Zoek
Sluit dit zoekvak.

win twee kaarten voor de Beurs Eigen Huis!

Joehoe! Heb je zin in een dagje weg op 17, 18 of 19 maart en ben je gek op interieur en alles wat ermee te maken heeft? Solvari geeft nu twee entreekaarten weg en je hoeft er bijna niets voor te doen om ze te winnen! De Beurs Eigen Huis is in de Jaarbeurs in Utrecht en is leuk voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Doe er je inspiratie op, bekijk de laatste trends en luister naar interessante sprekers die je van alles gaan vertellen over lekker wonen.

Beurs Eigen Huis kaarten

Dus, wil jij op 17, 18 of 19 maart naar de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht? Like Solvari dan op Facebook. Laat ook een reactie achter op dit bericht waarin je vertelt waarom jij de kaarten zou moeten winnen en tag degene met wie jij naar de beurs wil. Wie weet vallen de twee entreekaarten dan dinsdag 14 maart op jouw digitale deurmat!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.