Lullen met Lenn: de podcast
ondernemen, persoonlijk

Lullen met Lenn: de podcast

“Ik zegde mijn huur en mijn baan op, kocht een huis aan de andere kant van het land en daar stond ik dan: met nul euro aan spaargeld op mijn rekening, een hypotheek en een bedrijfsplan dat uit één zin — namelijk: ik ga teksten schrijven — bestond op zak. Tijd om opnieuw te beginnen…”

Daarmee begint mijn gloednieuwe podcast. Een openhartige podcast voor mensen die graag luisteren naar verhalen over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Van peptalks tot concrete tips en van inzichten tot hersenscheten. De podcast die er een jaar over deed om daadwerkelijk live te komen. De aflevering die verre van perfect is, maar die maakt dat de kop eraf is — en de kurk van de champie.

De allereerste aflevering gaat over beginnen — heerlijk toepasselijk nam ik een peptalk op die ik zelf even nodig had om m’n podcast te lanceren. 🥰

Lullen met Lenn is te beluisteren via Spotify en een berg andere podcastapps.

Als laatste nog een vraag aan jou. Wil je de volgende aflevering over…
1. dat het uitmaakt wat je jezelf vertelt
2. mijn fuck-ups als ondernemer en wat ze me gekost hebben
3. dat al je gevoelens er mogen zijn — en de keuzes die daarbij horen

Let me knooow! 🥂

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Zo simpel is dan geluk 22/04/2022 at 19:52

    Helemaal leuk je podcast!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.