Zoek
Sluit dit zoekvak.
YoghurtBarn

het lekkerste plekje

Afgelopen vrijdag had ik zo ongeveer de beste dag van mijn leven. Ik was in goed gezelschap en we ontdekten het lekkerste plekje in Utrecht! 

YoghurtBarn

We gingen naar Yoghurt Barn op de Vinkenburgstraat. Daar mochten we anderhalf uur lang ongegeneerd eten, thee leuten en het leven vieren. Jongens, dit ging van een leien dakje. Het personeel is vriendelijk, het eten en de thee fantastisch. Maar afgezien daarvan vind ik het ook nog eens een heel toffe plek.

Yoghurt Barn vindt dat eerlijkheid het langst duurt (ik ook) en serveert daarom biologische yoghurt, direct van de boer. En ja, natuurlijk kan je thuis je bakkie yoghurt wegwerken, maar dit is een fijne beleving! Een fijne plek waar je zelfs op je gemak kan studeren (godzijdank hoef ik dat niet meer) of kan werken. Wij kozen ervoor om ‘gewoon gezellig’ te gaan high tea-en… en zoals je hieronder kan zien: wij kunnen dat best goed!

Schermafbeelding 2014-02-09 om 16.40.24

PS: ik kreeg geen knaken of zo voor deze blogpost, ik ben gewoon heel enthousiast over Yoghurt Barn en hun producten!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

13 reacties

  1. Jemig, ziet er verrekte goed uit. Even opzoeken of er hier in de buurt ook een vestiging zit :)

  2. De bovenste foto ziet er zo lekker uit! Als ik in Utrecht ben duik ik er een keer binnen.

  3. Ik heb er al veel over gelezen, maar ben er nog nooit geweest. Lijkt me erg lekker allemaal!

  4. Het ziet er alleen al geweldig uit! Echt een leuk concept :) Ben er nog nooit geweest in Utrecht, daar moet verandering in komen. Volgens mij hebben ze ook sojayoghurt, toch?

  5. Ik ben er nog steeds niet geweest maar lijkt me zooo heerlijk. Er moet er maar snel ook eentje in Arnhem komen!

  6. Verdomme de beste plek van de wereld. Zo blij dat ‘ie nu ook in Amsterdam zit.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.