Zoek
Sluit dit zoekvak.
Het spijt me dat ik niet genoeg voor je was

het spijt me dat ik niet genoeg voor je was

Het spijt me dat wat ik deed nooit voldeed aan je verwachtingen. Ik vind het vreselijk dat je nooit waardeerde hoe ik probeerde leuk genoeg te zijn. Sorry voor al die keren dat ik je pijn deed. En misschien spijt het me nog wel het allermeest dat ik nooit echt voor je durfde te gaan.

 Het spijt me dat ik niet onvoorwaardelijk achter je stond. Dat ik het je zo moeilijk maakte om van me te houden. Het spijt me dat je me bleef afwijzen; al was dat hartstikke terecht. Je duwde alles weg wat dicht in de buurt kwam — uit zelfbescherming. Je wilde het niet toelaten, omdat je te bang was om gekwetst te worden.

Het spijt me dat ik nooit eerlijk durfde te zijn. Dat ik je in de weg zat om je dromen waar te maken. Sorry dat ik het je niet gunde om te groeien. Ik haat het dat ik me anders voordeed dan dat ik werkelijk was. En ik hekel het nog wel het meest dat het niet eens opleverde waar ik zo naar snakte.

Het spijt me dat ik niet genoeg voor me was. En dank mij wel, dat ik nu weet dat goed ook echt goed genoeg is en dat ik mezelf nu wel waardeer voor wie ik ben.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

14 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.