Zoek
Sluit dit zoekvak.
Masker op gezicht

gezichtsbehandeling bij Naturaine

Ik ben verre van een beautyblogger en tóch mocht ik voor mijn blog een gezichtsbehandeling ondergaan. Loraine van Naturaine Beauty Instituut nodigde me uit bij haar langs te komen en dat deed ik met liefde. Op 4 oktober stond ik bij haar salon in Nieuwegein voor de deur. Tenminste, ze liet me gelukkig ook binnen. En wát een leuk mens is het, met een enorm fijne salon!

Dit klinkt altijd zo lekker Tell Sell, maar ik meen het echt: ik voelde me meteen rustig worden toen ik de salon binnenstapte. Rustige kleuren, een heerlijke geur, mooie inrichting. Loraine zelf is heel spontaan, lief en geeft je vooral een heel welkom gevoel. En eten en drinken voor tijdens de intake. Ja, eh, blijer krijg je me niet, hoor.
Naturaine salon binnenkomstWelkom bij Naturaine

Tijdens de intake stelt Loraine je allerlei vragen om te ontdekken wat ze het beste voor je kan doen en welke behandeling erbij hoort. Ik heb niet echt een probleemhuid, maar wel aardig wat onzuiverheden door mijn voeding. Verder is mijn huid gevoelig en gemengd; droog, maar aan het eind van de dag vette plekken. Na de intake mag je doorlopen naar de salon.
Salon Naturaine

Lenneke bij NaturaineZie je, ik was er echt. Loraine heeft me een signature-peel gegeven. Dit is geschikt voor ieder huidtype, zelfs bij couperose, rosacea en een gevoelige huid. Ik was even bang dat dit enorm zou gaan branden, maar afgezien van een heel lichte prikkeling, voelde ik precies niks. Behalve dan dat het heerlijk is als iemand zo aan je gezicht zit. ? De peel stimuleert vernieuwing van de huidcellen en hydrateert diep. Er zit een hoge dosis vitamine C in met zuren en enzymen. Loraine legt alles uit wat ze bij je doet. Heel fijn! En dan ook nog gewoon in begrijpelijke taal. Ideaal.
Peeling Naturaine Gezichtsbehandeling Naturaine Handen gezicht Naturaine Smeren NaturaineNa de peel kreeg ik een sheetmask op. Niet zomaar één, maar een biomoleculair masker van Image. Hier zitten ook weer hydraterende ingrediënten in, zoals hyaluronzuur. Daar moet je huid ook van verstrakken, dus ik wil dit voortaan elke dag op de putten in mijn billen smeren. Anyway, dit was nog niet eens het beste van alles. Het masker werd gecombineerd met lichttherapie van Genosys Led. Dit doet absoluut geen pijn. Integendeel. Er komt wat warmte van de lamp af en ik vond het heerlijk. Een soort gezonde vorm van de zonnebank, haha. De lampjes van het apparaat zenden lichtgolven uit naar de lagen van je huid, waardoor je de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine stimuleert. Ook worden werkstoffen van producten nog beter opgenomen. Dit was genieten, hé. Ik viel gewoon in slaap.
Masker op gezicht Lichtkap NaturaineNa de behandeling wilde ik gewoon blijven liggen, want onder die dekens en met stoelverwarming aan, vond ik de wereld helemaal grandioos. Op een gegeven moment ben ik toch maar opgestaan, want Loraine had nog wat voor me. Ik kreeg een setje met vijf producten mee, die ik braaf moest gebruiken om de werking van de behandeling thuis te versterken. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik mijn huid enorm verwaarloosde en dat ik zeker niet elke avond mijn make-up eraf haalde. Loraine wist me te overtuigen en ik ben heel lief geweest voor mijn huid. Ik kreeg ook een fullsize reinigingsproduct: Image Vital C Hydrating Cleanser. Een milde reiniging met milde enzymen voor het verwijderen van dode huidcellen. Met 15% vitamine C en een héérlijk geurtje.
Image huidverzorging tubes Naturaine Image Vital CEerlijk is eerlijk: dit is toch een feestje om thuis uit te pakken? Aan alles is gedacht. Een mooi cadeautasje, een leuk kaartje bij je product en van dat mooie papier om je product heen. Ja, ik ben fan.
Cadeautasje Image Skincare NaturaineLoraine werkt heel schoon en de salon zelf is ook heerlijk schoon. Niet alleen dat, alle producten staan ook gespiegeld. ??? Word ik dan weer heel blij van. Je ziet dat Loraine echt houdt van haar vak en van haar eigen salon. Naturaine staat voor kwaliteit, resultaat en persoonlijke aandacht. Wat mij betreft overtreft Loraine zichzelf. Ik vond het echt heel leuk bij haar te zijn. Ze neemt de tijd voor je en wil echt ál je vragen beantwoorden.
Image Naturaine Make-up Naturaine Visitekaartjes NaturaineZoals ik al eerder schreef, heb ik geen echte probleemhuid. Toch is mijn huid wel opgeknapt! Door mijn huid nu trouw te verzorgen en door de behandeling zelf natuurlijk, is mijn gezicht nu gladder, zachter en minder dof. Wil ik echt ooit een gave huid hebben, dan moet ik wel mijn eetpatroon aanpassen. Zo eerlijk en direct is Loraine wel en daar houd ik van. Inmiddels is mijn proefsetje met producten op. Ik ga over een paar maanden zeker terug naar Naturaine voor een volgende behandeling. En binnenkort sta ik weer bij haar op de stoep voor nieuwe producten. Dank je wel, Loraine!

Wil jij nu ook een afspraak maken bij Loraine? Dat kan via de website van Naturaine Beauty Instituut. Ook op Facebook is ze te vinden, waar je ook geregeld leuke acties ziet. Nou, wellicht had je het al door, maar als je in de buurt woont (of het niet erg vindt om een stukkie te rijden): ga hiernaartoe!

— Ik heb de behandeling en de genoemde producten gekregen. 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Klinkt goed, fijn dat het goed bevallen is! Ik heb echt nog nooit zo’n behandeling gehad, maar het lijkt me best zen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.