Zoek
Sluit dit zoekvak.
Is het echt verkeerd?

is het écht verkeerd?

Ik word naast hem wakker. In mijn eigen bed — en nog steeds haat ik het om naast hem te slapen. Mijn bed is maar 1.40 meter breed en hij ook ongeveer. Er zoemt al een tijdje een mug rond mijn oren, maar ik kan me er niet druk om maken. Ze kiezen altijd voor hem. Niet alleen de muggen doen dat, trouwens. Bijna alle vrouwen vallen als een blok voor hem. Ik grinnik, want toch ben ik degene die naast hem ligt. Een andere reden waarom het gezoem van het kleine dier me niets doet, is omdat ik andere, belangrijkere dingen heb om me zorgen over te maken. Een naar gevoel bekruipt me, wetende dat hij straks weer weg is en er iemand anders in ditzelfde bed zal stappen. Langzaam wordt ook hij wakker. Het lijkt wel alsof hij altijd precies weet wat hij wanneer moet doen en hij geeft me een zachte kus op mijn voorhoofd.

“Waar denk je aan, lieverd?”

“Het is niet goed wat we doen, dat weten we allebei. Maar kan iets écht verkeerd zijn als het zo goed voelt?”

We zwijgen.

Ik wil weer meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Ik vind fictie-vrijdag een heel goed plan :-)

    Je schrijft zo mooi en aandachtig, fijn!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.