Zoek
Sluit dit zoekvak.

door de lens: grieks, geschenken en gezichtsbehandeling

Alweer een dag later dan gepland, maar ik vind het hele ‘dat goed genoeg dan ook echt goed genoeg is’ een prima mantra om aan te gaan wennen. Hoe suf het ook klinkt, ik vond het serieus rot dat mijn weekoverzicht niet gewoon op zondag online stond. ‘Zoals het hoort’. Maar ik was zó gigantisch moe dat ik heel veel geslapen heb dit weekend en niet eerder de energie had om aan het weekoverzicht te beginnen. En nou ja, ik denk niet dat iemand gisteren met tranen in zijn ogen concludeerde dat het weekoverzicht er nog niet was. Anyway, hier komt dus afgelopen week!

ZONDAG
Zondag werd ik 26. Ik wilde mijn verjaardag niet vieren en dat deed ik dan dus ook niet. Wel ging ik lekker wandelen met Vince, besloot ik te ontbijten met pizza, genoot ik van de natuur met rode klimop en rode bomen bij de sluis, at ik heerlijk Grieks eten, dronk ik ouzo en schreef ik een persoonlijke blogpost: 26 jaar, 26 lessen.In de avond ging ik naar een vriendin. Ze had patat van marsepein voor me gekocht. Serieus het beste cadeau sinds ooit.


MAANDAG
Jaaa, een versierde werkplek bij Solvari, taart eten én cadeautjes krijgen. Een beter cadeau dan gin kan ik me natuurlijk niet wensen. In de avond at ik restanten Grieks met een lading mayo en knoflooksaus. De leef.DINSDAG
Altijd als ik meeuwen zie, denk ik aan Finding Nemo. Ik vind dit stuk in de ochtend altijd zo mooi, wat voor weer het ook is.


Eenmaal op kantoor kreeg ik wéér cadeaus. Heuse macarons uit Parijs en chocola. Happy kid over here.

In de middag kreeg ik lunch van Johan. Ik at zowaar veganistisch, jongens. De vlag kan uit. Het was écht heel erg lekker.

In de avond at ik een stuk ongezonder. Vince, M. en ik aten pizza. Nee, Vince eigenlijk niet, hij keek alleen maar. Heel sip, want deze hond krijgt nooit lekker eten. Aandacht ook niet, trouwens.
Vince kwam ook lekker op schoot liggen. Zo fijn vind ik dat altijd. 

WOENSDAG
Op woensdag had ik weer een #bijdepsycholoog-dag. Ik werkte een halve dag op kantoor en ging daarna naar de psycholoog. Een fijne sessie was het.

Daarna reed ik naar Diebo, want het was natuurlijk wel Dierendag. Cookies overload voor de Vince. Daarna reed ik snel naar Albert Heijn om wat te halen als lunch (en ik zag daar twee dunne varianten van Vince) en keek ik naar het verdrietige koppie van mijn hond. Wat is ‘ie zielig, hè.


In mijn hoofd had ik nog 300 jaar de tijd, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Ik moest enorm haasten om op tijd te zijn. Ik ging naar Naturaine voor een gezichtsbehandeling. De behandeling heb ik gekregen en daar komt binnenkort een blogpost over.
Zo blij was ik na de behandeling. Mijn huid ziet er hier écht heel goed uit.
M. was mee om foto’s te maken voor de blogpost en ik vroeg of ze wilde blijven eten. Wilde ze. Dus we bestelden patat.

DONDERDAG
Na mijn behandeling bij Naturaine kreeg ik een kitje mee om mijn huid goed te verzorgen. Normaal ben ik hier enorm veel te lui voor, maar Loraine – de eigenaresse – heeft me overtuigd en ik gebruikte heel braaf de producten die ze me meegaf.
Op kantoor kreeg ik alweer een cadeau: een boekenbon van Bruna. Ja, blijer krijg je me niet, hoor. Inmiddels heb ik het boek al gekocht, maar daarvoor moet je toch echt wachten tot het weekoverzicht van volgende week. Joe.
Ik filmde ook de uitslag van de winactie van Solvari. Als je me voor joker wil zien staan, moet je het filmpje vooral even kijken. In de avond maakte ik hete biefstuk met deze sambal. Hier heb ik elke keer weer spijt van als ik de eerstvolgende keer op de wc zit. 
VRIJDAG
Ik werd wakker met een cappuccino en het nieuws.
Daarna liet ik Vince uit en volgde ik een webinar van Ninke van der Leck.
Tijd om te douchen, want ik had om 1 uur met een klant afgesproken op zijn kantoor. Daar werkte ik tot een uur of vier.
Toen ik thuiskwam, ben ik nog even op de bank gaan liggen en naar Geer en Goor gaan kijken. Ik had een enorm rothumeur en mijn energielevel was -100, dus ik vond dat ik hier recht op had.
Na een half uurtje zwelgen in zelfmedelijden, was het tijd Vince uit te laten. Deze regenboog maakte mijn humeur een pietsie beter.
‘s Avonds had ik precies nul zin om te koken, dus ik at rijst met babi ketjap.

ZATERDAG
Ondanks de regen wandelden Vince en ik ruim anderhalf uur. Hij vond een stok van een meter of zes breed en was daar helemaal content mee. 
Ik moest een hoop dingen doen vandaag, maar voordat ik daaraan kon beginnen, moest ik toch echt even wat eten. Frietjes van McDonalds. <3
Hierna reed ik naar een of andere autoknakker om een TomTom-ding in te laten bouwen. Ik snap daar toch niks van, dus ik ben maar gewoon gaan lezen.
Ik wilde mijn vriezer weer wat vullen, dus ik reed naar Slagerij van Es. Daar kocht ik me praktisch failliet, maar goed, het is het dubbel en dwars waard.
Ik moest nog een hele hoop saaie dingen doen, maar daar heb ik geen foto van. Wel van thuiskomst, nadat ik mijn brievenbus had gecheckt. Die lag vol met cadeautjes! Yahoo!
Ik was ook trots op mij, want ik had de hele dag doorgebracht op hakken. Ik. Op hakken. Welja.
Bij wijze van schouderklopje at ik al deze macarons. Uit Parijs. <3 In de avond at ik geroosterd brood met zalm en makreel. Lekker was het, jongens. #treatyoself
Vorige week was het thema visite, verwennerij en een veldboeket. Wil je al mijn weekoverzichten tot nu toe zien? Dan kan dat gewoon. Hoe was jouw week?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Mijn neef deed overal sambal bij, en niet te zuinig ook; volgens mij uit net zo’n potje, dat moest mijn tante speciaal bij de reformwinkel halen. En dan kon ze zo lekker boos worden. “DOE NIET ZO GEK HET IS GEEN APPELMOES!”

    Zo voor joker sta je toch niet als faux-nieuwslezeres? Mooie save trouwens.

    1. Hahaha, jaaa, sambal is life! Naast pizza en patat, uiteraard. Ik heb deze sambal ook bij een toko gehaald, want ik vind die uit de supermarkten niet heet genoeg. :’) De eerste keer ging ik er flink de mist mee in en liepen de tranen over mijn wangen. En nou, ik vind mezelf behoorlijk awkward op beeld. ?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.