Rockbooks De Groene Meisjes x On The Rocks - freelennse
tips

de groene meisjes x on the rocks

Vraag mij wat ik het liefste doe en dan zeg ik ‘schrijven’. En met ‘schrijven’ bedoel ik ook écht schrijven, met een pen of potlood in de hand. Op papier. Of… steen. Als er dan boekjes verschijnen die speciaal voor jou gemaakt lijken te zijn, spring je een gat in de lucht. En dat deed ik. Want deze Rockbooks van De Groene Meisjes x On The Rocks zijn écht grandioos. Het is een unieke samenwerking van Merel Wildschut en Anne Pleun van Eijsden.

Rockbooks On the rocks x Groene Meisjes allemaal

Merel en Anne maakten vier verschillende boekjes: de Groene Agenda, Dotted Rockbook, het Eerste Keren Dagboek en Random Acts of Kindness. (Kijk ook dat handgeschreven briefje erbij. Lobi.) En dan is ook nog eens overal aan gedacht. Het is geen gewoon papier, maar het is gemaakt van steen. Volop duurzaam en het is zo zacht dat het ook nog eens heerlijk schrijft. (Ik ga eraan kapot als ik nu een keer een foutje maak en moet krassen. Kapot, zeg ik je.) De flap die je op de foto hierboven om de boekjes ziet zitten, kan gebruikt worden als twee boekenleggers. De details, jongens. <3

De Groene Agenda 2018

DE GROENE AGENDA 2018

Ik kan niks met een digitale agenda. Doe mij maar lekker ouderwets een papieren versie. Deze agenda is helemaal grandioos – een leeslint, sluitelastiek groene tips en recepten. Niet dat ik ooit kook, maar als ik de foodpics van Merel zie, wil ik dat wel altijd. Of iemand moet haar overhalen een bezorgservice te beginnen. Nou ja, goed, ik had een agenda nodig voor komend jaar, dus deze gaat knap gebruikt worden. Nu al ZIN AN. Merel heeft alle teksten geschreven, zoals de introductie, de wekelijkse groene tip, het maandelijkse vegan recept en het overzicht van seizoensgroente en -fruit per kwartaal.

Je koopt De Groene Agenda 2018 voor €19,95.

Rockbooks On the Rocks x Groene Meisjes Random Acts of Kindness

Random Acts of Kindness

Ik ben dol op zomaar leuke of lieve dingen doen voor een ander. Of ze in ieder geval zeggen. Ik probeer dat al te laten weten op sociale media om anderen te inspireren, maar het opschrijven voor jezelf is natuurlijk ook een best puik plan. Als ik dan weer eens een mental breakdown heb of mezelf volledig ruk vind voorafgaand aan een bezoek aan de psycholoog, kan ik dit boekje erbij pakken. Merel heeft de inleiding, handleiding en het slotwoord geschreven. In het boekje Random Acts of Kindness geeft ze ook suggesties. Génoeg dingen die je kan doen om de wereld een beetje mooier te maken. Tussendoor kan je evalueren (wees dan ook een beetje kind voor jezelf) en als je liever je ervaringen wil tekenen, kan dat op de blanco pagina’s. Dit boekje is écht heel erg leuk.

Je koopt Random Acts of Kindness voor €14,95.
Rockbook Dotted Rock

Dotted Rockbook

De Dotted Rockbook is ideaal om te gebruiken voor planningen en overzichten. Vooral de mensen die bullet journaling willen proberen of daar al fanatiek mee bezig zijn, is dit een ideaal boek. Heb je geen idee waar ik het over heb, lees dan de blogpost ‘Een kijkje in mijn Bullet Journal‘ van Sabine Metz even. Zelf heb ik hier nog geen ervaring mee, maar ik wil dit wel al heel lang proberen. Nu heb ik geen excuus meer om het uit te stellen…

Je koopt Dotted Rockbook voor €14,95.

Rockbook Eerste Keren Dagboek

Eerste Keren Dagboek

Het Eerste Keren Dagboek is precies wat het zegt dat het is. Het betekent niet dat je iedere dag iets nieuws móet doen. Je kan dit boekje precies zo gebruiken als je zelf wilt. Je Eerste Keren hoeven ook niet bijzonder groot te zijn. Het mag ook iets kleins zijn als een nieuw gerechtje. Up to you! Merel schreef de inleiding, handleiding en het slotwoord. Er is ruimte om je ervaringen te beschrijven en je kan tussendoor evalueren. Heel leuk bedacht dit! Ik ben benieuwd wanneer ik het boekje vol heb en waarmee.

Je koopt Eerste Keren Dagboek voor €14,95.

Al deze boekjes zijn vanaf 8 september verkrijgbaar in de boekhandel, bij WAAR en via paperontherocks.com.

Ik heb deze producten gekregen. 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply Alyssa 12/09/2017 at 09:28

  Wat een prachtige boekjes, ze zien er echt heel mooi uit! Toffe thema’s ook :-)! Leuk om in het dagelijks leven bij deze dingen stil te staan en op te schrijven om later nog eens terug te lezen.

  • Reply freelennse 12/09/2017 at 10:26

   Ze zijn echt heel erg leuk! Denk dat het zeker goed is om bij dit soort dingen stil te staan en de wereld een beetje mooier te maken.

 • Reply Lancering De Groene Meisjes x On The Rocks collectie | De Groene Meisjes 12/09/2017 at 11:20

  […] druppelen er allemaal leuke reviews binnen, zoals die van Het Groene Broertje, Mesa Verde en Freelennse en dat maakt me echt ontzettend trots. Misschien ook leuk om te lezen als je overweegt een of […]

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.