Zoek
Sluit dit zoekvak.

dingen die strafbaar moeten worden

Soms zie je dingen in het dagelijks leven, waarvan je echt vindt dat ze strafbaar moeten worden. Speciaal voor jullie: een greep uit mijn ergernissen.

 • Gedwongen gesprekken in de sportschool, terwijl je hijgend en zwetend op een fiets zit en dus niet zomaar kan weglopen
 • Capribroeken
 • Laarzen die heel mooi zijn, maar na aankoop stiekem toch een beetje te krap blijken te zijn en helse blaren veroorzaken
 • Zalando
 • Talentenjachten die op tv worden uitgezonden
 • Zuurkool
 • Saaie werkconferenties op school
 • Iemand heel lang laten wachten
 • Lege schappen in de winkels

Moet er natuurlijk af en toe ook even een zwartboek tussendoor gooien, want alleen positief zijn is ook een beetje onmenselijk.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

14 reacties

 1. Ik ben ook zoooo flauw van de talentenjachten op tv,bluh
  En lege schappen in de winkels vind ik ook zwaar irritant!

 2. Vooral zuurkool. En dat je ouders dat eten op de dagen dat je thuis bent, ik bedoel, je wilt toch graag dat ik een keer naar huis ga, dan moet je geen zuurkool gaan eten!

 3. Herkenbaar allemaal. Zeker die gedwongen gesprekken in de sportschool.. echt verschrikkelijk. Zeker als jij aan het fietsen bent en er komt iemand naast je fiets staan kletsen. Dan zit jij te zweten en hij/zij leunt maar een beetje tegen jouw fietsje aan :’)

 4. Ik ben het niet eens met zuurkool en zalando. Ok, die reclames zijn irritant maar die van de kerstman vond ik best wel grappig. En het is heel makkelijk winkelen. Ze hebben alles. ALLES!!

 5. Vind ik ook, gewoon harde straffen tegenaan gooien, misschien gebeuren die dingen dan eindelijk niet meer.

 6. Ik ben het op alle punten met je eens !
  Wat ik verder nog iets vind wat eigenlijk strafbaar zou moeten worden:
  tandartsen die dingen aan je vragen terwijl je 3 handen, 2 machines en 5 watjes in je mond hebt :(
  “Waar ga je naar school ?”
  “Noahmf de hfmppuhmfschoohl”

 7. Oooh, ik vind zuurkool heerlijk <3 Vooral hoe wij het thuis maken, met aardappelpuree, honing en manderijn erdoorheen.

 8. Die gesprekken in de sportschool heb ik al in geen tijden gehad, maar aan de hand van de tijd dat ik nog wel ging: Ik snap volledig wat je bedoelt. En zuurkool? Muh, vind ik zo verschrikkelijk niet. Maar Zalando? Absoluut. Ik zou principieel nooit of te nimmer bestellen bij Zalando. Wat. een. uitermate. irriterende. rotreclames. Bah!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.