MYOMY My Paper Bag van Brandfield - blog - freelennse
persoonlijk

(*) it’s a brand(field) new bag

Haihai, het is je favo fashionblogger op je scherm! Oh, nee, ik ben het maar. Ik ben een lastig mens. Niet alleen qua karakter, maar ook qua smaak. Dus als ik iets nieuws wil kopen, ben ik niet eerst alleen in paniek omdat ik niet weet waar ik zoeken moet, maar ook omdat ik per se iets perfects wil hebben. Zo blij als een kind was ik, toen Brandfield me benaderde en vroeg of ik een tas wilde uitzoeken. Of nou ja, de blijdschap kwam vooral toen ik zag wat voor tassen ze hebben!

MYOMY – My Paper Bag

Mijn oog viel meteen op deze My Paper Bag (maar dan van leer) van MYOMY. MYOMY wil met haar producten de wereld een beetje mooier maken. “Maar huh, Lenn, het is léér.” Klopt. De tassen worden in India gemaakt door lokale ambachtslieden. Met elke tas die wordt verkocht, wordt bijgedragen aan goede gezondheidszorg en educatie voor de familie. Het leer is van goede kwaliteit en afkomstig van blije koeien die bij boerenfamilies in India en Mongolië wonen.

Over blije koeien gesproken, I was one toen ik het pakket binnenkreeg. De tas zit natuurlijk sowieso in een doos, maar die vond ik niet fotogeniek genoeg. Als je de doos opent, zie je dit leuke cadeautasje.

Heb een zwak voor details. Anyway, als je het cadeautasje openmaakt, zie je deze beschermende hoes(? – hoe noem je dit?). Daar zit uiteindelijk je tas in. Ideaal voor mensen met net zo’n verstoorde motoriek als ik. Je hoeft niet bang te zijn dat je je tas beschadigt bij het openen van de doos.

Dit uitpakken van de tas is gewoon extra leuk met al die extra laagjes. :’) Iets met een kinderhand. En, jaaaa, daar is ‘ie, hoor! Ik wilde allemaal vergelijkingen gaan maken, maar die kunnen dan weer niet door de beugel. Aanschouw: My Paper Bag. Ik ben oprecht heel blij met deze clutch. Hij is niet te klein, niet te groot en ideaal om praktisch altijd bij me te hebben. Al dan niet tot de nok gevuld met hondenkoekjes. Ha.

Brandfield - My Paper Bag

Brandfield & MYOMY

De clutch die ik koos, is niet de enige tas van MYOMY die je via Brandfield kan kopen. My Paper Bag is er bijvoorbeeld ook in een grotere variant, waar zelfs een laptop of zo in past. Over laptops gesproken, MYOMY heeft ook mooie laptoptassen waarmee je heul goed voor de dag kan komen. En mooie ‘gewone’ handtassen. Hoe langer ik ernaar kijk, hoe meer ik er wil hebben. Stuur hulp!

(*) Dit is een samenwerking met Brandfield.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Annelies 17/03/2017 at 16:51

  OMG, Myomy My Paper Bag staat echt megalang al op mijn wishlist! Ben jaloers! We verkochten ze op mijn werk ook, niet eerlijk als je dan geen geld hebt om ze te kopen. Of nouja, liever schoenen koopt eerst. Beetje last van hetzelfde als jij eigenlijk. Anyway, goed gekozen, handzaam ding en mooie kleur!

  • Reply freelennse 17/03/2017 at 21:04

   Hahaha, #firstworldproblems! Ik ben ook echt heel blij met de My Paper Bag. :-) Dank je wel!

 • Reply Sabine 17/03/2017 at 19:51

  Oh wauw! Wat een gave tas zeg! Ben gelijk verliefd hahah. Hele mooie foto’s ook, love it <3

 • Reply Monique | WritingMonique 27/03/2017 at 09:36

  Oh, ik vind dit zulke gave tassen! Hij is heel stoer!

 • Reply Anna Maria 02/04/2017 at 16:51

  Oh wat een mooie tas.

 • Reply yvonne 03/04/2017 at 09:40

  Echt een mooie tas. Ik wil hem ook.

  • Reply freelennse 03/04/2017 at 11:56

   Je weet nu waar je hem kan bestellen! ;-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.