hoe een storing van whatsapp je leven beïnvloedt - freelennse
hersenscheten

hoe een storing van whatsapp je avond beïnvloedt

Het was 22 februari, in eerste instantie een doodgewone zaterdag. Ik gaf bakken met geld uit aan kleding, bleek ruggengraat te hebben en zwichtte niet voor prachtige Jordans (oké, ik heb ze inmiddels al wel in mijn digitale winkelmandje gegooid, maar goed) en ik haalde ontzettend vet eten in mijn hartstikke oranje* Nemo-onesie met staart en vissenkop (geen grap). Eenmaal thuis pakte ik mijn eten uit, schoof ik aan tafel en wilde ik even kijken wat mijn iPhone voor me in petto had. Aardig wat reacties op Facebook op mijn lelijke onesie, wat likes op Instagram en heel wat berichten op WhatsApp. Toen kwam De Ontdekking. En nee, niet de ontdekking van de hemel. Integendeel. WhatsApp had een storing. Internationaal, notabene. Ik kon me niet verdedigen voor mijn Nemo-onesie, ik kon helemaal niks. Dus downloadde ik Wordfeud weer, kletste ik zowaar face-to-face (vooral met mezelf, ik deed namelijk dit) en speelde ik level 167 van Candy Crush uit voor mijn moeder. Ik mocht niet eerder weg dan dat ik dat level had uitgespeeld. Waar zij al drie maanden(!!!) mee bezig was. Maar het beste van alles: ik schreef weer eens een blogpost. Inmiddels doet WhatsApp het weer, dus het wordt nu tijd om een eind aan deze blogpost te breien. O. Breien. Bij de volgende storing begin ik daar weer eens aan. Iemand nog voorkeur voor een kleur sjaal?

(Pssst. Het sterretje en meer zie je na de klik.)

onesie finding nemo

*En als ik zeg ‘oranje’, bedoel ik dus ook écht oranje.
Oh, en ik schreef eerder al over de grote gevaren van WhatsApp en over de Whatsappetiquette.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Sylvia 23/02/2014 at 11:36

    Haha, held ;)

  • Reply Daan 24/02/2014 at 21:27

    Ik heb van die hele storing niks gemerkt!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.