Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nooit meer te druk - Tony Crabbe

nooit meer te druk

Van je vrienden moet je het hebben, ha. Ik kreeg voor mijn verjaardag dit boek in mijn brievenbus van Kim. Kim vindt (en heeft gelijk) dat ik altijd (te) druk ben. Het is sowieso vaker wel dan geen rotzooitje in mijn hoofd en vaak heb ik ook gewoon veel te doen. Fulltime mooie marketingdingen doen bij Solvari, daarnaast ben ik freelance tekstschrijver en ik heb ook een huis(houden) en een dikke Duitse herder die ook geregeld naar buiten moet.

Waar gaat Nooit meer te druk over?

Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een ‘zelfhulpboek’. Een praktisch boek dat je helpt om, hoe raad je het, nooit meer te druk te zijn. Je hoort het altijd om je heen, je hoeft maar te vragen hoe het gaat en het antwoord is standaard “druk”. Zoals Marie Kondo je huis opruimt, ruimt Tony je hoofd en je leven op.

We vinden druk zijn iets heel goeds. Het klinkt alsof je een goed leven hebt en alsof je heel belangrijk bent. We worden de hele dag overstelpt met mails en onze to-do-lijsten puilen uit. Veel mensen verwachten veel van ons. Dat terwijl een burn-out de grootste bedreiging op de werkvloer is. Nooit meer te druk is onderbouwd met nieuw psychologisch onderzoek en biedt je heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven. Met gerichte aandacht op wat je doet.

Wat vind ik van Nooit meer te druk?

Wat een fijn boek! Nooit meer te druk geeft goede handvatten om het een stuk rustiger te krijgen. Eerder dacht ik altijd ‘ja, joe, ik móet nu eenmaal veel dingen doen, hoe kan ik daar nou mee stoppen?’. Ik merk dat er echt wel dingen zijn die ik slimmer, anders of minder kan doen. Ik was al aan het minderen met het gebruik van mijn iPhone. Dankzij Nooit meer te druk en de app RealizD ga ik hier gestaag mee door! Het is oprecht een verademing om alleen daardoor al tijd over te houden. Ik heb minder prikkels en het geeft echt rust. Tony Crabbe schrijft op een fijne manier en uit eigen ervaring. Hij leert me dat ik door alle notificaties en afleidingen altijd ‘aan sta’, wat ik niet zou moeten doen. He is so right. Ook heel fijn aan Nooit meer te druk: aan het eind van elk hoofdstuk vat Tony Crabbe samen wat hij allemaal verteld heeft. Ideaal voor mensen die altijd druk zijn in hun hoofd. ;-) Ik ga lekker niet verklappen welke handvatten Tony je allemaal geeft, daar moet je echt het boek voor lezen. Joe!

♥ Waardering: 8,5.

Tony Crabbe – Nooit meer te druk
Luitingh-Sijthoff / 2016 / 9789024572687
Nooit meer te druk is bij Bol.com te koop voor €17,99.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ben heel benieuwd naar dit boek! Ik heb het momenteel überhaupt al niet zo druk, dus hij staat op mijn lijstje voor wanneer m’n werk weer begint :)

    1. Ja, het is echt een aanrader! Maar misschien kan je beter beginnen voordat je werk van start gaat? Dan kan je het gelijk goed aanpakken! ;-) Begin je aan een nieuwe baan?

  2. Die app zag ik op een andere blog ook passeren, ga hem ook eens installeren denk ik. Benieuwd naar het resultaat.

    1. Deel je jouw resultaten met me? Ben zo benieuwd hoe andere mensen het doen, haha! Ik vond het in ieder geval erg confronterend…

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.