Zoek
Sluit dit zoekvak.

(*) it’s a brand(field) new bag

Haihai, het is je favo fashionblogger op je scherm! Oh, nee, ik ben het maar. Ik ben een lastig mens. Niet alleen qua karakter, maar ook qua smaak. Dus als ik iets nieuws wil kopen, ben ik niet eerst alleen in paniek omdat ik niet weet waar ik zoeken moet, maar ook omdat ik per se iets perfects wil hebben. Zo blij als een kind was ik, toen Brandfield me benaderde en vroeg of ik een tas wilde uitzoeken. Of nou ja, de blijdschap kwam vooral toen ik zag wat voor tassen ze hebben!

MYOMY – My Paper Bag

Mijn oog viel meteen op deze My Paper Bag (maar dan van leer) van MYOMY. MYOMY wil met haar producten de wereld een beetje mooier maken. “Maar huh, Lenn, het is léér.” Klopt. De tassen worden in India gemaakt door lokale ambachtslieden. Met elke tas die wordt verkocht, wordt bijgedragen aan goede gezondheidszorg en educatie voor de familie. Het leer is van goede kwaliteit en afkomstig van blije koeien die bij boerenfamilies in India en Mongolië wonen.

Over blije koeien gesproken, I was one toen ik het pakket binnenkreeg. De tas zit natuurlijk sowieso in een doos, maar die vond ik niet fotogeniek genoeg. Als je de doos opent, zie je dit leuke cadeautasje.

Heb een zwak voor details. Anyway, als je het cadeautasje openmaakt, zie je deze beschermende hoes(? – hoe noem je dit?). Daar zit uiteindelijk je tas in. Ideaal voor mensen met net zo’n verstoorde motoriek als ik. Je hoeft niet bang te zijn dat je je tas beschadigt bij het openen van de doos.

Dit uitpakken van de tas is gewoon extra leuk met al die extra laagjes. :’) Iets met een kinderhand. En, jaaaa, daar is ‘ie, hoor! Ik wilde allemaal vergelijkingen gaan maken, maar die kunnen dan weer niet door de beugel. Aanschouw: My Paper Bag. Ik ben oprecht heel blij met deze clutch. Hij is niet te klein, niet te groot en ideaal om praktisch altijd bij me te hebben. Al dan niet tot de nok gevuld met hondenkoekjes. Ha.

Brandfield - My Paper Bag

Brandfield & MYOMY

De clutch die ik koos, is niet de enige tas van MYOMY die je via Brandfield kan kopen. My Paper Bag is er bijvoorbeeld ook in een grotere variant, waar zelfs een laptop of zo in past. Over laptops gesproken, MYOMY heeft ook mooie laptoptassen waarmee je heul goed voor de dag kan komen. En mooie ‘gewone’ handtassen. Hoe langer ik ernaar kijk, hoe meer ik er wil hebben. Stuur hulp!

(*) Dit is een samenwerking met Brandfield.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. OMG, Myomy My Paper Bag staat echt megalang al op mijn wishlist! Ben jaloers! We verkochten ze op mijn werk ook, niet eerlijk als je dan geen geld hebt om ze te kopen. Of nouja, liever schoenen koopt eerst. Beetje last van hetzelfde als jij eigenlijk. Anyway, goed gekozen, handzaam ding en mooie kleur!

  2. Oh wauw! Wat een gave tas zeg! Ben gelijk verliefd hahah. Hele mooie foto’s ook, love it <3

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.