maar je toch het liefst op een harde deurmat ligt. Oké, pik. Is goed.
Herdershond slaapt op deurmat
Feestdag. Dacht ik. Ik reed naar Nieuwegein om therapie af te ronden en een zure man in een Outlander drukte me tegen een rand aan. Nieuwe velg aan gort. (Ja, ik moet naafdoppen kopen, weet ik.)
Beschadigde velg Gelukkig kon ik uithuilen #bijdepsycholoog. Nee, geintje, zo erg was het niet. Mijn psycholoog en ik blikten terug op mijn proces van anderhalf jaar, gaven elkaar cadeautjes en namen afscheid.
Laatste keer therapieNa mijn laatste keer therapie reed ik naar een vriendin. Ben elke keer weer verliefd op haar huis.
Huis MarlouToen ik aan het einde van middag thuiskwam, besefte ik het echt: ik hoef niet meer naar therapie!
Happy kid En kan íemand me vertellen wat de logica is van twee verschillende radiatoren? Ik weet niet of ik dit ga trekken.Verschillende verwarmingen

→ Blogpost die vandaag online kwam: waar ik trots op ben

ZATERDAG
Weten jullie nog hoe enthousiast ik was over de Bosch Unlimited? Nou, die is de deur uit. Na vijf weken gebruiken ging ‘ie vaker niet aan dan wel, ik heb krassen op mijn nieuwe vloer doordat de wieltjes van de zuigmond al niet meer rolden… Bosch stuurde me keurig een nieuwe zuigmond op, voor gratis, maar toen ‘ie ook steeds vaker niet aanging, was ik er wel klaar mee. Achteraf blijkt dat ik niet goed voorgelicht ben en dat de Bosch Unlimited absoluut niet geschikt is voor hondenharen. Ik heb nu dus een nieuw schatje in mijn leven verwelkomd: de Dyson Cyclone V10 Absolute. Ik heb hem al gebruikt en hij is echt heel erg fijn. Hoop dat deze langer overleeft.
Dyson Cyclone V10

→ Blogpost die vandaag online kwam: ik moet nog even kijken of ik kan

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige week was het thema ‘jarig, janken, jubelen‘.

— Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Ik lees dat boek nu ook omdat ik hem bij jou voorbij zag komen. So far, so good! En mijn hoogtepunt was toch wel jouw dansje, haha. werd er heel erg blij van.

  2. Moest zo lachen om je braakwerende kluis. En hier ook erg blij met je kaartjes! Spijt dat ik niet twee setjes heb besteld.

    1. Hahaha. Ik moest er zelf ook om lachen. Maar ja, dat is niets nieuws. Superleuk dat je zo blij bent met de kaartjes! ?

  3. Hoogtepunt van afgelopen week: mijn motor heeft weer een achterband zonder schroef erin! Ik kan sinds gisteren dus weer rijden. (Meteen gedaan ook… in de zeikende regen.) Het stond al de hele tijd op de lijst met kutklusjes dus blij dat dit er in elk geval af kan.

    Zuur van die velgschade. Ter relativering (kon ik dat voor mezelf ook maar zo goed): als de temperaturen straks weer stijgen, kunnen de mooie originele wielen er weer onder. Laat dan intussen even weten welke Outlander ik in het kanaal moet duwen, ik rijd er dagelijks ;)

    1. Oh, hoera! Dat is fijn nieuws. Kan je veilig naar de Motorbeurs! Hahaha — dat is lief aangeboden. Bijna jammer dat ik het kenteken niet meer weet.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.