Zoek
Sluit dit zoekvak.
Geuzenwaard Lobith

door de lens: jarig, janken, jubelen

Deze week was Vince jarig, jankte ik mijn ogen uit mijn hoofd en jubelde ik om iets ontzettend leuks.

MAANDAG
Ik speel hier heel hartstikke vals, want dit was eigenlijk zondag. Maar de oplettende kijker heeft vast en zeker al gezien dat de zondagen tegenwoordig ontbreken in mijn weekoverzichten. Ik gun mezelf een dagje vrij — en ik doe op zondag meestal niets anders dan vegeteren op de bank, wandelen, lezen, Judas kijken, schrijven en zulks. Als er dus wel iets leuks gebeurt, zoals nu, dan neem ik het mee. Kijk:Echtelijke ruzie met herdershondVince kwam bovenop me liggen — wat natuurlijk heerlijk is met zo’n bonk liefde van 45 kilo. Eigenlijk wilde ik heel graag lezen, dus na ruim een half uur vroeg ik of hij iets wilde verliggen, zodat ik mijn boek vast kon houden. Het resultaat? Een echtelijke ruzie. (We hebben het weer bijgelegd. En daarna nog eventjes ruzie gehad, want hij kotste ‘s avonds laat nog even mijn hele huis onder. Daarna wilde hij me een lik geven. Neh.)

Wat wel echt vandaag was, is het maken en publiceren van deze foto. Ik ben op een missie: zelfliefde voor iedereen en echtheid op sociale media. Well, here it is.

Verder werkte ik vandaag aan blogposts voor een klant, blogposts voor mezelf, aaide ik Vincie, at ik pizza als lunch, dronk ik gemberthee en keek ik The Good Doctor.
Pizza etenThe Good Doctor kijken
→ Blogpost die vandaag online kwam: 4 dingen die goed zijn voor mijn mentale gezondheid

DINSDAG
Jaaaa, het is de Vincenverjaardag! Vandaag is ‘ie zeven jaar oud geworden. En ik weet dat ik er niet over na moet denken, maar elk jaar dat ‘ie ouder wordt, ben ik banger voor de dag dat ‘ie er niet meer is. Weet echt niet wat ik zonder die flufbal moet. Hier vond ‘ie dat hij op de bank mocht. Jarig zijn is ook best wel vermoeiend.

Jarige Vince is moeIk besloot een blogpost te schrijven over dat het contact met je ouder(s) verbreken heel pijnlijk, maar wel prima is. Tranen liepen over mijn wangen en Vince kwam me troosten.Herdershond troostenIk word altijd heel moe van huilen, dus ik gooide een pizza in de oven en deed verder heel weinig. Beetje Vince knuffelen en vlogs kijken. Prima.Pizza etenHij wilde me maar niet alleen laten deze dag. Zelfs naar de wc ging ‘ie mee. Mee plassen

→ Blogpost die vandaag online kwam: hoe ik werk met mijn Passion Planner

WOENSDAG
Ik kreeg het allerleukste pakketje ooit binnen! Dit was nog allemaal geheim, maar inmiddels is het bekend: Carmen en ik hebben een eigen kaart gelanceerd. Eentje waarmee jij je dierbaren aanmoedigt hun dromen uit te laten komen. Ik ben zo trots! Twee jaar geleden had ik dit nooit aangedurfd — gedacht dat niemand hierop zat te wachten. Maar binnen een paar uur was de helft van de kaartjes al verkocht! ?✨Je koopt een set van 5 kaarten hierrrr. Maar €6 voor 5 kaarten en gratis verzending.
Leukste pakketje ooitPannenkoeken voor lunch. Had wat te vieren, natuurlijk. Vince kreeg er ook één. Wel zonder stroop.
Hond aast op pannenkoekenDaarna even uitbuiken. Kan soms wel janken als ik hem zo lief zie slapen. Meen ik.
Herdershond slaaptIk was zo overweldigd door mijn enthousiasme over de kaarten en alle reacties op mijn blogpost, dat ik geen energie meer had om te koken. Ik liep naar de snackbar en haalde patat. Met een frikandel voor Vince.
Patat eten
→ Blogpost die vandaag online kwam: ik verbrak het contact met beide ouders

DONDERDAG
Vandaag had ik een afspraak in Nieuwegein, bij een potentiële klant. Heel leuk bedrijf en een heel leuke klus. Aankomende week doe ik mijn voorstel de deur uit en ik ben benieuwd of ze met me in zee willen. ?
Afspraak Nieuwegein
Daarna reed ik terug naar Lobith door Vreeswijk, mijn ouwe stekkie. Het blijft toch ook erg mooi daar. Al heb ik het werkelijk nog geen seconde gemist.
Uitzichtje in Vreeswijk

→ Blogpost die vandaag online kwam: waarom ik wellicht nooit kinderen krijg en waarom dat prima is

VRIJDAG
Een koude ochtend. Zo lekker! En wat is mijn voortuin toch een parel. Kan hier uren naar kijken.
Geuzenwaard LobithIk werkte aan teksten, maakte mijn huis schoon (en baalde enorm dat ik mijn steelstofzuiger nog steeds niet terug heb) en maakte foto’s van de kaart die Carmen en ik verkopen. Voor de rest deed ik weinig spannends om foto’s van te maken. Wel kwam de kaart deze avond online! YAS!
Foto's makenStofzuigen
→ Blogpost die vandaag online kwam: waarom ik Instagram wél fantastisch vind

ZATERDAG
Binnen een paar uur was de helft van de kaartensets al verkocht en in de ochtend werd ik wakker met nieuwe bestellingen. ZO LEUK. Door onze kaart te bestellen, support je Carmen en mij ook in onze dromen.
Bestellingen kaart
Werd nog een keer getrakteerd op een koude ochtend. Hoe lekker is dit? En hoe mooi? Nooit meer weg hier. 
Lobith bevrorenWhen you have een heuse boxspring voor honden van 6 bij 8 meter en je het toch nog presteert om meteen zo in slaap te vallen als je net je eten achter je kiezen hebt. Joe, prima, pik.
Herdershond slaapt ongemakkelijkTijd voor weekboodschappen. Ik heb een heuse lijst gemaakt met een eetplanning? Who dis? En het leukste aan boodschappen doen in Duitsland, vind ik dat je je brood zelf moet snijden. Kan daar gerust een hele dag staan gluren.Brood snijden Duitsland Thuiskomen en dit zien. Dit huis is echt mijn allerbeste aankoop ooit.Huis Lobith
→ Blogpost die vandaag online kwam: geheim project gelanceerd

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige week was het thema ‘vuurwerk, voor schut, vreten‘.

— Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

 1. Hihi bij ons in de supermarkten moet je bijna altijd zelf je brood snijden. Ik vind het eng :p En wauw, die foto! Spijtig dat ik geen Instagram meer doe!

  1. Hahaha, ik dacht dat dat vooral in Duitsland was, maar ik heb het dus weer helemaal mis. Hier is het een kwestie van in een bak leggen, deksel dicht, knoppie indrukken en het brood wordt gesneden. Is dat bij jullie ook zo of is het daar gevaarlijker? Haha, en dank je wel voor je complimentje over mijn foto!

   1. Goh het is eigenlijk ook gewoon het brood in een ‘bak’ leggen maar het ding begint vanzelf te snijden als je het brood er in legt en ik ben altijd bang dat mijn vingers er tussen gaan zitten :p Ben ook niet zo handig dus het zou nog best kunnen gebeuren ook.

 2. Heerlijk om te lezen zo’n weekoverzicht. The Good Doctor en Judas volg ik ook, goede series!
  Gaaf trouwens dat jullie je eigen kaarten hebben uitgebracht en dat er zo enthousiast op wordt gereageerd.

  1. Dank je wel! Ik ben blij dat de weekoverzichten nog niet saai zijn, ondanks dat ik nu heel veel thuis werk en ben. En ja, ben heel blij met de kaarten en met hoe ze ontvangen zijn. Zo leuk om mensen blij te maken.

 3. Toen er nog een Emte was in Nieuwegein kon je daar ook zelf je brood snijden (zulk lekker brood ook). Helaas nu vervangen door een schreeuwerige gele Jumbo :-((

 4. Je woont echt prachtig. Misschien ooit als ik rijk ben kan ik ook zoiets kopen.

  1. Het mooie is dat je niet rijk hoeft te zijn om hier een huis te kopen. ? Dit huis kostte waarschijnlijk veel minder dan je denkt.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.