Zoek
Sluit dit zoekvak.

later als ik dood ben

Later als ik dood ben. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een intrigerende titel is. Ik had al veel enthousiaste mensen gehoord over dit boek, dus je begrijpt dat ik erg benieuwd was en met hoge verwachtingen begon te lezen. Zijn mijn verwachtingen waargemaakt?

Waar gaat Later als ik dood ben over?

Later als ik dood ben gaat over Elin. Elin is een vrouw die denkt dat ze alles heeft. Een leuke relatie met een leuke vent, fijne ouders en een vaste baan. Alles verandert als ze ontdekt dat haar verleden één groot web van leugens is. Wie zijn dan toch haar biologische ouders? En wie is zij dan eigenlijk? Er is maar één plek waar ze antwoorden kan vinden en dat is in het criminele circuit. Elin zegt haar baan op, beëindigt haar relatie en gooit haar hele leven over een andere boeg. Ze begint aan een baan in een tbs-kliniek en ontdekt dat aan elk antwoord een prijskaartje hangt.

Wat vind ik van Later als ik dood ben?

Wat een boek. Het is lang geleden dat ik zo gegrepen werd door een verhaal. Het verhaal speelt zich af in een tbs-kliniek en dat intrigeert me. Het verhaal blijft me boeien vanaf de eerste bladzijde; je weet dat er een hoop moet gaan gebeuren, maar hebt geen idee wat en met wie. Ilse Ruijters heeft echt haar best gedaan op de verhaallijnen en er is veel aandacht besteed aan de personages en de sfeer. Het lijkt soms alsof ik zelf in die kliniek zit, alsof ik zelf Elin ben. Ik word geboeid door de wreedheid, de rauwheid, de eerlijkheid en de leugens. De losse eindjes die je in het begin compleet in verwarring brengen, komen aan het eind – voor mij onverwacht – geheel bij elkaar. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een indrukwekkend boek is dat je echt gelezen moet hebben.

♥ Waardering: 8.

Ilse Ruijters – Later als ik dood ben
The House of Books / 2016 / 9789044348132
Later als ik dood ben is bij Bol.com te koop voor €17,50.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Het is zeker een intrigerende titel. Lijkt me een mooi boek om te lezen. Ik zet hem op mijn wishlist!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.