Zoek
Sluit dit zoekvak.
Bloesem aan de appelbomen

ik weet soms niet wat ik wil

“Ik weet soms gewoon niet wat ik wil. Of ik weet juist wel wat ik wil — maar dat is dan totaal anders dan wat ik heb. Dan wat ik altijd wilde. Dan waar ik van droomde. Dan wil ik ineens met een camper de hort op. Mijn laptoppie mee, beetje werken met uitzicht op een fjord. ‘s Avonds ergens wat te eten versieren of primitief een prakkie opwarmen en de volgende dag wel weer zien wat het leven me brengt.”

Ik schuif de zongedroogde tomaat een beetje heen en weer op mijn bord. Ik haat die verschrompelde dingen. Hiervan weet ik heel zeker dat ik ‘m niet wil. Na een tijdje, een minuut of vijf wel voor mijn gevoel, durf ik pas op te kijken.

Zijn ogen lachen en als ik er recht in kijk, ook zijn mond. “Je hóeft het toch ook niet allemaal nu te weten? Doe het gewoon stap voor stap. En als je voelt dat dit toch niet is wat je voor ogen had, dan zet je gewoon weer een stapje terug of je loopt de andere kant op. Je intuïtie wijst je de weg wel. Als iemand dat weet, ben jij het.”

En ik weet het.

Ik wil weer meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.