Zoek
Sluit dit zoekvak.

door de lens: slapen, eten, palen

Afgelopen week was druk en zat boordevol leuke en goede dingen! Helaas geen fotogenieke dingen, dus ik kan je er weinig van laten zien. Ik werkte vooral en genoot van de kleine dingen.

ZONDAG

Na alle sneeuwpret en het rennen en vliegen met Vince, werd het tijd om even wat te werken. Ik had nog een vrij lange to-do-lijst. Waar dan ook op staat dat ik de planten water moet geven, want zonder lijst ben ik precies nergens. Het kaartje van Koetjes en Kaartjes maakte me blij!

Een paar uur later was het wederom tijd Vince uit te laten. Het was zulk mooi weer! De sneeuw was inmiddels al grotendeels weg, maar hallo hé, kijk deze zonsondergang.

Ik deed verder eigenlijk niets bijzonders en besloot met een groot glas gin met ijsthee in bed te gaan liggen vegeteren. Natuurlijk keek ik Californication.

MAANDAG
Maandagavond was het tijd om aan de slag te gaan als freelance tekstschrijver. Er moesten blogs geschreven worden voor een opdrachtgever. #leukwerk

DINSDAG

Normaal ga ik op zondag naar de zonnebank, maar dat liep dit keer effe anders. Dus ging ik op dinsdagavond. Inmiddels ben ik bijna gekrakeleerd, maar ja, yolo.

WOENSDAG

Ik was me een partij moe, niet te doen. Werkte toch nog een uurtje voor een freelance opdracht en daarna deed ik een heerlijk dutje op de bank. Vince was zelfs zo lief om me een keertje niet te wekken door met zijn 45 kilo aan liefde bovenop me te springen.

DONDERDAG
Jullie vroegen je vast al af waar al die eetfoto’s bleven. Ik heb een nieuwe lunchverslaving, of gewoon eetverslaving, en het is pizza van een tentje bij kantoor om de hoek. Nondeju, nu ik dit weer zie en tik loopt het water me in de mond. Hmmm.

VRIJDAG
Jongens, ik kwam vrijdag rond kwart over vijf thuis en het was nog hartstikke licht! Hebben jullie dat wel door?! Ik kon mijn geluk niet op en besloot Vince een extra lange slinger te geven. Zoals je ziet loopt hij zelf ook over van enthousiasme.

ZATERDAG
Ik had weer eens een hoop te doen, dus ik zette mijn wekker extra vroeg. Zo vroeg dat ik zelfs op mijn gemak wakker kon worden met cappuccino. Daarna liepen Vince en ik de spookwereld in. Wat een mist! Vind het altijd wel iets moois hebben.

Het klaarde gelukkig wel mooi op. Na de boodschappen en het wassen van mijn auto (gewoon in de wasstraat hoor, wat dacht jij dan) genoot ik van deze zonsondergang.

ZONDAG
Vandaag pieste Vince een paal omver. Nee, grapje. Ik maakte deze foto dus speciaal voor dit grapje. En omdat ik het aan iemand wilde laten zien in het kader van ‘oh god, denk eens aan de schade die ik ook had kunnen hebben, want dit is echt iets voor mij’. Ik heb iets met palen. Tja.


Fijne week, boeven!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.