Zoek
Sluit dit zoekvak.

ik kon niet beslissen wat ik het mooist vond

Van de week belandde ik in Zwolle. Ik heb vakantie en ben toerist aan het spelen in eigen land. En wat prijs ik mezelf gelukkig dat ik de schoonheid van kleine dingen zie. Dat ik aan de waterkant kan gaan staan kijken. Gewoon, kijken. En denken, want dat doe ik dus ook áltijd. Soms wilde ik dat ik dat kon uitzetten, maar ik geloof dat je daar man voor moet zijn. In ieder geval, ik keek en tegelijkertijd bedacht ik dat echt alles voorbij vliegt en dat even stilstaan echt geen straf is. Ik keek omhoog naar de donkere, dreigende wolken, omlaag naar het kabbelende water en de diertjes en recht voor me uit naar de prachtige panden. Ik kon niet beslissen wat ik het mooist vond. (Ik ben een Weegschaal, kiezen is echt niet mijn ding.) Wat ik wel kon beslissen is dat ik vurig hoopte dat het niet ging regenen. Precies toen dat door mijn hoofd schoot, voelde ik de eerste dikke druppels op me vallen. Och, welja. Ik wist het weer: je hebt eigenlijk maar bar weinig invloed op het leven. Het is zoals het is, het is hoe jij ermee omgaat, het is. Vervolgens keek ik met een grijns naar mijn natte, witte shirt. Oja. Het is wat het is en het is nat. Het leven is mooi.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Mooi geschreven, alsof ik het moment beleef.
    De foto maakt hem helemaal af, prachtig!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.