Happy quarter life crisis to me! - blog - freelennse
hersenscheten

happy quarter life crisis to me!

Ja, jongens, ik sta al sinds gisteren op een stoel te wachten tot er iemand is die vijfentwintig keer hoera roept, zodat ik na die laatste keer eindelijk op de grond kan springen. Daarom is deze blogpost ook wat later; staand typen vind ik al ingewikkeld, maar op een stoel en dus zonder ondergrond voor je MacBook, dát is pas een uitdaging. In ieder geval, ik ben dus op 1 oktober jongstleden (ik heb dit altijd al een keer zo willen schrijven) vijfentwintig geworden. Dat wil meerdere dingen zeggen:
• ik ben op een kwart van mijn leven
• er wordt steeds meer van mij verwacht qua wijsheid (want, die schijnt te komen met de jaren, maar lijkt mij altijd te vergeten)
• ik ben nog steeds niet overtuigd van het feit dat we allemaal volwassen moeten worden
• ik ben bijna 30(!!!!)
• ik heb een quarter life crisis

Dat laatste blijkt uit meerdere dingen. Zoals praten tegen mijn hond en af en toe gruwelijk jaloers zijn op het leven dat hij leidt. Ik raak in paniek als ik blogposts zie met ‘Als je deze dingen kent, dan ben je écht oud’ en ik vervloek mezelf als ik op zaterdag mijn wekelijkse boodschappen sta te doen want hashtag burgerlijk. Mijn vrienden trouwen, mijn vrienden krijgen kinderen en mijn vrienden kopen villa’s. Ik kijk alle seizoenen van Orange is the New Black in een weekend. Ik zou er al mijn spaarcenten (haha lach effe mee) voor overhebben om een klein blikje in de toekomst te kunnen werpen. Maar voordat dat gebeurt, ga ik mezelf lekker zitten verkneukelen met eten en boeken en houd ik mezelf voor dat eh ja 25 beter is dan 52. Of zo.

Deze cadeautjes verzachten de pijn dan wel weer een beetje. Ik denk dat ik dat shirt pas op mijn volgende verjaardag weer uittrek. #lifegoals #motto #wordstoliveby #friesbeforeguys
cadeautjes

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply Evelien 02/10/2016 at 17:22

  Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad.
  En ik herken je crisis wel, ik heb hetzelfde maar moet er me dealen dat ik over 2 maanden 29+ (ik kan dat andere getal echt niet typen!) word…! Ahhhhh!

 • Reply Shirley 02/10/2016 at 19:34

  Gefeliciteerd, weer een jaar ouder en niet wijzer. Je zei het zelf, maar ik ken het heel goed. Ik troost mezelf trouwens met de gedachten dat het alternatief van ouder worden (niet ouder worden) erger is.

 • Reply yvonne 02/10/2016 at 20:04

  Gefelicitaart nog! Er was toch wel taart?
  En je cadeautjes zijn superleuk.

 • Reply Rob 03/10/2016 at 10:44

  Van harte!!

  Mijn QLC kan ik me niet (meer?) herinneren… m’n MLC daarentegen:

  Net lekker aan het inhalen
  alle dingen die ik vroeger meed
  Razend najagen van mijn had-ik-maren
  Wist ik veel dat dit midlifecrisis heet

 • Reply Ayla 03/10/2016 at 13:27

  Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Hoera!

  Kom nu maar weer naar beneden :)

 • Reply Melle 03/10/2016 at 17:34

  Hiep hoera! En echt, het is misschien heel cliché maar vertrouw maar op deze (nog) oudere miep die volend jaar toch echt 30 wordt. Het is nu nog kut maar het wordt echt beter! Serieus, ik heb er voor mijn gevoel 100 jaar over die stomme crisis gedaan maar nu, KOM MAAR OP! :) Dus dat. Dit was je kijkje in de toekomst :)

 • Reply ice pandora 04/10/2016 at 01:06

  Happy birthday c; super leuke cadeautjes!
  En qua leeftijd, als je je maar jong voelt en I know
  hoe cliché en corny het ook klinkt.
  Xx Ice Pandora

 • Reply naomi 04/10/2016 at 18:20

  Nog gefeliciteerd!! En wat een leuk shirtje, H&M divided zie ik?
  En oktober, leuke maand om jarig te zijn, de 16e word ik 24. Dat betekent dat ik nog niet mag spreken van een quarter life crisis toch?

 • Reply Lonneke 05/10/2016 at 10:00

  Nog van harte gefeliciteerd! Tja 25.. ik ga volgend jaar de 35 al aantikken dus maak je geen zorgen. Je bent nog jong ;-)

 • Reply Angelina 07/10/2016 at 14:15

  Hahah ooh ik kan mij hier volledig bij aansluiten (nét 26 :O geworden!) aiii.. Tijd gaat zo snel!!!

 • Reply Hanne 02/02/2017 at 17:05

  Ik heb zo gelachen met deze post, heel leuk geschreven! En dat t-shirt zou ik ook een heel jaar aanhouden ;)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.