Zoek
Sluit dit zoekvak.
Burrito & Bowl Salsa Shop

lekker met lenn: salsa shop

Ik ben best wel vaak in Utrecht (Utereg me stadsjie) en parkeer altijd op Hoog Catharijne. Als je dan het winkelcentrum inloopt, kom je langs veel te veel lekkere eettentjes. Waaronder de Salsa Shop! Na honderd keer voorbij te zijn gelopen, was het tijd om eens naar binnen te gaan en te kijken wat de pot hier schaft.
Salsa Shop Utrecht Hoog CatharijneEn die pot schaft dus best wel een hoop… Salsa Shop UtrechtIk vind het altijd heel leuk als je je eigen maaltijd kan samenstellen en dat je ook kan zien hoe mensen het klaarmaken. Krijg er wel altijd keuzestress van, want wil ik extra’s? En welke extra’s wil ik dan? Ik raak al lichtelijk in paniek van kiezen tussen de burrito, 3 taco’s, een bowl en een salade.
Kok Salsa ShopUiteindelijk koos ik voor een burrito met pulled pork (carnitas) en een bowl met kip. Nam er ook een biertje bij. Op aanraden van de kok (een Mexicaan) probeerde ik de Pacifico. Aardige kerel die je alles uit wil leggen en trots is op wat hij doet. Heel leuk! In totaal was ik €20,85 kwijt. Vind ik een best redelijke prijs als je kijkt wat je ervoor krijgt.Burrito & Bowl Salsa ShopBurrito Salsa ShopHet eten is héérlijk! En veel. Echt heel veel. Zaak naar mijn hart, dat snap je. De maaltijden zijn rijkelijk gevuld; ze zijn niet zuinig met vlees enzo. Ik nam geen extra’s dit keer, maar als je wil, voegen ze guacamole, tortillachips of salsa toe. Misschien dat ik volgende keer wel een goede kwak guacamole op de bowl wil, maar missen deed ik het echt niet. Oh, als toppings (die krijg je er standaard bij) koos ik trouwens voor sour cream bij de burrito en voor pico de gallo (tomaat met limoen, koriander, ui en jalapeño) bij de bowl. Ik had effe niet door dat er koriander in zit, want dat vind ik heel vies. Gelukkig was het nu totaal niet overheersend.Salsa Shop Hoog CatharijneDe inrichting is een beetje ‘koud’, maar wel leuk en — waar ik dan weer heel blij van word — erg schoon. Moest ook heel hard lachen om de quote op de pilaar. SO TRUE. Oh, en als je naar het filiaal in Utrecht gaat (ze zitten ook in Amsterdam en Den Haag), denk dan om het opstapje. Ik lag bijna met mijn neus in mijn bowl. Joe.
Interieur Salsa Shop
Nu ik dit allemaal typ, heb ik zin om weer te gaan. Maar misschien neem ik dan wel eten mee voor thuis. Kan mijn hond ook proeven. ?? Heb jij hier al een keer gegeten of wil je het proberen?

♥ Waardering eten: 8 / ♥ Service: 8 / ♥ Interieur: 8
Salsa Shop – Utrecht – Catharijne Esplanade 6
Salsashop.com
Elke dag van 11:00 tot 21:00 uur geopend.

Deze blogpost is trouwens hartstikke niet gesponsord. Deze blogpost is dus uit puur enthousiasme geschreven. De andere afleveringen van Lekker met Lenn lees je hierrr.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ik ben verslaafd aan de salsa shop, ben zo blij als ik een lange overstap rond etenstijd heb op Amsterdam CS (en anders zorg ik daar wel voor). Ik ben vegan en kan daar gruwelijk lekker eten en de burrito’s zijn zo goed gevuld! En die guacamole moet je ECHT eten!

  2. Ik ben nog niet bij de Salsa Shop geweest, maar het valt mij ook op hoeveel mooie (vr)eettentjes er nu in HC zijn. Je hoeft er bijna niet meer het echte centrum voor in…

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.