Zoek
Sluit dit zoekvak.

vragenvuur

Zoals ik al eerder zei, heb ik met alles, echt alles, wat ik in me had,  geprobeerd om dit tegen te houden. Maar helaas, James‘ wil is sterker dan die van mij. Ik vertelde James dat ik niet aan tags doe, maar dat werd niet geaccepteerd. Uiteindelijk hebben we het op een akkoordje gegooid: ik doe geen echte tag, maar beantwoord wel de elf vragen waar zij zo op heeft zitten zwoegen. Ik heb er al vijf beantwoord, dus hier zijn de resterende zes.

1. Wat zou je doen als je op je kamer zat en er kwam opeens een vleermuis naar binnen gevlogen en die ging je vader nadoen?
Ik zou me vooral afvragen hoe die vleermuis mijn kamer binnen is gekomen. In de winter is alles hermetisch afgesloten: de deur blijft angstvallig dicht, het rooster is gesloten en mijn raam zit momenteel vastgevroren. Ik hou namelijk niet van kou. Als ik uitgedacht ben, ga ik kijken of het waar is dat een vleermuis in je haar blijft plakken. Dat werd mij vroeger altijd al verteld en ik ben zo benieuwd hoe dat voelt.

2. Wat zou je doen als je ‘s nachts lag te slapen en opeens ging de bel, en jij dacht “krijg toch lekker de <scheldwoorden>, ik doe niet open”, alleen toen ging hij nog eens, en nog eens, dus dacht je, misschien toch maar eens kijken, en toen stond daar die ene blije prinses van Zweden, Victoria of zo, haar shirt omhoog te houden en haar junk te flashen, waarop jij even dacht “wat gebeurt hier nou”, en zij ongeduldig zei: “nou?!”?
Nadat ik de slaap uit mijn ogen gewreven heb  – dat duurt gerust een half uur -, zou ik nog even gapen en een sigaretje roken. Daarna vertel ik haar dat ik geen interesse heb in kinderpostzegels.

3. Als je één dag het leven mocht ervaren vanuit de ogen van iemand van een andere nationaliteit/cultuur, welke nationaliteit zou je dan kiezen?
Als ik dan ook één dag in dat land mag wonen: Griekenland! Lekker heel de dag van andermans centen leven en zo. En een beetje Mamma Mia-achtige praktijken uitvoeren.

4. Wat is volgens jou het meest cheesy nummer ooit geschreven?
Goodbye My Lover van James Blunt. De Horror. Ik wil hier verder ook niets over kwijt, want ik moet nu al kokhalzen.

5. Als je dokter zou moeten worden, waar zou je je dan in specialiseren? En waarom?
In presentatietechnieken. Want dan kan ik meedoen aan Dit Is Mijn Lijf en heel vaak met mijn blije kop op tv komen. Dat lijkt me helemaal te wauw.

6. Wat zou je doen als iedereen die je kende (behalve jijzelf) in een muppet-versie van zichzelf was veranderd, en ze dat zelf niet doorhadden, en je voor gek verklaarden als je het zei?
Omkomen van het lachen en bier drinken in de hemel.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Hahahaha Lenneke, ik hou van jouw stukken. Ik dacht heel even dat je serieus op 3 antwoordde, maar toen snapte ik hem pas.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.