Zoek
Sluit dit zoekvak.

(*) ho ho ho, doe eens een kaartje cadeau

Ja, elke keer dat ik ‘juist nu’ of ‘zeker in deze tijd’ lees, word ik een beetje naar, maar het is nou eenmaal ook echt allemaal een beetje anders dan normaal. De feestdagen komen eraan en zoals het er nu naar uitziet, is ook die periode niet zoals je gewend bent. Des te leuker vind ik het om nu kaartjes te versturen! Echte post, waar aandacht en liefde in zit. Dus dat is precies wat ik deed.

De feestdagen zijn voor mij meestal wel wat stil. Wat ik helemaal prima vind. Ik heb alleen geen bergen familie om kaartjes naar te sturen, dus ik besloot tien van mijn lezers uit te kiezen om fijne post te ontvangen. Omdat ik jullie fijne feestdagen gun (en je mag helemaal zelf invullen wat fijn is voor jou), omdat ik jullie dankbaar ben dat jullie hier zijn (en lieve reacties achterlaten) en omdat ik weet dat jullie, net als ik, dol zijn op mooie teksten — ook op kaartjes. Veel van mijn teksten zijn lief, opbeurend, positief en een hart onder de riem. Hoe fijn is het als je het kaartje neerzet en je die tekst (of mantra) mee 2021 in neemt?

Kaartje2go heeft een mooie collectie kerstkaarten. Je hebt keus uit kerstkaarten die al helemaal voor je ontworpen zijn (bij sommige kaarten heb je de optie om ze zelf te personaliseren met bijvoorbeeld foto’s) en je kan zelf kaarten ontwerpen. Ik ging voor de laatste optie en maakte unieke kaarten. Goed om te weten: ontwerp je zelf één kaart en wil je daarvan meerdere exemplaren naar dierbaren sturen? Je eerste proefdruk is helemaal gratis, dus je weet dan zeker dat er bij jouw dierbaren echt iets moois op de mat valt. (Of iets grappigs. Kijk die middelste. 😂)

‘Nou, Lenn, laat maar eens zien dan!’ zou ik denken als ik jou was. Da’s dan ook precies wat ik nu ga doen. Ik maakte tien verschillende kaarten en ik koos voor luxe, gerecycled papier. Want dat vind ik mooi en lekker duurzaam. Het maken zelf is echt een fluitje van een cent. Ik koos voor het uitdagendste (🤪): beginnen met een blanco kaart. Je kiest zelf uit een ruim aanbod een achtergrondkleur (of je uploadt een afbeelding, wat jij wil), zet er tekst op en voegt er, als je dat wil, nog een figuur aan toe. Ook daar weer meer dan genoeg keus en er zit oprecht een hoop moois bij! Twee van de ontwerpen die ik maakte, zie je hieronder. Is het heel kerstig? Nee. Maar achterop staat een fijne wens voor de feestdagen en het nieuwe jaar en ik vind het extra leuk dat die boodschap en het kaartje een mooi plekje krijgen in huis. Ze hoeven niet met de kerstboom weer opgeruimd te worden. 🥰

De fijne voordelen van Kaartje2go
Naast dat het écht heel makkelijk is om een mooi kaartje te maken en te versturen (want laten we wel wezen: het is ook best een gedoe om naar een fysieke winkel te gaan, kaarten te vinden die precies aan je wensen voldoen, alles met de hand te schrijven, postzegels te likken (ieuw) en de kaartjes ook nog eens op de post doen), heeft Kaartje2go nog meer fijne voordelen:
• je krijgt gratis mooie, rode enveloppen
• … en tegen een kleine bijbetaling ruil je die om voor gouden exemplaren
• sluitzegels voor op de envelop (so fancy!)
• gratis proefdruk van je kerstkaart, zodat ik niet per ongeluk ‘Liefs, Lebbeke’ naar iedereen stuur (ik weet óók niet waarom autocorrect me dat rotgeintje flikt — alsof het nog niet erg genoeg is om met enige regelmaat ‘Lonneke’ of ‘Nelleke’ genoemd te worden)
• keuze uit gerecyclede papiersoorten en dito enveloppen
• kerstcadeautje meesturen kan gewoon — handy!

Dit is hoe het eruitziet als je begint met blanco ontwerpen. Zie je die keus uit de kleuren? En onderin kies je voor het toevoegen voor tekst, een foto, figuren, kaders of dus het achtergrondkleurtje.

Laten we er met zijn allen wat moois van maken. Deze laatste weken van het toch wel heel rare jaar. En in alle jaren die hierop volgen. Laten we onze dierbaren vertellen dat we van ze houden. Dat we er zijn, al zien ze ons misschien niet of minder. Wees lief en zacht voor je naasten én voor jezelf. Laat weten dat je aan ze denkt. Met een kaartje, een belletje of een appje. Heb lief. De rest is ruis. ♥️

(*) Dit is een samenwerking met Kaartje2go.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Yes! Ontvangen! Superleuk kaartje met dito boodschap!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.