persoonlijk

het spijt me dat ik niet genoeg voor je was

Het spijt me dat wat ik deed nooit voldeed aan je verwachtingen. Ik vind het vreselijk dat je nooit waardeerde hoe ik probeerde leuk genoeg te zijn. Sorry voor al die keren dat ik je pijn deed. En misschien spijt het me nog wel het allermeest dat ik nooit echt voor je durfde te gaan.

 Het spijt me dat ik niet onvoorwaardelijk achter je stond. Dat ik het je zo moeilijk maakte om van me te houden. Het spijt me dat je me bleef afwijzen; al was dat hartstikke terecht. Je duwde alles weg wat dicht in de buurt kwam — uit zelfbescherming. Je wilde het niet toelaten, omdat je te bang was om gekwetst te worden.

Het spijt me dat ik nooit eerlijk durfde te zijn. Dat ik je in de weg zat om je dromen waar te maken. Sorry dat ik het je niet gunde om te groeien. Ik haat het dat ik me anders voordeed dan dat ik werkelijk was. En ik hekel het nog wel het meest dat het niet eens opleverde waar ik zo naar snakte.

Het spijt me dat ik niet genoeg voor me was. En dank mij wel, dat ik nu weet dat goed ook echt goed genoeg is en dat ik mezelf nu wel waardeer voor wie ik ben.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren Audrey 20/03/2019

  Zo mooi <3

 • Reageren Silke 20/03/2019

  Wauw, heel mooi!

 • Reageren Bert 20/03/2019

  ❤️

 • Reageren Anne 21/03/2019

  O! Zo mooi. <3

 • Reageren Eline Schuurmans 22/03/2019

  Trots op jou! Mooi mens.

 • Reageren Jacky 24/03/2019

  Traantjes.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.