Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vreeswijk in de regen

door de lens: iets heel leuks en iets heel stoms

Aangezien ik dit weekend #selfcareweekend had, is het weekoverzicht wat later. Kan gebeuren. Er staan dit keer wel heuuul leuke dingen in, dus ik raad je aan vooral verder te klikken. Jammer genoeg staat er ook iets heel stoms in en wil ik graag een beroep doen op jullie. Help jij mee?

ZONDAG
Wat was dit een heerlijke dag om uit te waaien. Elke wandeling met Vince was nat en een beetje koud en ik vond het geen moment erg. Ik hoefde nergens heen, dus mijn haar mocht compleet in coupe windhoos schieten. En zelfs in de regen vind ik het hier mooi.
Vreeswijk in de regen
Vandaag wilde ik weer lekker ontspannen, dus ik las verder in het toepasselijke Generatie Ei. Inmiddels heb ik het boek uit, dus daar zie je binnenkort een recensie van verschijnen.
Generatie Ei uit
In het kader van ontspannen besloot ik ook maar een film te kijken. Wie ziet welke gouwe ouwe dit is?
Notting Hill kijken
Dit moet echt een zondag zijn. Ik las, ik keek een film en Lie To Me en ik at pizza. #nostressPizza & NetflixZelfs Vince had geen zin zich druk te maken. Na het eten is het altijd speeltijd, maar zoals je ziet bestond het spelen vandaag uit ‘met je bal in je mond lekker liggen tukken’. Prima.
Spelen met Vince
MAANDAG
Ik nam lekker twee dagen vrij en dit was de eerste. Het was in de ochtend zúlk lekker weer! En altijd als ik langs deze boom loop, moet ik aan Pocahontas denken, haha. Hebben jullie dat ook weleens?
Pocahontasboom
Een tijd terug kreeg ik van Johan een pannenkoekenplant. Mét baby-pilea, die inmiddels bij Madelaine thuis staat. Maar goed, ik kocht dus telkens maar geen pot, dus deze ochtend besloot ik daar verandering in te brengen. Ik liep naar de bloemist en kwam hiermee terug. Blij mee! ?
Pannenkoekenplant
Inmiddels las ik Generatie Ei uit en wist ik effe niet meer wat ik met mezelf aan moest. Dus ik keek de laatste afleveringen van Lie To Me en begon later aan You Me Her. Dank je wel voor de tip, Sophie!
Netflixen
Vince keek met me mee…
Vince op de bank
… maar hij vond het al gauw saai, dus hij ging maar weer slapen. Later als ik groot ben wil ik ook een Vince zijn.Vince naast de bank slapen Om maar even in het Vince-thema te blijven; hij kreeg wereldfaam dankzij Aisha van DIWMOTZ. Voor Lindanieuws maakte ze een lijstje over huisdieren en nou ja, de rest is geschiedenisss.

Wederom had ik precies nul zin om te koken, dus ik at kaasfondue. Maar effe, hè, dit bakkie is officieel voor twee personen, maar ik ben toch zeker niet de enige die van die meerpersoonsgerechten in haar uppie naar binnen werkt?Kaasfondue en bier
→ de blogpost die vandaag online kwam: ik mocht gratis winkelen.

DINSDAG
Ik kwam erachter dat maandagavond een nieuwe serie is begonnen: ‘Het geheime leven van Hendrik Groen‘. Het boek luisterde ik al via Storytel – recensie komt eraan! – en ik was wel heel benieuwd naar de tv-serie. Ik keek het terug en moet zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld was.
Serie Het geheime leven van Hendrik GroenOké, ja. Wat je hier ziet is het slagveld dat mogelijk is gemaakt door Operatie Vince Kammen. In eerste instantie vindt hij dat helemaal fantastisch, gaat hij op zijn rug liggen en wil hij spelen. Na een paar minuten is de lol er voor hem vanaf en verstopt hij zich met bal achter zijn kussen. Meestal zwaai ik dan met een witte vlag, ga ik verder met waar ik daarvoor gebleven was en gaat Vince liggen slapen.Vince kammenPost krijgen is leuk! Mijn broer en zus stuurden me een kaartje vanuit Vietnam. Zo lief. ?
Kaartje VietnamIk ruimde wat op, zocht wat dingen uit, werkte wat en deed dit met een pak Chocomel on the side. Wat is dat toch lekker, hé.
ChocomelIn de avond was ik al niet heel veel actiever. Ik las en ik keek voetbal. Niet tegelijkertijd, uiteraard.
De moed van imperfectie lezen Voetbal kijken
WOENSDAG
Een niet zo spannende dag. De enige foto die ik maakte is van de lucht.
Lucht Vreeswijk
En even cheaten: vandaag kwam de blogpost over Generatie Ei online.
Generatie Ei recensie
DONDERDAG
Vandaag was een leuke dag waar ik al heel lang naar uitkeek! Het boek van DIWMOTZ kwam uit.

Dit is waarom mensen op Twitter zitten-boekNa het ophalen van het boek, wandelde ik met Vince. Dat was wederom een cadeautje met dit uitzicht.
SkypornTijd om te koken. Aardappels en biefstuk. Groenten zijn overrated…
Biefstuk en aardappels
VRIJDAG
Vandaag kwam Madelaine langs (in die heerlijke M3!)  voor afleiding. We wandelden met Vince en ploften erna op de bank. De beste vriendin van Madelaine is ernstig ziek en wordt niet meer beter. Om haar een hart onder de riem te steken, wil Madelaine heel graag haar hele ziekenhuiskamer vol hangen met kaarten. Wil jij ook een kaartje sturen? Hieronder vind je de gegevens.


In de avond wilde ik graag ontspannen. Het was tijd voor een #selfcare-weekend. Met een vriendin ging ik naar de zonnebank, waar ik even vergeten was dat het slim is rekening te houden met gloednieuwe lampen in zo’n ding. Au.

Honger als een paard, dus het was tijd voor snert. Heerlijk!
→ de blogpost die vandaag online kwam: stoute schoenen

ZATERDAG
Ik was veel te vroeg wakker, dus ik begon mijn dag met Netflixen. Mocht je nog een serie zoeken: You Me Her is leuk! Ook keek ik natuurlijk seizoen 2 van Stranger Things. Vince keek vooral naar de mensen die de boot aan het lassen waren.
Vince boot lassenIk moest effe boodschappen doen, maar Vince had daar weinig trek in. Ik mocht hem natuurlijk niet even alleen laten. Of misschien was hij alvast jaloers op de heerlijke burger die ik ook even ging eten. Zijn er mensen die gewoon boodschappen kunnen doen zonder honger?!
Vince boodschappen doen Angus burger
Het vorige weekoverzicht had als thema ‘boeken, bijtanken en bladeren‘. En als je meer van mijn weken wil bekijken, dan vind je hierrr alle weekoverzichten. Handig, hè.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ik wil ook een Vince zijn als ik later groot ben! En altijd als ik uitgebreid kook (vier porties maak), blijft er meestal nog een halve portie over… Die Nick Muller van het boek DIWMOTZ is de vriend van een goede vriendin van mij, hahah! Ben ook heel benieuwd naar dit boek. En ik ga vanmiddag als ik thuis ben, meteen op zoek naar een mooie kaart!

    1. Heel lief dat je een kaart stuurt. Dank je wel! ❤️ En ik zit eraan te denken Vince te gaan klonen, dus eh… Iedereen verdient een Vince! ?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.