Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vreeswijk Lek zonsopgang

door de lens: vreeswijk, veggie, vince

Eigenlijk zie je hier alleen maar ochtendwandelingfoto’s van Vreeswijk. En ik at een vegetarische burger. Wat Er Toen Gebeurde, Raad Je Nooit…….

MAANDAG
Deze dag begon zó goed! Lekker vroeg op pad met Vince en genieten van alles om me heen. Ik zag wel dat het regende en voelde al nattigheid. Inderdaad, toen ik eenmaal daar liep, kreeg ik een enorme hoosbui over me heen. ?️ Voordat ik Vince had, dacht ik dat ik de regen echt de horror zou vinden tijdens het uitlaten. Moet eerlijk zeggen dat het me alles meevalt en dat de keren dat ik echt nat was (voeg hier een puberaal lachje in) op twee handen te tellen zijn. Regen in VreeswijkMorgenrood brengt water in de sloot. En dat klopte als een zwerende vinger…Ochtendrood Vreeswijk… maar je kan toch alleen maar genieten als je dit ziet? Bel me trouwens effe als jij die pot met goud hebt gevonden. Regenbogen VreeswijkTerwijl de dag zo goed begon, had ik eenmaal thuis nergens zin in. Heb al een paar dagen hoofdpijn, had geen honger (dan gaat er dus echt iets mis) en wilde alleen maar slapen. Baalde enorm van mezelf, want ik zorgde slecht voor mezelf, kreeg niets gedaan en kon ook nog eens niet genieten van het niksen. Gelukkig is dit een moment dat me weer liet lachen. Vince ging weer even op visite bij zijn grote vriend. Hij gaat net zo lang voor de deur staan piepen tot hij knuffels en koekjes krijgt. Alle trucs trekt Vince uit de kast: op zijn achterpoten staan en twee high fives tegelijk geven, puppy-ogen, piepen, boks geven en natuurlijk duizend likken over je wang.
Vince en de sluiswachterAangezien ik dus niks deed, is de volgende foto pas van de laatste wandeling met Vince. Volle maan! Ik denk dan altijd twee dingen: vanavond slaap ik niet én er speelt zich een scène uit Shrek in mijn hoofd af. Ken je dat stukje nog?
Donkey: “So, uh, are there any donkeys up there?”
Shrek: “Well, there’s, um, Gabby, the Small and Annoying.”
Donkey: “Okay, okay, I see it now. The big shiny one, right there. That one there?”
Shrek: “That’s the moon.”
Donkey: “Oh, okay.”

Volle maan VreeswijkTijdens deze wandeling werd ik bijna aangereden en vond die kerel het nodig me te catcallen. Ik zat al niet zo lekker in mijn vel, dus het eruit springen was in een oogwenk gebeurd. Ik vind het zo respectloos. Daarnaast begrijp ik het ook niet eens. Ik liep in een konijnenonesie. Hoe seksloos wil je het hebben? (Al vind ik dat je ook gewoon je kop moet houden als ik in mijn blote kont loop (if ever), maar dat terzijde.) Anyway, snel naar huis gelopen en in bed gedoken om 7 uur slaap te pakken.

DINSDAG
Ik wilde gisteren graag compenseren, dus sprong om 6 uur uit bed. Wat is het weer koud ‘s ochtends! ?❄️ Het was wel héérlijk om buiten te zijn. En prachtig, dat ook. De dauw, de rust en het stukkie gras in Vince zijn haar.
Dauw Vreeswijk Dauw Prinses BeatrixsluisFocusuren. Snel mijn iMac aan, kaarsje aan en tikken maar. Wel eerst een lijstje gemaakt met wat ik allemaal wilde doen, want alle to do’s in mijn hoofd overweldigden me een beetje. Als ik een lijstje maak, heb ik weer overzicht en wat meer rust.FocusurenHet voordeel van thuiswerken is dat je pauze kan houden onder de douche. Effe haren wassen en erna met een maskertje op je gezicht op de bank wegrotten tot je het eraf mag spoelen en je weer aan het werk kan. Ideaal.MaskerMoest ook weer lachen om Vince. Je leest in 27 jaar, 27 levenslessen waarom.
Vince hoofdkussen Vince slapen‘Oké, ja, leuk allemaal, maar schiet je nog effe op? Heb honger.’
Vince achterdeurDe verwarming staat weer aan en ik had het zelfs met een deken nog koud. Oplossing: warme choc.
Warme chocomel
WOENSDAG
Sorry als je al doodmoe bent door alle ochtendfoto’s. Maar kijk dan. Ik ga dit missen als ik verhuisd ben.
Ochtendwandeling Vreeswijk
Ik maakte eigenlijk geen foto’s vandaag, behalve van mijn avondeten. Een groene curry. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben zó moe de laatste dagen. Komt dat doordat het nu herfst is? Na het eten speelde ik met Vince en plofte ik op de bank.
Groene curry
DONDERDAG
Kom ik weer aan met een ochtendwandelingfoto. En ik verklap alvast dat het niet de laatste is van deze week. De maan scheen nog en ik vond het zo’n mooi plaatje.
Ochtend Vreeswijk
Dit is toch wel echt een heerlijke werkplek, jongens? Ben zo benieuwd hoe dit straks in mijn nieuwe huis is. Ik wil graag een nieuw bureau, want ben een beetje klaar met al het wit in huis. Iemand een goede tip voor een winkel waar ze mooie en grote bureaus verkopen?
Thuiswerken in de zonIk reinig mijn huid altijd met de producten van Image. Ik kwam hiermee in aanraking toen ik mijn behandeling kreeg bij Naturaine. Nog steeds heel erg blij mee, dus ik haalde weer een nieuw voorraadje. Je moet er wel effe een nier voor verkopen, maar het doet mijn huid écht goed.
Naturaine huidspecialist NieuwegeinImage Skincare
VRIJDAG
De dag begon met een interview voor een tof platform over een tof onderwerp. Ik ben dus helemaal op weg naar wereldfaam! Ben benieuwd naar het artikel en laat het jullie uiteraard weten als het online staat.
Interview TonicBen altijd zo trots als ik mijn auto in een krap vakkie weet te proppen. #cargoals Was wel een beetje bang voor deuken in mijn deur (de auto naast mij had al aardig wat schade, niet door mij uiteraard), dus ik liep met samengeknepen billen terug naar mijn #baemw. Nothing on the hand, gelukkig.
Auto krap vak
Had weer een afspraak #bijdepsycholoog. Conclusie: ik mag echt liever voor mezelf zijn. En ik vind het moeilijk.
Bij de psycholoog
Ik heb tonnen aan werk liggen, maar ik voelde me behoorlijk leeg en moe na de sessie bij de psycholoog. Ik kroop maar in bed.
Dutje
Een paar uur later sleepte ik mezelf uit bed en maakte ik toastjes met brie voor mezelf. Vince vond dat ‘ie er ook recht op had. Ik deed vandaag verder eigenlijk niets meer.
Herdershond schooit
ZATERDAG
Vroeg op pad en dat werd weer beloond. Beetje jammer wel dat ik niet naar huis kon, want de dijk was ineens weg.Vreeswijk mistLefgozer als ik ben, ploegde ik door de mist. Met dit als gevolg… ?Leven, wat ben je mooi. Het is een paar dagen voor mijn verjaardag (1 oktober)  en daar word ik altijd een beetje emo van. Terugkijken op een levensjaar en beseffen dat het echt een bijzonder jaar was. Beseffen dat ik plaatjes als deze over anderhalve maand niet meer kan maken, want dan woon ik hier niet meer. Beseffen dat er nieuwe avonturen op me staan te wachten en dat ik er heel veel zin in heb. Kom maar op, 28e levensjaar. Ben klaar voor je. ??

Vreeswijk Lek zonsopgangSnel douchen en de deur uit. Tanken met de V70. Een vrouw reed na het maken van deze foto haar bumper aan gort en ik voelde me gewoon plaatsvervangend ruk. Zou zó balen als ik haar was.Tanken Volvo V70Je kent me: inmiddels had ik alweer honger. Dit is trouwens #nospon, ondanks dat er wel veel gesponsorde berichten over rondgaan. Anyway, ik wilde als rasechte vleesliefhebber de veggie McChicken proberen.
McChicken VeggieEn ik was echt helemaal niet teleurgesteld. Het is HEERLIJK! En als ik dat zeg, dan moet het wel goed zijn. Het ziet er zelfs uit als kip. Vond ‘m wel duur: bijna vier euri.
McChicken Veggie proberenIk moest een zak brokken hebben voor Vince, maar bij de zaak waar ik altijd naartoe ga, was het op. Effe bij de bouwmarkt kijken of ze het daar hebben. (Nee.) Wat ze wel hebben is KERST. ???
Kerst HornbachDe zoektocht naar de brokken gaf ik na 4 winkels op. Tijd om boodschappen te doen en toen zag ik dit leuke tafereel. Ik wil ook zo’n woonkamer. Maar dan wel graag binnen.Huiskamer City Plaza NieuwegeinZoals elke week weer een heel wilde zaterdagavond. Ik las Ik moet nog even kijken of ik kan.
Ik moet nog even kijken of ik kan lezen
ZONDAG
Dit is dan wel weer de laatste ochtendfoto van deze week. Sowieso de laatste foto van deze week, want vandaag ga ik niks anders doen dan eten, uitgebreid douchen, bloggen en werken. Ik zorg altijd extra goed voor mezelf op de dag voor mijn verjaardag. Doen jullie dat ook? ?Zonnestralen
Het vorige weekoverzicht had als thema ‘grootgrondbezitter, geluk, geolied‘. Wil je meer zien van wat ik doe? Ik ben hartstikke volgbaar op Instagram, Twitter en Facebook en ik heb natuurlijk een keihandig overzicht van álle weekoverzichten.

— Hoe was jouw week?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Al die uitzichtfoto’s zijn zoooo mooi! Snap wel dat je dat gaat missen. Ben ook heel blij met die McDo veggie burgers, veel lekkerder dan die groentedingen.

    1. Ahhh, thanks, Marjolein! En ja, ik ga het missen, maar de plaatjes bij mijn nieuwe huis móeten wel pareltjes worden. En groentedingen eet ik sowieso niet, hahaha.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.