Zoek
Sluit dit zoekvak.
Solvari Spelen

speel jij mee? win cadeaukaarten voor je huis!

Ja, kinders, naast dat ik blogger en freelance tekstschrijver ben, doe ik ook nog aan marketing bij Solvari. Solvari is een woonplatform waar je als consument inspiratie kan vinden voor je huis én waar je gratis en vrijblijvend offertes kan vergelijken voor honderden klussen in en rond je woning.

cadeaukaarten voor je huis Solvari Spelen
Daarnaast kan je bij Solvari ook vaak zat dingen winnen! Komende vier weken staat er elke week een nieuw spel voor je online. Omdat ik de knapste van het stel ben, moest ik natuurlijk wel figureren en me opofferen om kilo’s snoep weg te werken. En daar kom jij dan om de hoek kijken. In het spel van de eerste week moet je namelijk raden hoeveel van die zoete zooi ik heb weggewerkt… Als je het goed hebt en je wint, dan maak je kans op mooie cadeaukaarten voor je huis. WINNING!

Ga snel naar solvari.nl/solvarispelen en doe mee!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.