Zoek
Sluit dit zoekvak.
Videobellen met opdrachtgever

door de lens: volkskrant, videocalls, verrassing

Ahhh, dit was zo’n leuke week! Ik werkte aan ontzettend leuke klussen, werd geïnterviewd voor een mooi medium, besefte weer hoe fijn het is als je samenwerkt met mensen die zo goed bij je passen, ging op bezoek bij een vriendin — in haar prachtige fotostudio — en probeerde nieuw eten uit. In dit weekoverzicht vind je ook nog een heel leuke verrassing én geef ik je weer heel fijne tips voor Instagramaccounts, cursussen en een briljante masterclass. Dank je wel dat je hier bent!

ZONDAG
Het was weer zo’n fijne. Lekker poetsen, lekker geïrriteerd zijn doordat ik de zetgroep niet meer in mijn koffiemachine kreeg 🤪 en lekker koken. Ik wilde eigenlijk veel meer maken (ook stoofpeertjes en iets bakken), maar ik had geen zin meer. Vince had er wel zin in, zoals je ziet. ‘Hallo, mag ik ook wat jij eet?’

Ouwe schooiert

In de middag maakte ik een groentesoep. Lekker ouderwets met schenkel in de pan en dan drie jaar wachten tot je bouillon hebt getrokken. Een paar kilo groenten erin knallen, balletjes draaien… Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik ben zo blij en dankbaar dat ik een paar jaar geleden besloot mijn baan in loondienst op te zeggen en een huis te kopen aan de andere kant van het land. Ik geniet zo van het thuis zijn, mijn werk zelf, de ruimte (letterlijk en figuurlijk) te hebben om te koken. Geen gehaast leven meer. Ja. 🙏🏻✨

Groentensoep maken

Terwijl de soep lekker stond te koken, was het voor mij tijd om weer Animal Crossing te spelen, haha. Ben nu aan het overwegen een gamekanaal te starten op YouTube. 😌 Eerlijk: het is echt fijn om zo’n relaxte dag te hebben. En ik ben heel blij dat ik toch de ‘gewone’ Switch heb gekocht, terwijl ik naar de winkel ging met het idee om de Lite te bestellen.

Animal Crossing spelen op de tv

Het moment dat je dan eindelijk kan eten. Heb mezelf weer overtroffen, moet ik zeggen. (Also: ja, ik moet mijn MacBook effe een klein poetsbeurtje geven. En ja, het scherm zelf is net zo goor.)

Groentensoepie eten

MAANDAG
Weet je wat misschien wel het grootste goed is van zelfstandig ondernemer zijn? Dat ik nooit meer hoef te denken: ‘oja, morgen weer werken, brr’. Ik zie zondag altijd als het nieuwe begin van de week, maar dan werk ik vrijwel nooit. Het is meer het idee dat ik het fijn vind om alles weer zo schoon, fris en fruitig te beginnen — het geeft me een rustig, opgeruimd gevoel en hoofd. En ik heb het al eerder laten vallen: ik begin tegenwoordig om 10 uur met werken en stop om 4 uur. Vandaag had ik — naast blogposts schrijven voor vaste klanten — de schone taak een opdrachtbevestiging voor een accountantskantoor te herschrijven. Zó fijn — je hebt echt eer van je werk als je ambtelijke en juridische taal mag omtoveren naar gewonemensentaal. Dat je gewoon begrijpt wat er staat en dat het ook nog eens lekker leest.

Als je trouwens op zoek bent naar een jurist die je hierbij — of iets anders — helpt: Charlotte’s Law. Zij maakt ontzettend leuke inhoudelijke video’s en vlogs. Voor mij maakt zij juridische dingen een stuk beter te begrijpen en ik moest ook meteen aan haar denken toen ik de juridische opdrachtbevestiging aan het schrijven was, omdat Charlotte onlangs op Instagram deelde dat o.a. die algemene voorwaarden echt niet zo ingewikkeld leesbaar hoeven te zijn. Ooit kocht ik ook haar sommatiebrief om een auteursrechtdief een rekening te sturen en ik kreeg daardoor een mooie schadevergoeding. Ze biedt ook een cursus aan om zelf de auteursrechtdief betaald te zetten — deze heb ik niet gevolgd, maar lijkt me zeker interessant!

Dit zijn affiliatelinks. Ik zal binnenkort weer even een blogpost schrijven met een update over project passief inkomen.

Werken met fruit

Oja! Ik vertelde in mijn vorige weekoverzicht al dat ik er steeds meer moeite mee heb om vlees te eten en dat ik vaker vleesvervangers uitprobeer. Bij Jumbo kocht ik de vegan stooflapjes en ik was zo benieuwd, dat ik niet wilde wachten tot ik het bij m’n avondeten kon eten. Als lunch dan maar. Deze lapjes zijn het.

Vegan stooflapjes Jumbo proeven

Even in de pan met wat goede olie…

Vegan stooflapjes bakken

En verrassend snel klaar. Ja, het is geen vlees, natuurlijk. Vier tot zes minuutjes bakken en je kan eten. Houd ik dan ook wel weer van, als frisse tegenhanger van het uren in de keuken staan — wat ik ook vaak genoeg doe. 🧑🏼‍🍳 Ik at het met brood, wat niet per se de bedoeling is van stooflapjes, maar toch. Score: 7/10. Ze zijn lekker en de structuur is aardig goed gelukt. Door de tv-reclame (oMg Jij KijKt TocH NooiT TV?!?! — ja, heel soms dus wel) verwachtte ik er heel veel van en had ik in mijn hoofd dat je het verschil niet echt zou proeven. Nou, dat proef je op deze manier wel, maar het is zeker niet verkeerd. (Geef me een hamburger van De Vegetarische Slager en ik geloof je op je blauwe of andersoortige kleuren dat het een echte burger is.) Anyway, ik ga ze zeker nog een keer kopen en er dan echt een stoofpot mee maken. To be continued!

Resultaat vegan stooflapjes

Eén ding is zeker: er is absoluut geen foodfotograaf aan mij verloren gegaan. Mijn God. Het gelige licht en de gele muur helpen er ook niet echt bij, maar ja, pics or it didn’t happen, zeggen ze dan. Ik maakte een verdraaid lekkere curry! Twee grote winterpenen in sliertjes gesneden, een rode spitskool in reepies, twee grote uien, een potje pittige currypasta (ja, ja, je moet eigenlijk drie eetlepels, maar regels zijn er om gebroken te worden en wie maakt mij wat) en een beetje rijst.

Curry gemaakt

Weet je nog dat ik vorige week een voorstel maakte voor een loopbaancoach? Nou, da’s geaccepteerd. En bij elke nieuwe klus doe ik nog steeds een vreugdedansje. Denk je nou: nou, Lenn, ben wel benieuwd hoe jij je voorstellen dan maakt? Heb ik voor je opgeschreven: ‘hoe ik mijn offertes maak (en goedgekeurd krijg)‘.

Blogpost die vandaag online kwam → door de lens: bril, bad, blij

DINSDAG
Ik vind bloggen en influlennser zijn sowieso te gek dankzij jullie (en het feit dat ik ervan houd om te schrijven en te delen), maar dit is toch ook wel heel fijn: boeken krijgen. Bjørn Aris, de auteur, stuurde mij Lessen van een samoerai op. Het belooft de ultieme gids voor een zinvol bestaan te zijn, dus ik ben benieuwd! En ja, recensie volgt. Uiteraard.

Lees ook: waarom ik mezelf met trots influencer noem

Weet je wat ik nou zo fijn vind aan zelfstandig ondernemer zijn? Dat ik mag werken met mensen waarbij ik grappen kan maken. Dat je echt samenwerkt om ergens iets moois van te maken. En dat opdrachtgevers dat ook zo fijn vinden dat ze terug blijven komen en je aanraden bij anderen. 🥰 Vanmiddag had ik een videomeeting (note to self: plan deze voortaan allemaal in op één dag, dan hoef je je niet de hele week op te maken 🤪) over een direct mailing voor een telecombedrijf — met een marketeer en de eigenaar.

Oh, en over grappen maken gesproken: de opdrachtgever zei ‘Lenn, volgens mij sla je vast’, omdat-ie dacht dat m’n beeld niet meer bewoog. Was niet zo, ik keek gewoon heel bedenkelijk opzij, naar buiten. Dus ik antwoordde: ‘ja, nee, alleen mentaal’. (Ik vind mijn eigen grappen gewoon heel leuk ook.) Gelukkig kon de opdrachtgever mijn inbreng ook waarderen, want later kreeg ik dit:

Berichtje tevreden klant

En hoewel videocalls dus weleens vastlopen, is er één heel groot voordeel: je hoeft alleen aan de bovenkant toonbaar te zijn. Joggingbroeken for the win! (Oké, een ander voordeel is dat je niet hoeft te reizen. Love dit efficiënte werken ENORM.)

Videobellen met opdrachtgever
Videocall in joggingbroek

En aangezien ik wist dat dit best een drukke week zou zijn, haalde ik lekker een bakkie bami uit de vriezer. Alleen nog even vlees marineren en laten sudderen — dat deed ik gisterenavond — en je kan bikken. Lekker voor me. (Vet leuk, op mijn vorige weekoverzicht kreeg ik een reactie dat iemand de bami ook gemaakt heeft en dat het heel lekker was! Kan ik alleen maar beamen, natuurlijk. (Lezen jullie dat ook altijd als ‘biemen’?)

Bami bikken

Blogpost die vandaag online kwam → lullen met lenn: over mijn eigen bubbel

WOENSDAG
Jaaaa, tijd om vakantie in te plannen! Afgelopen jaar (jaren, eigenlijk) hield ik veel te weinig vakantie en ik zeg heel eerlijk dat ik dat wel gemerkt heb. Nu besloot ik het slimmer aan te pakken en alles vooruit te plannen. (Oké, ik geef toe — dat deed ik eerder ook, met potlood. En toch besloot ik elke keer door te werken, want Heel Veel redenen.)

Dit is trouwens nog de Purpuz Planner, maar ik kan niet wachten tot ik komend jaar de planner It’s About Time kan gebruiken. Die liet ik uitgebreid zien in mijn blogpost met levenslessen, want ik gaf een exemplaar weg. Zodra ik ‘m daadwerkelijk gebruik, komt er een review van! Maar ik kan nu alvast verklappen dat het een heel fijne is — ik werkte er namelijk aan mee en ken hem nu al op mijn duimpje. 😄

Je koopt de planner van It’s About Time in de shop van Make Life Work voor €39,95 — inclusief verzending. Vul je ‘lennse369’ in bij het vakje voor de kortingscode? Dan krijg ik een deel van wat jij betaalt. Kost jou dus geen cent extra, maar je helpt mij er wel weer mee. 

Vakantie plannen

Verder was ik bezig met copycoaching: twee coaches op het gebied van mindfulness en zelfcompassie zijn bezig met een nieuwe website en wilden graag zelf hun teksten schrijven, maar wel met een beetje hulp. Leuk, doen we dat!

De werkdag sloot ik af met een meeting voor een dierenvoermerk. Zij willen een sterke contentstrategie neerzetten om zichzelf als autoriteit te presenteren én organisch goed te scoren. Nu aan de bak om een goed voorstel neer te zetten waarin ik laat zien hoe ik dit aanpak, wat een goed converterende productpagina is en welke ideeën ik heb voor briljante content en teksten.

Oh! En ik at weer de eerste kroketletter van het jaar! Je koopt ze bij Croquetten Boutique in Utrecht en ik kan het je hartstikke aanbevelen. Vorig jaar schreef ik dit erover → lekker met lenn: met je letter van kroket.

Letter van kroket

Me, toen ik een kind was: als ik later groot ben, eet ik echt noooooooit meer zuurkool 🤢
Me, nu ik bijna dertig ben: omg jammie 🤤

Zuurkool eten

DONDERDAG
Het najaar. Ik hou zo van je mooie luchten, je zonnetje, je regen, je kou en de heerlijke ochtendwandelingen.

Mooie ochtendwandeling

Ik begon m’n werkdag met een interview. En dit keer geen interview dat ik zelf afnam, maar ik werd geïnterviewd voor de Volkskrant! Het ging over passief inkomen verdienen — waar ik ook al vaker over deelde op Instagram (een goedgevulde highlight op mijn profiel) en op mijn blog: ‘passief inkomen verdienen: dit doe ik‘, ‘passief inkomen genereren: zo begin je (vandaag nog)‘ en ‘heel simpel passief inkomen opbouwen met LinkPizza‘.

Mocht je ook met passief inkomen verdienen willen beginnen: dit is best wel een lucratieve tijd. De feestdagen komen er weer aan en veel mensen bestellen hun cadeautjes online. 🤑

Nog een tip (nee, geen affiliatedeal 🤪): Charlotte van ‘t Wout heeft een masterclass online staan waarin je leert hoe je in de media komt en hoe je slim én goed omgaat met journalisten. Mocht je haar nog niet volgen op Instagram, doe dat dan vooral als je meer wil leren over ondernemen en zelfontwikkeling: @celinecharlotte. Ik volgde de masterclass vanuit het membership dat Charlotte runde en het heeft me geholpen meerdere keren in de media te verschijnen (van NRC tot Metro en zelfs live op tv bij Dit vindt Nederland). Echt een aanrader!

In de media komen vind ik niet alleen héél leuk (want ik mag mijn verhaal vertellen en daar ben ik natuurlijk vet enthousiast over), het is ondernemerstechnisch natuurlijk ook heel slim. Ik haal er heus niet per se direct klanten uit, maar je bouwt wel een naam op (en ik geloof nu eenmaal enorm in het hebben van een personal brand) en potentiële klanten zien dat zelfs de media jou interessant vinden. Winning! En ja — ik dacht heel even bij mezelf: goh, ja, joh, er zijn mensen die dit veel meer passief inkomen genereren dan ik, zij weten er veel meer van en {insert duizend redenen om niet mee te werken aan het interview}. En toen bedacht ik me dit:

Interview volkskrant passief inkomen

Mijn huis bestaat uit twee delen — het oude deel en het nieuwe deel — en aan de kant van de keuken is het écht veel kouder dan in de woonkamer. Dus, zo dacht ik: boel ombouwen maar weer! Dit keer toch maar de bureaus neergezet en de eettafel bij de keuken laten staan. Ik kan zo genieten van een nieuwe plek — doe hier serieus weer nieuwe inspiratie op. 🙏🏻

Werkplek verhuisd

Toen ik ruim twee jaar geleden dit huis kocht, mijn baan in loondienst opzegde, alles achter me liet en me vol in het avontuur als freelance copywriter stortte, had ik niet durven dromen dat ik hier zo gelukkig zou zijn. De rust, de natuur, de ruimte. Ik hou van thuis.

VRIJDAG
Vorige week zag ik bij de bakker een briefje hangen dat ze dit weekend weer oliebollen bakken! Dus ik heb er uiteraard twintig besteld, want oliebollen. Ik heb nog nooit zulke lekkere oliebollen gegeten als deze van de bakker tegenover mijn huis. Ben bezig met een handtekeningenactie om ervoor te zorgen dat ze het hele jaar door gaan bakken. 😌

‘s Middags reed ik naar Zevenaar, want ik ging op bezoek bij Debby. Ik schreef ooit teksten voor haar en daar is een mooie vriendschap uit voortgekomen. Debby is oprecht de allerbeste geboorte- en babyfotograaf hier in de Achterhoek — ze maakt ook schitterende portretten en legt uitvaarten prachtig vast. Haar studio is ook écht zo mooi. Alles in warme, dromerige kleuren en ik heb bijna zelf zin om een baby te krijgen door al die handgemaakte, zachte kleertjes en spullen die ze heeft en gebruikt voor de shoots. Op Instagram krijg je een goede indruk van haar foto’s: @debbyvancleeffotograaf.

Ik maakte het deze week wel heel bont, want ik at ook nog eens boerenkool. Nog zo’n avondmaal waar ik me direct heel volwassen door voel. 🤷🏼‍♀️

ZATERDAG
Boodschappendag waar ik precies nul foto’s van maakte. Eenmaal thuis speelde ik weer Animal Crossing en ‘s avonds kroop ik op de bank met erwtensoep en de Amerikaanse verkiezingsuitslag. En ik kan niet ontkennen dat ik een gat in de lucht sprong toen bekend werd dat Trump niet nog vier jaar de macht heeft. En dan ook nog eens de eerste vrouwelijke vicepresident. 🙏🏻♥️

LEUK NIEUWS: ik ga kaartjes sturen naar tien leukies van jullie! Misschien ben je hier gekomen via mijn stories op Instagram, maar zo niet — dit ga ik dus doen. Ik heb een samenwerking met Kaartje2go (dit stuk is niet gesponsord, de stories ook niet) en ik mag, helemaal naar eigen invulling, dus kaartjes versturen. Omdat ik jullie te gek vind, het best wel een heftige tijd is en ik vind dat het héél leuk is om echte post op je deurmat te krijgen, heb ik ervoor gekozen om dit voor jullie te doen. Combineert natuurlijk ook perfect met dat ik copywriter ben en regelmatig opbeurende teksten en versjes schrijf. 😍

Wil jij een fijn kaartje met een mooie tekst van mij ontvangen?
1) Laat weten dat je meedoet in een reactie op deze blogpost — je hoeft je adres er niet bij te zetten, vul wel je goede e-mailadres in, want dan neem ik contact met je op als ik jou uitgekozen heb
2) Zet in een reactie (of mail me op info@freelennse.nl als je het kaartje als verrassing naar een ander wil sturen) welke tekst je hebt uitgekozen op @freelennse of @louterliefde
3) Ik kies tien ontvangers uit, ik maak het kaartje, stuur het naar jou of naar jouw dierbare op en dan heb jij een fijn cadeautje (gegeven) — een mooi kaartje met een mooie tekst is natuurlijk fijn om in huis te zetten!

— Hoe was jouw week?

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige keer was het thema ‘bril, bad, blij‘.


Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

32 reacties

  1. Hoi hoi
   Graag zou ik een kaartje ontvangen voor mezelf.
   Geen voorkeur voor tekst, ik hou van verrassingen

 1. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mezelf ?. De tekst: ik wil vrij zijn, blij zijn, maar vooral helemaal mij zijn is zo onwijs passend voor mijn leven. Ik ben sinds een tijd bezig om ‘mij’ te zijn en mezelf te ontwikkelen tot ‘mij’ zonder oordelen en vanuit liefde

 2. Leuk weekoverzicht weer! :) En ik doe graag mee aan de kaartenactie! ?

   1. Hee wat leuk! Ik doe graag mee voor het kaartje, en het nodigt me uit eens een reactie achter te laten ipv alleen te lezen.
    Ik vind de tekst van het meisje van heel veel prachtig, als die mag.

    1. Ah, zo leuk om zo ook meer lezers te leren kennen! ? ‘Het meisje van heel veel’ is een tekst van Little Universe. Ik verstuur alleen kaartjes met mijn teksten erop en daar heb je alle keus! ?♥️

 3. Weer zo’n leuk en inspirerend weekoverzicht. Meteen denk ik, mijn week was lang zo spannend niet. Maar als ik niets opschrijft, dan kan ik het ook niet vergelijken. Dus ik ga toch nog eens goed kijken. Is dat nu je nieuwe bril? En ja een kaartje is altijd leuk. Maar of je ook naar het buitenland stuurt? Tekst: “ik zal nooit goed genoeg zijn voor iedereen….”

 4. Mocht je een kaartje naar het oh zo prachtige Lissabon willen sturen, dan doe ik heel graag mee ?? Geen voorkeur voor tekst hier, ik laat me heel graag verrassen ??

 5. Wat super leuk! Kan me altijd zo goed in je herkennen ? ik doe mee voor mezelf, zag twee hele mooie teksten op je pagina die mij enorm raken: die over zijn waar je moet zijn (post van 15 september) en die over het schilderij (post van 17 september) Ga zo door lieve Lenneke ❤

 6. Leuk Lenn! Altijd leuk om een kaartje te krijgen. :)

 7. Wat een fijne en inspirerende week heb je weer gehad! Graag doe ik mee aan je liefdevolle kaartjes-opsturen actie. Vind het heel mooi dat je hiermee komt in deze heftige tijd, altijd fijn om iets voor een ander te kunnen doen.Ook ik kies daarbij gewoon voor mij :) (omdat je leerde: dat mag). Geen voorkeur voor een tekst, verrassingen zijn fijn!
  Blijf stralen! Liefs Noëlle

 8. Misschien heeft het leven geen zin
  Maar ik wel

  Wauw. Ik weet dat ik deze al eens bij je voorbij zag komen maar nu ik weer eens bewust door de teksten heen ga komt deze wel echt binnen. Het slaat helemaal op het hier en het nu. Het leven nu is compleet anders maar in plaats van in zak en as te gaan zitten probeer ik elke dag wat zonnestralen te zien. En ja, eerlijk? Dat is de ene dag een stuk lastiger dan de andere dag maar het stukje bewustwording elke dag heeft mij wel veel wijsheid en dankbaarheid gebracht. Ik doe dan ook heel graag mee voor bovenstaande tekst!

 9. Ja leuk, 10 november ben ik jarig en ouderwetse kaartjes zijn altijd geweldig..

 10. mij lijkt het ook super om een leuk kaartje te ontvangen!
  Lees je verhalen altijd met veel plezier!

 11. Vind het leuk dat je weer vaker een weekoverzicht maakt❤!
  Ik doe ook mee voor een kaartje, heb geen voorkeur voor een specifieke tekst.

 12. Hoi Lenneke,
  ik lees altijd met plezier je weekoverzicht (stiekem heel jaloers op jouw leven) en volg je al een tijdje op instagram. Ik zou het leuk vinden om een kaartje van je te ontvangen – geen tekstvoorkeur.
  Ik kan wel wat opbeurends gebruiken vanwege een hele nare situatie op mijn werk momenteel.

 13. Ik lees je blogs altijd met veel plezier, herken vaak ook dingen die je beschrijft en bewonder hoe je sommige dingen openlijk voor je ” publiek” durft te schrijven, sterk hoor en ga zo door!!!!

 14. Hoe leuk, die kaartjes actie! Ik krijg er graag eentje ?
  En Vince, tuurlijk krijg je ook en hapje!

 15. Zéker wil ik een kaartje en ik hou em lekker zelf! ;-)

 16. Joggingbroeken for the win! Heeeel benieuwd naar die vegan stooflapjes ook.

  Enne: superleuk die kaartenactie, ik doe graag mee. Mijn favo tekst is ‘ik wil vrij zijn, blij zijn, maar vooral helemaal mij zijn’

 17. Jouw weekoverzichten zijn altijd zo fijn. Leuke dingen afgewisseld met fijne inzichten en gedachtes. Plus lekker eten. Ik hou van boerenkool, zuurkool en andijvie. Laatst een stamppot met zoete aardappel en andijvie gemaakt, zo lekker! Mis alleen nog een mooi uitzichtfoto ;) En wat leuk dat je kaartjes gaat schrijven! X

 18. Helemaal leuk de kaartjes actie! Ik doe zelf niet mee, want ik zit op dit moment prima in mijn vel, dus iemand anders kan vast het lichtpuntje van een mooie kaart beter gebruiken, maar ik vind het een toffe actie!
  Het blijft zo mooi om te lezen dat je zo gelukkig bent met je huis en je werk. Echt heel fijn!

 19. Ik wil een kaartje van je, gewoon omdat ik even een kut tijd heb (je snapt de grap) en ik binnenkort (hopelijk) forever met jouw versje op mijn been rondloop <3.

  Love you!

 20. Hehoi! Ja heb het tegen jou, topper! Ik doe graag mee met de kaarten actie, lijkt me super leuk?. Ik heb geen voorkeur qua tekst want ik kan niet kiezen.. Daardoor laat ik mij graag verrassen!

 21. Ha Lenn!
  Ik doe graag mee met de kaartenactie :-). Het versje over goed genoeg zijn voor jezelf is voor mij een mooie reminder. Zijn de kaarten ook te bestellen? Ik vind meerdere teksten mooi om af en toe tegen te komen in huis, bijvoorbeeld die van het vrij zijn, blij zijn en mij zijn. Zou tof zijn als ik ze bij jou kan kopen!
  Liefs Ingrid

 22. Ook ik wil zeker meedingen naar een kaartje! Je teksten zijn te gek, die wil ik hier zeker neerzetten.

 23. Hoi Lenneke, Ik zal je interview in de VK vanmorgen, Leuk! Ik zou graag een kaartje sturen naar een vriendin die ik weliswaar nog nooit IRL gezien heb maar ik mail met haar sinds april dit jaar en het klikt super. 1 van haar katten is vorige week maandag overleden dus daarom zou ik haar graag een kaartje sturen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.