Zoek
Sluit dit zoekvak.
It's be-gin-ning to look a lot like Christmas

it’s be-gin-ning to look a lot like Christmas

It’s be-gin-ning to look a lot like Christmas. Maak er iets moois van — op jouw manier. Lach zo vaak en zo luid als je wil, eet en drink zonder greintje schuldgevoel en doe lekker niets waar je geen zin in hebt. Laat niemand je met al dan niet zoveel woorden vertellen dat je niet goed genoeg bent. Jij bent precies bijzonder genoeg. Misschien ben je net als veel anderen gewend aan een bescheiden positie en te weinig vertrouwen in wat je kan en wie je bent. Je hoeft geen genoegen te nemen met kruimels. Je mag zijn en staan voor wie je bent. Merry Christmas and a happy always. ♥️

It's be-gin-ning to look a lot like Christmas

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.