Zoek
Sluit dit zoekvak.
Gedichten van de broer van Roos - Tim Hofman

gedichten van de broer van roos

Als één van mijn lievelingstwitteraars een boek uitbrengt, dan ram ik sneller op de bestelknop dan dat jij met je ogen kan knipperen. Dus toen ik zag dat ik Gedichten van de broer van Roos kon bestellen, kon ik mijn geluk niet op. De schrijver, Tim Hofman, ken je wellicht als presentator van #BOOS en Je Zal Het Maar Hebben. Of misschien heb je zijn docu’s van Spuiten & Slikken gezien of zag je hem de boel overwinnen bij Wie Is De Mol. Maar eigenlijk ligt zijn passie vooral bij het rijmen. Al sinds zijn veertiende schrijft Tim gedichten en nu is daar dan eindelijk zijn eerste bundel.

Waar gaat Gedichten van de broer van Roos over?

Nou ja, het is dus geen verhaal. Het zijn allemaal verschillende gedichten. De rijmpjes variëren van ‘geschreven voor de grap’ tot technische stukken. Gedichten over de liefde, over de maatschappij en over de dood. Soms heftige versjes, soms een om te grinniken. En soms, soms moet je een beetje huilen om de Gedichten van de broer van Roos. Hoe je het wendt of keert: de versjes raken.

Recensie De gedichten van de broer van Roos Tim Hofman

Wat vind ik van Gedichten van de broer van Roos?

Ik zal er geen doekjes om winden: ik ben fan. Fan van Tim en van de Gedichten van de broer van Roos. Ik had ‘leuke gedichten’ verwacht, maar dat er technisch zulke sterke gedichten tussen zitten, verraste mij compleet. Wat mij betreft is dit een regelrechte aanrader en is Gedichten van de broer van Roos vernieuwend. Kom maar op met die tweede bundel, Tim! Dat Tim ‘gevoelige onderwerpen’ aanstipt, vind ik gedurfd en grandioos. Ik houd er wel van als mensen gewoon doen wat ze willen en dat stralen Tim en zijn gedichten uit. Zijn liefde voor taal is duidelijk merkbaar en ik deel die liefde graag met ‘m.

Tim Hofman De gedichten van de broer van Roos

♥ Waardering: 9.

Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos
J.M. Meulenhoff / 2017 / 9789029091824
Gedichten van de broer van Roos is bij Bol.com te koop voor €10,00.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Ik hoorde hem laatst een paar gedichten voordragen en die klonken goed. Ben erg benieuwd naar zijn bundel.

    1. Weet je nog welke? Ik ben werkelijk fan van allemaal! Zou als ik jou was ook zijn bundel kopen. :-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.