Zoek
Sluit dit zoekvak.
Huis gekocht

door de lens: grootgrondbezitter, geluk, geolied

Kan hier wel een heel lange intro schrijven om de spanning op te bouwen, maar ben veel te enthousiast, dus schreeuw het maar uit: IK HEB EEN HUIS GEKOCHT!

MAANDAG
De horizon is een beetje scheef, maar kijk nou… dit is toch heerlijk ontwaken? Om 6 uur opstaan is echt geen straf als je dit elke ochtend meemaakt.Vreeswijk in de ochtendWat ook heerlijk is: een verschoond bed. Met van die verse, krakende lakens. Lullige eraan is dat je wel meteen zin hebt om erin te springen en er voorlopig niet uit te komen. Niet gedaan. En nee, ik strijk mijn beddengoed niet.Schoon bedOké, dit is een beetje valsspelen, want deze foto is niet van vandaag. Wat wel vandaag gebeurde, is dat ik te horen kreeg dat ik officieel een huis heb gekocht! En ik ben zo blij als een kind. Een heerlijk huis aan een natuurpark, veel ruimte en eindeloos veel mogelijkheden. ?❤️✨
Huis gekochtNormaal drink ik eigenlijk geen gin doordeweeks, maar nu was het tijd voor een feessie! Ik vierde dat ik een knap huissie op de kop heb getikt en dat ik in november ga verhuizen. Cheers! Ook maakte ik een blogpost voor een klant af en leverde ik die aan. Een heel leuk onderwerp: hoe je omgaat met werknemers op sociale media. Klant ook weer blij. ?Vieren huis gekocht
→ Vandaag kwam het vorige weekoverzicht online, met als thema psycholoog, paddenstoel, porsche.

DINSDAG
Dat je dan halverwege september nog even een zomerse dag getrakteerd krijgt. Tijdens mijn wandeling kon ik niet meer stoppen met grijnzen van geluk.
Zonsopgang Lek VreeswijkTijd om even te lunchen met Regina en Johan. Mocht je denken dat je daar eet uit voerbakken: nee, da’s een enorme asbak.
MacRoy→ Vandaag kwam een nieuwe aflevering van Lekker met Lenn online! Heb jij het al gelezen?
Salsa Shop Utrecht HCHet werd ook weer eens tijd om mijn nagels te laten doen. Ben een Weegschaal, dus keuzes maken is niet zo mijn ding. Op Twitter en Instagram vroeg ik welke kleur ik moest nemen…

Ben natuurlijk wel een ondeugd pur sang, dus ik kwam thuis met iets anders. Sorry, stemmers. Volgende keer luister ik naar jullie.Acrylnagels
WOENSDAG
Zijn jullie klaar voor een slechte grap? Oké, komt ‘ie. Was Vince aan het uitlaten en zag dit voorbij varen. Eerste wat ik dacht ‘hey, Edith Schippers’. I’ll see myself out.
Edith Schippers
Een paar uur later hoorde ik dat de pizza’s bij Domino’s maar €2,99 waren. Ja, je bent natuurlijk een dief van je eigen portemonnee als je dan geen pizza haalt. Ik kwam binnen en het was extreem druk, de muziek stond op standje tinnitus en ik wilde echt per direct weer weg. Gelukkig was mijn eten heel snel klaar en kon ik ontsnappen. Mét eten.
Chaos bij DominosIk wandelde ‘s middags met mijn hond en mijn gedachten dwaalden af. Ik bedacht me dat ik zó blij ben met wie ik geworden ben. Als ik terugdenk aan wie ik was en wie ik nu ben, gloei ik gewoon een beetje van trots. Hoe ik veranderd ben van een harde tiener die alles weglachte in een liefdevolle vrouw met een hond, een huis, een bedrijf, een auto en een groeiende persoonlijkheid. Ik vind het een heel avontuur en ik kan echt niet zeggen dat ik er altijd van geniet. Maar wat is het eigenlijk verdomde mooi waar ik toe in staat ben. ??

DONDERDAG
Geloof dat het een beetje een terugkerend thema is; heb vandaag weer geen foto’s gemaakt. Wel een filmpie, want ik ga zo lekker op de top 500 van de 00’s van Qmusic. Geef complete shows weg in mijn waggie.

Oja, ik maakte ook een memoji! Lijkt het niet sprekend op me?!

VRIJDAG
Jaaaaa, de herfst is begonnen! ?️ Best wel veel zin in. Al mag het best effe droog zijn als ik met mijn hond wandel. Voor hem, natuurlijk. Niet omdat ik van suiker ben.
Herfst in VreeswijkThuis slinger ik mijn koffiemachine, MacBook en televisie (Expeditie Robinson) aan. Tijd om te gaan werken: webteksten schrijven voor vertaalbureau, telefonisch interview met een herstelcoach, een blogpost schrijven over echtheid op sociale media, blogonderwerpen bedenken voor een accountantskantoor en facturen maken en versturen.
Freelance tekstschrijver NieuwegeinHONGER. Roombotercroissants in de oven, dikke laag boter erop en een half pak hagelslag. Delishhhh.

Ontbijt met roombotercroissants Vandaag werkte ik effe niet achter mijn bureau, maar lekker op de bank. Vince is altijd dichtbij me en dat vind ik zo gezellig. Denk dat hij bang is dat ik gepikt word of zo. WaakhondIk had geen zin om te koken, dus ik haalde nasi met hete kip. En heet was het. ?
Chinees eten met VinceDit blijft echt mijn lievelingsmoment van de dag. Als Vincie zijn avondsnackie heeft gegeten, kroelen we tot we allebei bijna in slaap vallen.
Kroelen voor het slapen
ZATERDAG
Gisteren was mijn zus jarig, dus ik reed naar Rotterdam om haar en haar zwangere buik te knuffelen en cadeautjes te brengen. Ja, ik word dus tante! Zo bijzonder. En m’n zus is in ieder geval al een goede plantenmoeder gebleken.
Huis NoorOndanks dat ik bij mijn zus een flink stuk zelfgemaakte appeltaart at, had ik vet honger toen ik thuiskwam. Nog geen tijd voor avondeten, dus dan maar op de bank met roggebrood met kaas.
Roggebrood met kaasVoerde verder geen fluit uit en viel in slaap op de bank. #yunggranny

ZONDAG
Een bakkie koffie in de morgen, is een dag zonder zorgen. Ik had zin in een luie dag, dus dat maakte ik ervan.
Zondagochtend koffieNa koffie en luieren eindelijk de moed verzameld om uitgebreid ontbijt te maken. Dit was ontbijtgang één: een warm broodje met brie. Van de rest van de gangen geen foto’s, want geen geduld en te veel honger.
Broodje brieUitgebreid ontbijten is dé bodem voor uitgebreid douchen en jezelf lekker insmeren met massageolie die warm wordt. Echt een aanrader dit.
Massageolie Rituals
Het vorige weekoverzicht had als thema ‘psycholoog, paddenstoel, porsche‘. Wil je meer zien van wat ik doe? Ik ben hartstikke volgbaar op Instagram, Twitter en Facebook en ik heb natuurlijk een keihandig overzicht van álle weekoverzichten.

— Hoe was jouw week?

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Proficiat met de casa! Een huis kopen is één ding maar de verhuizing naar ‘de rand van het land’ vind ik zo mogelijk een nog veel grotere stap. Utereg ligt straks niet meer om de hoek – maar de Autobahn om de #baemw uit te laten, ja die dan weer wel.

    Gefeliciteerd met het aanstaand tanteschap, trouwens! Ik ben nu anderhalf jaar oom en ik vind het nog steeds een eretitel.

    1. Dank je wel, Niels! Utereg me stadsjie is maar een uurtje rijden (met de #baemw een kwartier ?), dus het valt best mee. Ik vind het ook heel bijzonder om deze eretitel te krijgen. Ben zo benieuwd naar de kleine!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.