Zoek
Sluit dit zoekvak.

hij, op mijn keukentafel

Blozend stond ik naar hem te kijken. Ik hield van hem, dat wist ik bij de eerste ontmoeting. Ik werd warm van hem, ik werd blij van hem. Hij haalde het beste in mij naar boven. Enkele minuten geleden stond hij ineens voor mijn deur. Hij wierp zich in mijn armen en wilde dolgraag met me mee naar binnen. Ineens ligt hij hier dan, op mijn keukentafel. Dampend, heerlijk ruikend en oh… hij is zo aantrekkelijk. Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat dit totaal niet vrouwelijk klinkt, maar man: het water liep me in de mond. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden en ik wilde het liefst meteen mijn tanden in hem zetten. Proeven, dat moest gewoon gebeuren. Nu hij nog warm was. Met flair trok ik het aluminium van hem af. Zo’n kapsalon doet echt iets met je.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.