Zoek
Sluit dit zoekvak.
Lekker teksten schrijven

als ik ongelukkig ben

Bladzijde na bladzijde. Als ik het digitale papier niet vol zet met woorden, doe ik het wel met pen en papier. Ik blijf maar schrijven, want het is alles wat ik heb. Het valt hem op. Of ik niet even rust moet nemen of even wat anders moet gaan doen. Ik schud mijn hoofd, geef verder geen antwoord en ga door met waar ik mee bezig was. Na een tijdje biecht ik op: “Ik weet niet wat ik anders moet doen. De gedachten en de inspiratie blijven maar komen. Ik móet het kwijt.”

Hij luistert maar half. Hij is drukker met zijn telefoon dan dat hij echt aandacht heeft voor mij. Ik laat het maar voor wat het is.

“Maar dat is toch juist goed?”, vraagt ‘ie tien minuten later, in een poging toch nog een gesprek op gang te brengen.

Ik knik. Hij weet niet dat ik alleen zo goed schrijf als ik ongelukkig ben.

Ik wil weer meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.