Zoek
Sluit dit zoekvak.
Steam waverz papegaaien

Steam Waverz: helemaal mijn kopje thee

Het is alweer 150 jaar geleden dat ik een mail kreeg van Steam Waverz. Ze hadden iets leuks voor me: een product waarmee ik ‘thee op een verrassende manier kan serveren en beleven’. Als fervent theedrinker (en natuurlijk omdat ik me meteen een klein enthousiast kind voel als iemand iets naar me wil opsturen #voorgratis*) reageerde ik meteen en een paar dagen later had ik het pakketje in mijn brievenbus liggen. Inmiddels is dat dus al lang geleden, maar goed teken: ik ben de Steam Waverz niet vergeten en ik wil het nog steeds met jullie delen. Heb nu eenmaal een zwak voor dit soort dingen. Net zoals voor notitieboekjes, mokken, allerlei zooi bij de Action die ik niet nodig heb, hamburger- en patattruien en mergpijpjes.

Steam Waverz cadeauverpakking Dit is hoe je je setje binnenkrijgt. Een mooi doosje! Hierin kan je je Steam Waverz ook weer opbergen als je ze gebruikt hebt. Wel eerst even netjes plat maken, zodat je geen vouwen krijgt en ze er de volgende keer weer netjes uitzien. Elk setje bevat 10 herbruikbare Steam Waverz: twee dessins in meerdere kleurstellingen. Nu moet ik als echte Tell Sell-fan natuurlijk zeggen dat er voor ieder wat wils is! Och, ik had hier gewoon een video voor op moeten nemen.

Cadeauverpakking Steam Waverz
Jaaa, hier word ik dus blij van, hè. Iets met een kinderhand… Ik wilde dus ook heel graag filmen hoe dit er precies uitziet als je het op je kop thee zet, maar ik faalde jammerlijk. Nog even werken aan die YouTube-skills.

Ja, leuk, maarre, wat is Steam Waverz?

Een superleuk concept als je net als ik alleen thee (en alcohol) drinkt. Je maakt een klein feestje van je thee door papieren kunstwerkjes op je kop (niet je hoofd) te leggen. De stoom laat de kunstwerkjes bewegen. Het is eenvoudig, lieflijk en organisch. Er zijn meerdere ontwerpen en ik ben vooral fan van de papegaaien. Elke verpakking bevat tien Steam Waverz. Ze zijn gemaakt van dun en licht doorschijnend materiaal. Ze zien er breekbaar uit, maar je kan ze gelukkig gewoon hergebruiken! Na gebruik maak je ze plat en berg je ze op om ze pas weer bij een volgende voorstelling tevoorschijn te toveren. De Steam Waverz zijn ontworpen door Angeliek Caelen en worden in ons eigen landje geproduceerd.
Steam Waverz kussend stelletje

Angeliek studeerde schilderkunst en tekenen & handvaardigheid. Ze tekent dus alles zelf! Ik zeg niet graag dat ik jaloers ben, maar oh, wat zou ik graag willen kunnen tekenen zoals zij. Het ontstaan van Steam Waverz maakt me ook enthousiast. Omdat Angeliek iemand op een speciale manier wilde bedanken, ontwikkelde ze Steam Waverz. Ze bedacht er ook nog even een unieke stoomtechniek bij en nou ja, de rest is geschiedenis. Vind ik vet, zulke initiatieven!

Steam Waverz vogeltjes

Ja, eerlijk is eerlijk, er is precies niets functioneel aan de Steam Waverz. Maar goed, ik ben een sucker voor dingen waar je eigenlijk niets aan hebt, maar die wel heel leuk zijn! Mannen, bijvoorbeeld. Nou ja, als jij dus ook iemand wil bedanken of iemand gewoon zomaar een cadeautje wil geven, dan bof je als degene een theedrinker is en je dit gelezen hebt. Ik vind de Steam Waverz echt een heel leuk cadeautje en als ik het leuk vind, dan vindt natuurlijk iedereen dat. #influencer

* dit is een hint naar alle andere bedrijven die een samenwerking overwegen #schooienalseenbaas
ps: ik krijg niet betaald voor deze blogpost, ik ben gewoon enthousiast.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Wat schattig en idd super nutteloos hahaha. Heerlijk hoe je zo eerlijk bent over je liefde voor prullaria. En ja, heel herkenbaar. Heb ik ook hahah

  2. Zo ontzettend nutteloos en zo ontzettend leuk! ♥ :-D Ik kan me wel vinden in je enthousiasme om zoiets kleins, haha.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.