Zoek
Sluit dit zoekvak.

weer net zo lekker als de vorige keer

Ik voelde het vanmorgen al. Het bed lag zo lekker dat ik na het wakker worden nog een uur ben blijven liggen. Gisterenavond heb ik expres mijn gordijnen opengelaten. Nou ja, gordijnen, verduisteren doen ze niet. De vogels fluiten en ik hoor al vroeg voetstappen op het pad achter mijn huis. De wereld wordt weer wakker en een stukje vrolijker. Ik spring uiteindelijk uit bed. Trek mijn onesie aan en gooi mijn was in de machine. Zin om straks alles buiten te hangen om te drogen, maar ik heb helemaal geen droogmolen. Geen tijd voor koffie, snel naar buiten en wandelen met mijn hond. Blije mensen in de moestuinen. Je kon het woelen van de groene vingers bijna horen. De nieuwe kroppen sla bijna proeven. Stelletjes op de fiets, die blij lijken te zijn met de zon, maar een snauw naar elkaar niet kunnen onderdrukken. “Je moet wel je hand uitsteken, anders botsen we tegen elkaar!”, vitte ze. De buren komen naar buiten. “Lekker weer, hè?”. Ja. Lekker weer. En het is weer net zo lekker als vorig jaar toen de lente begon.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.