Weer een teken van leven - freelennse - tekstschrijver Nieuwegein
hersenscheten

een teken van leven

Ha kinders, het heeft allemaal even geduurd, maar ik ben weer een piepklein beetje back on track wat betreft mijn blog. Ik was namelijk als je het mij vraagt best tasty busy, maar toen kreeg ik wondroos. Ik werd geprikt door een beest, kreeg een joekel van een bult op mijn been, ging naar de dokter en kreeg een antibioticakuur. No biggie, tot je te horen krijgt dat je dat vier(!!) keer per dag op een praktisch nuchtere maag(!!) moet innemen. Hier is ruimte om te lachen, want wie mij kent weet dat ik eigenlijk nooit een lege maag heb. Nou goed, ik heb dus braaf die pillen naar binnen gewerkt en daarmee basta. Dacht ik. Zat ik er effe naast. Ik kreeg dus een darmbacterie door mijn antibiotica. Ellende, hee. Dan moet je dus gewoon een paar keer met je bakkie uitgepoepte bacteriën naar de dokter en nou ja, dit is al genoeg taboedoorbrekend om dit te schrijven. Ik was er in ieder geval een maand lang goed ziek van. Anyway, waarom ik dit dus laat weten, is omdat ik van de gelegenheid gebruik wil maken om te zeggen dat ik a) 5 kilo ben afgevallen door dit geintje, b) wel nog steeds leef en c) binnenkort het bloggen weer superprofi op ga pakken. Eind deze maand heb ik vakantie en daarna ga ik jullie weer overspoelen met mijn woordendiarree en en een beetje liefde.

Verder heb ik altijd geleerd dat een blogpost iets moest toevoegen, dus bij dezen de tip van de dag: mocht je nog een goed dieet zoeken, dan kan je eigenlijk het best gewoon aan antibiotica beginnen. Instant diarree en met een beetje mazzel krijg je Clostridium Difficile. (Mocht je dat vermoeden en je gaat naar de huisarts, vraag dan of ze je willen testen op de gifstoffen. Dit is geen grap overigens. Bij mij ging dat mis, dus ik ben veel langer ziek geweest dan ‘nodig’.) Joe!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply Zo simpel is dan geluk 13/08/2016 at 13:07

  Jeetje wat balen. Ben je nu weer helemaal opgeknapt?

 • Reply Stella 14/08/2016 at 18:50

  Ook al beschrijf je een heel nare en vervelende situatie, ik moet er toch om lachen. Ben blij dat je ons weer gaat verblijden met woordendiaree binnenkort. Enneh, het is ten slotte ook nog eens honderd keer beter dan echte diarree! Liefs!

  • Reply freelennse 14/08/2016 at 19:51

   Hahaha, gelukkig maar! Woordendiarree is beter dan wat dan ook. Morgen weer een boekrecensie online :-)

 • Reply Marilyne 17/08/2016 at 12:50

  Nou… Dat gaat in elk geval sneller dan mijn vijf kilo in zeven maanden… Misschien moet ik dat toch eens overwegen ;) Blij dat je je weer beter voelt!

  • Reply freelennse 17/08/2016 at 13:16

   Hahaha, ik raad het je toch stiekem wel af, hoor… Ben ik ook blij mee! :-) Thanks!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.