Zoek
Sluit dit zoekvak.

dingen waarin ik zuig

Eerdaags pak ik het bloggen dus weer helemaal superprofi op, want ik ben weer genezen en energiek, maar ik wil jullie nu alvast plezieren met een blogpost over de dingen waarin ik zuig. En als je nu iets vulgairs in je hoofd hebt – dat had niet gehoeven, maar ik snap je wel. A dirty mind is a joy forever en natuurlijk a terrible thing to waste. In ieder geval, ik heb dit idee niet eens zelf bedacht, maar gewoon schaamteloos gejat van Melle die het weer van Annemerel heeft. Zo’n draak ben ik. Verder: ik wil op mijn blog nog meer van mezelf laten zien (ha ha nee geen nudies) en ik heb tegenwoordig een nog grotere hekel aan taboes, dus die ga ik eens even lekker de nek omdraaien. Kan je je er alvast op voorbereiden. Vandaag trap ik af met dingen waarin ik zuig om mezelf maar alvast in een lekker daglicht te zetten, zoals dat hoort op het internet. Ik houd namelijk heel erg van regeltjes en kaders. <3

Mijn mond houden
Ik heb echt een probleem met mijn mond houden. Als ik niet aan het kauwen ben, praat ik wel. En als ik niet praat, ben ik wel aan het meezingen of laat ik mijn mik graag openvallen van verbazing. Ook vind ik het heel moeilijk om het niet te zeggen als ik het ergens mee oneens ben of als ik iets zie wat niet door de beugel kan.

Koken
Met het water in de mond en tranen in mijn ogen kijk ik op Instagram hoe sommige mensen prachtige creaties op tafel zetten. Joh, dat kan ik allemaal niet, hoor. Ik kan best een lekkere curry op tafel zetten, speklappen zijn mijn specialiteit en mijn chili con carne is ook prima te kanen, maar ik vraag me toch echt af waarom iedereen zo’n enorm talent is in de keuken en ik gewoon erg goed gedij bij Thuisbezorgd en de snackbar tegenover mijn huis.

Maat houden
Als iemand me kan vertellen hoe je beheerst kan zijn, heel graag. Ik eet alles wat los en vast zit (het liefst los, ik ben ook vrij lui) en heb een bodemdrift waar je eng van wordt. Ik praat veel te veel, ik beweeg veel te veel (niet in de variant sport, wel in de variant wippen op de stoel, bewegen met mijn voeten en praten met handgebaren), ik overdrijf ALLES.

Nieuwe grapjes verzinnen
Never change a winning team is echt mijn allerlievelingsmotto. Ik heb dus een elftal aan grapjes om me heen verzameld, waaronder mijn zus (ha ha flauw) en ‘lekker windje hè, zal ik er nog één laten?’ en antwoorden met ‘o bedankt, of had je het over de taart’ als iemand zegt dat het lekker is. Geregeld krijg ik te horen dat ik eens met iets nieuws moet komen, maar ik voel me hier gewoon heel goed bij.

Vrouw zijn in het algemeen
Ik kan niet koken, ik kan niks met make-up, kam mijn haren nooit, weet niet hoe ik ramen moet lappen en ik zeg tegen iedereen die het vooral niet horen wil: ‘hé, trek eens aan mijn vinger!’. Om vervolgens een boertje te laten, want scheetjes doe ik niet aan. Poepen ook niet trouwens. Op hakken ben ik een pasgeboren hert en ik raak in paniek in een kledingwinkel. Verder ben ik dan weer wel heel complex en droom ik ervan om in een volgend leven wel als volleerd man geboren te worden. Daar kleven zó veel voordelen aan. Voor alsnog ben ik gewoon begonnen met lekker simpel zijn. Joe.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Heerlijk stuk om te lezen! Tikkie herkenbaar ook, koken kan ik niet en wil ik niet en ik laat de hele dag door boertjes. Gelukkig kan mijn vriend het heel goed vinden met alle potten en pannen in de keuken :D

  2. Hahaha! Ik ga stuk! Hilarisch artikel en het is helemaal niet erg om lekker simpel te zijn :) ps de leukste grappen zijn degenen waar je zelf om moet lachen ;)

  3. Oh ik vind je geweldig en zo herkenbaar!? Ik ben een beetje jaloers op je stijl, en ik ben nog jaloerser op je instafood foto’s…ik wou dat ik zoveel kon eten zonder dik worden!

  4. Jij hebt echt een talent voor het vertellen van dingen die je totaal niet kunt op een leuke en grappige manier. Precies zoals ik je (online) ken. Oke. Dus wat dacht je je van een ontbijtje? YES PLEASE!

  5. Troost je Lenneke: als je op basis van al het bovenstaande denkt dat je beter een man kunt zijn omdat je nu al een ‘halve vent’ bent, dan doe je het vandaag de dag als kerel ook niet goed genoeg. Ik heb hem nog niet ontmoet maar de Man van Nu is multitalent. Zelfs bleue Herman uit Boer Zoekt Vrouw is godbetert hoornblazer en taartenbakker! Als ik kook dan gebeurt dat op basis van een gunstige voedsel-afwasverhouding en vraag me alsjeblieft niet om Heel Mannelijk een gat in de muur te boren want ik doe het echt niet beter dan jij.

    Blijf dus maar lekker een ‘halve vent’. Doe ik dat ook ;)

    1. Ik vind dit een van de beste reacties die ik ooit kreeg, dus bedankt daarvoor! En ik blijf een ‘halve vent’, beloofd.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.