Zoek
Sluit dit zoekvak.

recept voor een leuk leven

Een keukenprinses ben ik niet, maar drie ingrediënten voor een leuk leven bij elkaar gooien, dat kan ik dan nog net wel. Sterker nog: ik blijk er erg goed in te zijn. Mijn leuke leven is leuk. Heel Leuk. Gelukkig hoef ik voor dit recept geen seconde in de keuken te staan. En zelfs dat op zichzelf staande feit maakt me al meteen dansen van geluk. Wil je dit ook? Neem dan een grote hoeveelheid liefde, een aanzienlijke dosis plezier en een hoop uitdaging. Gooi alle ingrediënten bij elkaar en mix ze tot er een leuk beslag ontstaat. Het hoeft niet helemaal glad te zijn. Enkele harde stukken worden getolereerd. Een leuk leven geeft energie, levenslust, inspiratie (waarom denk je dat ik elke dag blog?) en lekker eten. Klaar om te proeven?

Liefde
Hier kan ik eigenlijk heel kort en bondig over zijn: zorg voor Heel Veel Liefde. Deel het, verspreid het en neem het. Niet alleen met Valentijnsdag (even tussen neus en lippen door: ik stel kaarten niet zo op prijs, maar rode rozen zijn oké), maar gewoon het hele jaar door. Ook tijdens je winterdip of je scriptiehorror.

Plezier
Dingen doen die je leuk vindt! Nagels lakken, op vrijdagavond om 9 uur in bed liggen, twee kapsalons eten in vier dagen tijd en elke dag afsluiten met een grote bak chocolade-ijs, geen carnaval vieren… In de hedendaagse maatschappij moet alles altijd op het tempo van Jochem Myjer, maar sta eens stil bij de leuke dingen die je doet.

Uitdaging
Ik daag je uit. Of daag  jezelf eens uit. Door een uitdaging aan te gaan, groei je als persoon. Je hoeft hem niet eens te overwinnen, de uitdaging zelf is al winst genoeg. Je bent uit je vertrouwde omgeving, je comfort zone, gestapt en hebt daarmee je comfort zone groter gemaakt. Met motivatie uit jezelf en van anderen, kun je bergen beklimmen en verzetten. Een doping die je kan gebruiken, zonder dat er iemand boos op je wordt.

Bon appetit!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

12 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.