Zoek
Sluit dit zoekvak.

door de lens: visite, verwennerij, veldboeket

Ja, effe een dag later dan je gewend bent, want ik was gisteren hartstikke jarig en ik vond dat daar een toepasselijke blogpost bij hoorde. Ik schreef namelijk over de 26 lessen die ik in 26 jaar leerde. Afgelopen week deed ik best wel leuke dingen en zag ik leuke mensen. Lobi!

ZONDAG
Ik begon de dag ontspannen, dacht ik, met het in elkaar zetten van de lightbox. Het in elkaar zetten bestaat uit alle letters losbreken en de letters die je nodig hebt tussen de randjes schuiven. Hogere wiskunde. Ik heb de lightbox gekregen en daar komt binnenkort een blogpost over.

Lightbox CoolGift

Na al die enorme inspanning vond ik dat ik wel een lekker gebakken ei met kaas verdiende. Ik weet niet wat het is, maar vroeger at ik nooit ei (al helemaal niet met kaas) en nu is het mijn allerlievelings. Naast pizza en patat en kaasfondue.

Broodje eiVince vond het ook een echte zondag. Hij lag zo lekker zoet te slapen de hele dag. Ik wil die hond af en toe echt helemaal fijnknijpen van liefde als ik hem zo zie.
Vince zondagsslaapje
Ik besloot zelf ook maar even een dutje te gaan doen. Vond het zo heerlijk om even in bed te liggen met het uitzicht op die herfstige boom. Deze kleuren maken me echt heel blij.
Luieren in bed
In de avond kwam Madelaine van NIVEX langs. Suuuupergezellig! We aten pizza, hingen smerige verhalen op, speelden met Vince, dronken bier en het was heel gezellig. ?
Vince met pizza
EN DIE AUTO WAAR DEZE VROUW IN RIJDT. ?? Heel de buurt was wakker toen ze de motor startte, maar oh, ik moet nog even wat kwijl wegvegen uit mijn mondhoek. Hier is mijn Audi niks bij. 
BMW Madelaine NIVEX
De blogpost die vandaag online kwam, is mijn vorige weekoverzicht — door de lens: kaas, kip, kadoos.

MAANDAG
Ik begon de dag met werken. Het voordeel van freelance tekstschrijver zijn, is dat je gewoon liggend op de bank je ding kan doen. Ideaal.
Hierna kreeg ik echt een error in mijn hersenpan. De koffiemachine stopte ermee. VOORDAT IK KOFFIE HAD GEZET. ? Ik ben een uur(!) bezig geweest om die zetgroep er weer in te krijgen en niets werkte. Totdat ik het geniale idee kreeg om een tutorial op YouTube te zoeken en te kijken. Toen was het binnen een minuut gefikst… en had ik eindelijk koffie.
Omdat ik zo vreselijk geleden had, mocht ik van mezelf de laatste twee appelbeignets eten als ontbijt. Looobi.
Ik heb heel erg behoefte aan me-time en ontspanning, dus ik heb wat met een dekentje op de bank gelegen en gelezen. Vince hield me heel de tijd gezelschap.
Op de blog van Willemijn en Martine – die ik trouwens al eens interviewde – zag ik mijn eigen versje terug. Superleuk! Wil je trouwens meer versjes lezen, dan kan dat op Instagram: @louterliefde.
Madelaine en ik kregen de pizza’s niet op, dus de leftovers kon ik nu mooi verorberen. Pizza is life. Echt. Een andere vriendin kwam met een eigen pizza naar me toe en we hebben gezellig samen gegeten.

Met deze foto speel ik eigenlijk een beetje vals, want de foto is van de week hiervoor. Maar ik kreeg hem pas vandaag via WhatsApp. Ben heel blij met deze foto. 
Blogpost die vandaag online kwam: door jouw ogen.

DINSDAG
Ik had zoals het een desperate housewife betaamt lekker alle afwas opgespaard. Ik heb vooral bier, koffie en frisdrank gedronken en chips met dipsaus gegeten, dus de afwas prima te doen. Maar, oh, ik wou dat dit voor eens en voor altijd afwas. Pun intended. Na de afwas dronk ik koffie en verstuurde ik facturen. Lievelingswerk, uiteraard. ???
Ja, ik was dus heel vroeg wakker, want ik had tijd om al het bovenstaande te doen voordat ik Vince uit ging laten. Ideaal. Lekker uitzicht hadden we ook overal… 
Eenmaal thuis maakte ik wat foto’s voor een blogpost die nog online moet komen. Ik vind fotograferen zoooo fijn. Moet het echt vaker doen. Mooi voornemen voor mijn nieuwe levensjaar. 
Ik was niet eens zo gek lang boven, maar iemand hier (ik noem geen namen, maar in principe kijk je er nu naar) besloot het zichzelf lekker gemakkelijk te maken door een van mijn kussens van de bank te jatten. Mag ‘ie niet, maar eh, ja, wie kan hier nou boos op worden?

Mijn me-time veranderde ik in me-and-Netflix-time. Heerlijk. Ik deed dus eigenlijk bijzonder weinig, deze dag. ??

WOENSDAG
Vandaag was ik een half dagje op kantoor. En ik trok mijn nieuwe patta’s aan. Zo benieuwd wanneer de eerste vlek erop komt. Baal er nu al preventief van.
Deze week moest ik op woensdag naar de psycholoog. Het was een goede sessie en ik hoefde niet – in tegenstelling tot vorige keer – honderd jaar te wachten tot ik kon rijden. Hierna reed ik even naar de apotheek en haalde ik wat dingen op. Als je dan toch bezig bent… 
Omdat ik ook wel iets leuks wilde doen, ging ik naar een vriendin met haar veel te leuke honden en altijd mooie bloemen. We hebben uuuren op het balkon gezeten in het zonnetje en samen op de wereld zitten haten. 
Mijn bed is niet echt zo scheef, hoor. Maar wel met schone lakens. Als ik toch ergens gelukkig van word, is het wel een schoon bed. En geschoren benen, want dan kan je zo lekker door je bed heen glijden voor je gevoel. Ok, misschien ben ik wel de enige die dit denkt.

DONDERDAG
In de ochtend volgde ik een webinar van Coosto over reputatiemanagement. Heel interessant!
Rond lunchtijd vond ik dat ik wel wat verwennerij had verdiend. En nee, daar heb ik niet de komkommer voor gekocht. Ik deed mezelf een boek cadeau (Het beste wat we hebben) en kocht sushi voor de lunch.

In de avond had ik eigenlijk een afspraak met een klant, maar hij zegde af. Toen had ik vrije tijd over en at ik ijs. Vince hield scherp toezicht en stond in de startblokken voor als er iets zou vallen.

VRIJDAG
Vandaag sprak ik af met een vriendin. We gingen het terras op, want zij had een cadeautje voor mijn verjaardag en ik had ook nog steeds een cadeautje voor haar. Ik kreeg Snap! en ik ben er echt zó blij mee! Verder dronken we thee en aten we Turkse pizza’s.

In de avond liep ik buiten en hoopte ik dat ik droog zou blijven. Ja. Dat feest ging niet door en die vlieger ging ook al niet op. Was wel een mooi plaatje, dat dan weer wel.
Deze boef maakt me zo blij. Zelfs als hij er zo lillek bij ligt.

ZATERDAG
Vandaag kwam de blogpost ‘Waar ik het afgelopen levensjaar niet eerlijk over was‘ online. Ik had een enorm huilerige dag. Ik werd heel erg geraakt door alle lieve reacties. De dag voor mijn verjaardag ben ik altijd wat emotioneel, maar dit jaar spande het echt de kroon. Mijn zus belde huilend op na het lezen van mijn blogpost en toen hebben we een uur aan de lijn gehangen. Met een lach en een traan. Vince had door dat ik me niet lekker voelde en sprong gezellig bij me op de bank.

Om mijn zinnen te verzetten, ging ik naar de stad. Ik kon ook eindelijk mijn nieuwe jas ophalen bij Sissy Boy! Vinnem zooo leuk.

Verder kocht ik taartjes voor mijn (pre)verjaardag en haalde ik even wat te eten bij Bakker Bart. #nevernoteating

Lindsay tipte op Instagram dat Lidl veldboeketten verkocht. De influence skills van deze vrouw zijn niet te negeren, dus nu staat er zo’n boeket in mijn huis.Vince had vandaag ook al geen geduld, dus na de wandeling keek hij effe waar ik bleef, want de deur ging niet snel genoeg open. Ok.

Vorige week had ik dingen met kaas, kip en kadoos. Wil je al mijn weekoverzichten tot nu toe zien? Dan kan dat hierrr.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Absoluut niks lekkerder dan met versgeschoren benen in een fris bed! Ik plan het benenscheren en bedverschonen dan ook bewust op dezelfde dag.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.