het is een update van je favo bloggert & tekstschrijver • freelennse
persoonlijk

hoor wie klopt daar kind’ren

Ja, hallo. Als je bang was dat ik met Sint mee naar Spanje was, in de zak, moet ik je teleurstellen. Ben dit hele jaar natuurlijk hartstikke braaf geweest. Ik heb wel een wereldreis afgelegd. Dat dan weer wel. Dus ik dacht, ik laat weer eens even wat van me horen.

Lenn naar het Verre Oosten

Het kan je bijna niet ontgaan zijn als je mijn blogposts leest en/of me volgt op sociale media: ik ben verhuisd naar het Verre Oosten. (Je leest hier waarom ik ervoor kies om opnieuw te beginnen.) Sinds eind november woon ik in Lobith, een klein durp bij Zevenaar. Je weet wel, daar bij de Duitse grens. Je moet zelfs door Duitsland om hier te komen. #volgas #linkerbaan Het is een fantastisch huis en de omgeving is minstens zo fantastisch. Ik heb het al hardop gezegd: ik ga hier nooit meer weg. Het is alsof je permanent op verkansie bent. De leef!

Fulltime freelennsen

Ik besloot ook mijn vaste baan op te zeggen. Ik onderneem al een tijd (een jaar of vijf) en ik heb besloten dit fulltime te gaan doen. Daarom heb ik ook een groot huis gekocht: ruimte voor een thuiskantoor. Niet alleen voor mij, stagiair Vince mag natuurlijk ook zijn plekkie opeisen. Vanaf 2019 wil ik elke dag een blogpost online zetten, meer van me laten horen op sociale media en natuurlijk teksten schrijven voor te gekke klanten. Duizend zin in. Mocht je me in willen huren, dan weet je me te bereiken. ?

Klaar #bijdepsycholoog

Deze meid is going places, hoor. Letterlijk en figuurlijk. Afgelopen week reed ik terug naar Nieuwegein voor een afspraak #bijdepsycholoog. Ik was al even niet geweest, want verhuizings en andere Belangrijke Dingen (hoewel naar de psycholoog gaan voor mij ook heel belangrijk is). Of misschien moet ik zeggen: ‘was’. Want we zijn tot de conclusie gekomen dat ik er klaar voor ben om zonder zijwieltjes het leven weer in te gaan. Dat betekent dat ik in januari nog één afspraak heb en dat we dan afscheid van elkaar nemen. Ik ben zo trots als een aap met zeven lullen.

Ga ik nu even poar neem’n. Want vaak bu-j te bang, maar nu effe nie. Joe!

Morgen komt de blogpost over hoe mijn verhuizing ging online. Is wel lache, dus kom morgen ook effe terug. X

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply Zo simpel is dan geluk 14/12/2018 at 16:48

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt in je nieuw huis en nog fijner dat je de sessies bij de psycholoog af kan gaan sluiten. Dat heb je toch maar mooi even gedaan!

  • Reply freelennse 14/12/2018 at 18:17

   Yes! Ik ben ook echt heel erg blij. Dank je wel voor je lieve reactie!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.