Zoek
Sluit dit zoekvak.
Jarig

door de lens: zevenentwintig, ziekenhuis, zwanger

Afgelopen twee weken waren chaos, dus het leek me lekker toepasselijk om hier ook een chaotisch weekoverzicht van te maken. Ik heb niet meer echt een lekker idee van wat ik wanneer deed, behalve dat ik op één oktober verjaarde. Dus eh, bij dezen een greep uit mijn afgelopen twee weken en dan ga ik mijn best doen op het volgende weekoverzicht mét structuur.

Het leek deze jongeman heel fijn als ik extra lang van mijn verjaardag kon genieten, dus hij heeft de hele nacht verjaardagsliedjes geblaft. Hier wast hij zijn poten in onschuld.
Vince de boefMaar goed, ergens had ‘ie wel een punt, natuurlijk. Ik ben hartstikke jarig en da’s best enig. Geef toe: je ziet níets van dat jaartje extra.

Jarig
Heb jij dat ook? Dat je zo’n oplegger ziet en dat je alleen maar denkt: HOUD ME TEGEN. De verleiding… (Ik ben er niet vol gas opgereden, hoor. Ook niet met wat minder gas. Gewoon helemaal niet, eigenlijk.)
Oplegger oprijden
Op kantoor was mijn werkplek versierd. Ik heb nog even getwijfeld om op mijn stoel te gaan staan en er bij 27 af te springen, maar ja, wijsheid komt met de jaren, dus ik deed het niet.
Versierde werkplekNa een uurtje werken leek het me wel tijd voor taart. En als je bij HEMA taart haalt, dan zijn dit de rasechte aanraders. En worteltaart telt als groente.
TaartMy face when taart happens…
Taart etenIk vraag eigenlijk nooit cadeaus voor mijn verjaardag, omdat ik het niet nodig vind en omdat ik nooit weet wat ik moet vragen. Meestal koop ik gewoon wat ik nodig heb of wat ik graag wil hebben. Des te liever is het als je zo verwend wordt! Ben ook echt heel blij met Instaproof. Binnenkort tik ik dus de 10.000 volgers aan, dat snap je.
CadeautjesEigenlijk wilde ik in de avond uiteten gaan, maar in het kader van verhuizen en geld besparen, bestelde ik maar een feestmaal. Ook heel prima, al zeg ik het zelf.Avondeten besteld En natuurlijk mag proosten op mezelf niet ontbreken. Ik heb zó veel zin in dit levensjaar. Sta serieus te popelen, jongens.Proosten op het leven→ Blogpost die online kwam ter ere van mijn verjaardag: 27 jaar, 27 levenslessen

Jaaa, eindelijk kwam Damn, Honey binnen. En ik trok mijn verjaardag nog effe door: meer gebak is meer beter. Binnenkort komt de recensie van Damn, Honey online!
Damn, Honey en taartIk mocht ook weer eens naar de psycholoog. Wat goed was, want ik voelde me eenzaam, bang en verdrietig. De sessie #bijdepsycholoog was confronterend en heeft me weer een stukje verder gebracht.#bijdepsycholoog wachtkamerWaar ik ook weer naartoe ging: mijn nieuwe huis! En ik kwam erachter dat ik drie appelbomen in mijn tuin heb. Is toch helemaal leuk? ??
Appel nieuwe huisEn om de gezonde appel te compenseren, haalde ik een zak friet.
Bram Ladage NieuwegeinIk las veel afgelopen weken. Onder andere De Creatiespiraal van Marinus Knoope… De Creatiespiraal Marinus Knoope… en Ik moet nog even kijken of ik kan van Liesbeth Smit. Ook hier komt snel een recensie van online!
Ik moet nog even kijken of ik kan - Liesbeth SmitOok qua freelance werk was het druk afgelopen weken. Op sommige dagen was ik al vroeg in de ochtend aan de slag om wat deadlines te halen.
Deadlines freelance tekstschrijver Op 7 oktober was het drie jaar geleden dat ik Vince ophaalde! Dit is onze eerste foto samen, toen we naar huis reden. Nou ja, ik reed, Vince hield in de gaten of alles goed ging. Ik schreef een blogpost over hem: de invloed van mijn hond op mijn mentale gezondheid.Eerste foto Vince en LennOndanks dat het nog steeds zomers is buiten, ben ik al helemaal in de herfstsfeer, hoor. Lekker kaarsje aan en tikken maar.
Freelance tekstschrijver NieuwegeinEn waaraan je merkt dat het najaar is begonnen: Harry Potter is weer op tv! Deze fangirl keek natuurlijk. (Ik vond de Harry Potter-expositie ook zó tof.)Harry Potter kijkenAls je je ruk voelt en je krijgt zomaar een kaartje van een Instagrammer, dan is dat echt héél lief. Het versje op de kaart is trouwens van @louterliefde. Misschien dat ik daar ooit zelf kaartjes van ga (laten) maken…
Kaartje Louterliefde Oja, ik zei toch dat ik veel las? Toen ik zag dat Lianne een boek uitbracht, kon ik niet wachten tot ik het in handen had. Ik las Je moet (bijna) niks in één ruk uit. En ook hiervan komt snel een recensie online. Wist je al dat je hierrr een overzicht vindt van alles wat ik lees?Lianne Keemink - Je moet bijna niksIs het al Kerst?!?!?! Ben zó blij met deze nagels. Ik laat mijn nagels altijd doen in IJsselstein, bij Beautysalon Eleganci.
Nagels<voeg hier een zweverige quote in, want dat past helemaal bij het plaatje>
Ochtendrood de LekWeet heus wel dat je naar mijn pancake.
Pannenkoeken etenOp dagen dat ik té druk ben (die ik dus liever niet heb, want niks stoers of leuks aan), gun ik mezelf geen tijd om te koken. Ik ging patat halen in mijn patattrui en vroeg me af of ik korting kreeg.
Patat halen in patattrui Ik zei toch dat ik geen tijd had om te koken? ?PizzaVroeg wandelen. Het is steeds donkerder ‘s ochtends. Kan niet wachten tot de wintertijd weer ingaat. Heb sowieso Heel Veel zin in de winter!
Prinses Beatrixsluis in de ochtendOmdat ik zo druk was en alles chaotisch was, deed ik heel af en toe even een dutje in bed. Middagdutjes zijn echt underrated, als je het mij vraagt.
Tukkie doenBen trouwens nog op zoek naar een sugardaddy. Die mijn boetes betaalt. Tips mogen in de comments!
VerkeersboeteHet was natuurlijk ook Dierendag! Vince vond dat ‘ie die dag extra aandacht verdiende. (Kreeg hij natuurlijk ook. Hoe kan je dit weigeren?)
Vince aandacht DierendagHahaha, ik lijk wel een beautyblogger. Maar goed, ik ging dus ook weer naar Pure Brows om mijn wenkies te laten fleeken. Superleuk dat er trouwens ook echt mensen door mij hier naartoe gaan! (Ik krijg geen commissie, dus daar moet ik nog even over babbelen, dat snap je.)
Wenkbrauwen Pure Brows Eén van de redenen dat alles stom was: een operatie. Dus ik was veel op bezoek in het ziekenhuis.Ziekenhuis Maar toen alle drukte voorbij was, genoot ik op de bank van een veel te grote kop thee met 4 liter honing. Onder een dekentje, want dekentjes zijn goud.Zondag zendagOm dan nog maar met iets moois af te sluiten: ochtendfoto’s van de zonsopgang. Aangezien jullie daar op Instagram en Twitter altijd zo enthousiast over lope zitte te weze.
Zonsopgang Nieuwegein Zonsopkomst De Lek En het allermooiste van afgelopen weken: mijn babynichtje voelen. Zwangere buik

Ik zie hoe je moeders ogen stralen
De liefde heeft haar aangeraakt
Ik zoek een zin die kan vertalen
Wat jij in mij hebt losgemaakt

Slaap maar
En weet dat je welkom bent
We leven naar het moment
Dat jij hier bij ons zal zijn
Zorg maar dat je groter groeit
Voor ons heb je al een naam
Je wieg staat al bij het raam
Dus neem de tijd

Ik heb een signaal van jou gekregen
En luister hoe je hartje klopt
Ik voel je zo nu en dan bewegen
Wanneer je naar het leven schopt

Ik kan niet wachten tot je er bent, kleine. ❤️?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Lekker wakker worden met jouw Door de Lens. Prachtige foto’s. En zo spannend met babynichtje!

    1. Dit vind ik zo leuk te horen! Dank je wel. En ja, heel spannend. Nog een paar weken en dan is ze er. Ben heel erg benieuwd naar haar!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.