Weer net zo lekker als de vorige keer. Verzonnen verhaal. | Tekstschrijver Nieuwegein
verzonnen verhalen

weer net zo lekker als de vorige keer

Ik voelde het vanmorgen al. Het bed lag zo lekker dat ik na het wakker worden nog een uur ben blijven liggen. Gisterenavond heb ik expres mijn gordijnen opengelaten. Nou ja, gordijnen, verduisteren doen ze niet. De vogels fluiten en ik hoor al vroeg voetstappen op het pad achter mijn huis. De wereld wordt weer wakker en een stukje vrolijker. Ik spring uiteindelijk uit bed. Trek mijn onesie aan en gooi mijn was in de machine. Zin om straks alles buiten te hangen om te drogen, maar ik heb helemaal geen droogmolen. Geen tijd voor koffie, snel naar buiten en wandelen met mijn hond. Blije mensen in de moestuinen. Je kon het woelen van de groene vingers bijna horen. De nieuwe kroppen sla bijna proeven. Stelletjes op de fiets, die blij lijken te zijn met de zon, maar een snauw naar elkaar niet kunnen onderdrukken. “Je moet wel je hand uitsteken, anders botsen we tegen elkaar!”, vitte ze. De buren komen naar buiten. “Lekker weer, hè?”. Ja. Lekker weer. En het is weer net zo lekker als vorig jaar toen de lente begon.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Zo simpel is dan geluk 14/03/2017 at 17:23

    De lente is zo fijn!

  • Reply Anna Maria 02/04/2017 at 16:56

    Heerlijk he, de zon, vogeltjes en de bomen die langzaam weer groen worden!!!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.