persoonlijk

it’s be-gin-ning to look a lot like Christmas

It’s be-gin-ning to look a lot like Christmas. Maak er iets moois van — op jouw manier. Lach zo vaak en zo luid als je wil, eet en drink zonder greintje schuldgevoel en doe lekker niets waar je geen zin in hebt. Laat niemand je met al dan niet zoveel woorden vertellen dat je niet goed genoeg bent. Jij bent precies bijzonder genoeg. Misschien ben je net als veel anderen gewend aan een bescheiden positie en te weinig vertrouwen in wat je kan en wie je bent. Je hoeft geen genoegen te nemen met kruimels. Je mag zijn en staan voor wie je bent. Merry Christmas and a happy always. ♥️

It's be-gin-ning to look a lot like Christmas

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  • Reageren Zo simpel is dan geluk 24/12/2018

    Mooi geschreven. Ik wens je fijne dagen toe!

  • Reageren Niels 25/12/2018

    Cheers!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.