Zoek
Sluit dit zoekvak.
Bakkerskast Xenos en Lightbox CoolGift

ik mocht gratis winkelen

Of ik effe gratis wilde winkelen? Ja, hoor. Zeker als het gaat om dingen waar ik blij van word. Ik kreeg shoptegoed en mocht uitzoeken wat ik wilde hebben. Ja, dat liet ik me mooi geen tweede keer zeggen. Coolgift heeft van die dingen die je jezelf héél graag cadeau wil doen. Dus dat deed ik.

Al tijden zocht ik een mooi letterbord, maar – eerlijk is eerlijk – ik vond ze telkens te duur. Nu was eindelijk mijn kans en kon ik dit pareltje uitzoeken. Moest natuurlijk wel weer een decennium dubben tussen zwart en wit. Het in elkaar fabriceren van dit ding had ik wel wat onderschat. Ik heb een nacht lang (ok, overdreven) letters los zitten knippen. Vervolgens kon ik ze heel simpel in het bord drukken. Tenminste, alleen dat drukken was simpel. De perfectionist in mij moest het vier keer opnieuw doen, want of de afstand tussen de woorden was niet goed of ik wilde een woord toch weer op een andere regel. Al met al ben ik echt heel tevreden met dit bord. Heeft iemand nog suggesties voor leuke teksten? Dit letterbord vind je hier.
Letterbord wit CoolGiftOok zo’n ding dat ik al honderd jaar wilde: een lightbox. Destijds was er een bij Action te koop en je kent me: ik was daar weer veel te laat bij. Nu heb ik ‘m dan eindelijk en ik ben er heel blij mee! Vind ‘m sowieso grandioos in mijn bakkerskast staan en hij geeft in het donker nog aardig veel licht ook. Helemaal content mee. Je vindt deze lightbox hier.Lightbox CoolGiftVoor luie mensen als ik, is dit echt ideaal! Een mok die voor je roert. Ja, echt. Je drukt op een knop op de handgreep en de rest is geschiedenis. Speciaal hiervoor ben ik koffie met extra melk en suiker gaan drinken. ?? Je vindt ‘m hierrr.De kers op de taart, de kurk op de fles, de klap op de vuurpijl: de elektrische kurkentrekker. Als ik iets niet kan zonder de wijn volkomen te vergallen, is het de kurk eruit halen. De kurk breekt af, de helft dobbert in mijn wijn en ik heb een humeur waar echt niemand blij van wordt. Dit is allemaal verleden tijd. Het handigste is dat dit ding gewoon foolproof is. Ik ben niet eens gek lang bezig geweest uit te zoeken hoe dit werkt. Je schuift de kurkentrekker over de fles, je drukt op een knoppie en je kurk komt eruit. Ik meen dit. En je vindt de elektrische kurkentrekker hier.
Nog zo’n gadget die vooral handig is voor mensen die een ramp zijn in de keuken: een foolproof eierwekker. Nou is mijn Frans niet om over naar huis te schrijven, maar in combinatie met de plaatjes snap ik dit prima. Mijn eitjes (ehh, ‘mijn’) zijn nog nooit zo lekker geweest. De Foolproof Eggtimer vind je hierrr.
Jullie begrijpen: ik drink alleen nog koffie en wijn en eet alleen nog maar ei. Bij het romantische licht van mijn lightbox. En het menu staat inmiddels op mijn letterbord.

— Ik heb deze producten gekregen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

12 reacties

  1. Ohhhh ik hou van letters in huis. In alle vormen. Wat teksten betreft, misschien dichtregels? (Van Wislawa Szymborska bijvoorbeeld, of ik weet niet waar je van houdt?)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.